- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
Var mı yok mu anlayamadım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı yok mu anlayamadım ben
sendemi goremiyon biseyNe demiştim
Yok kız tek çizgiVar mı yok mu anlayamadım ben
7 agustos da catlatma ignemi oldum kiz isteeSende bizden sonra değil miydin kuzum bizim bugün 8 sen nasıl 10 anlayamadım
asilamayida 9 agustosda yaptimSende bizden sonra değil miydin kuzum bizim bugün 8 sen nasıl 10 anlayamadım
Kuzum ben şimdi anladım kusura bakma bi tarafta hafif bi pembe çizgi varya o işaret yeri sanıyorum ben onu ikinci çizgi sandım. Hiç bu testlerden kullanmadım anlayamadımYok kız tek çizgi
Kız Allah seni yaa bende aşılama diyorsun sanıyorum ama yine de değişik sen hamile misin acaba en fazla 7 gün teste etki eder diyorlar. Bilemedim şimdi daha önce böyle bişey oldu mu7 agustos da catlatma ignemi oldum kiz istee
Haa simdi gördüm onu canım yok orta sonuç yeri orda bi çizgi oluştu sadeceKuzum ben şimdi anladım kusura bakma bi tarafta hafif bi pembe çizgi varya o işaret yeri sanıyorum ben onu ikinci çizgi sandım. Hiç bu testlerden kullanmadım anlayamadım
Doğru bak oladabilir sonuçta Waww hiç görmedi negatif iğne etkisi belki de gittiKız Allah seni yaa bende aşılama diyorsun sanıyorum ama yine de değişik sen hamile misin acaba en fazla 7 gün teste etki eder diyorlar. Bilemedim şimdi daha önce böyle bişey oldu mu
Anladım canım sen kendin de mi bir çizgi felan görmüyorsun hayalet felanHaa simdi gördüm onu canım yok orta sonuç yeri orda bi çizgi oluştu sadece
Allah iyiligini versin bian yalanmi soyluyom diye dusundum bilmiyom valla bacim onceki asilamarimda hiiiic test yapmadim keske yapsaydim karsilastirirdim ne guzelKız Allah seni yaa bende aşılama diyorsun sanıyorum ama yine de değişik sen hamile misin acaba en fazla 7 gün teste etki eder diyorlar. Bilemedim şimdi daha önce böyle bişey oldu mu
Yok canım tertemiz negatif cumartesi pazar pazartesi de yaparım salıya testim yok almam da çarşamba kan veririm bakalım hayırlısı olmazsa tedaviye devamAnladım canım sen kendin de mi bir çizgi felan görmüyorsun hayalet felan
dun yaptim attimya gormedinmi kizWaww sen ne zaman test yapacaksın ilgimi çekti senin olay
Dimi valla benim de simdi de Waww yapması lazımWaww sen ne zaman test yapacaksın ilgimi çekti senin olay
bak seeeeeenBence gün gün tekrarlamalısin
bn almasam cnm hem hic idrarimda yokCiddiyim kız boş ısrar değil en azından iğne etkisini anlayabilmen için