Hakkında hayırlısı olsun canım senin kaç gun olmuştuKuzum benim gece karnim baya ağrıdi adet olcam.gbi ilaç biseyde alamadim ne olur olmaz o yüzden sabah dedim benn kandada bı bakayım da netlsessin sabah yaptirdim maalesef negatif 0,10 çıktıRabbim sizlerden güzel haber almak nasip etsin beklemedeyiz tekrar aşılama düşünüyorum ama 2 ay sonra falan devlette bu sefer nasipse bakalım
Amin canım 11.gunumHakkında hayırlısı olsun canım senin kaç gun olmuştu
asilamaninmi 11.gunu11 canım azda olsa çıkardı pozitif olsa diye düşünüyorum artık
Evet evet
Yine de erken gibi geldi bana ne olur ne olmazasilamaninmi 11.gunu
Gez gez tatlımBende üzüldüm canım ama zamanı değilmiş artık yapacak bir şey yok az aktüel gezicem şimdi kafam dağılsın diye
Size dua edicem bol bol kuzum ilk denemeydi en azından ne nasıl oluyor bı deneyimlemis oldum diye bakıyorum şuanYine de erken gibi geldi bana ne olur ne olmaz
Gez gez tatlım
sen yorum yapacagina gitde testini yap ☹Yine de erken gibi geldi bana ne olur ne olmaz
Gez gez tatlım
saol cnm Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallahSize dua edicem bol bol kuzum ilk denemeydi en azından ne nasıl oluyor bı deneyimlemis oldum diye bakıyorum şuanbenim modunu nasıl yükseltmeye calicagimi bilememem
Teşekkür ederiz balım öyle oluyor insan ya du bakalım biz napacazSize dua edicem bol bol kuzum ilk denemeydi en azından ne nasıl oluyor bı deneyimlemis oldum diye bakıyorum şuanbenim modunu nasıl yükseltmeye calicagimi bilememem
Gidiyom şimdilik teeertemiz bir negatif görmek için sabırsızlanıyorum
Bugün senin 9. Gün mübenim 9.gunden pozitif cikti cnm igne etkisi sizde gecmis bnde niye gec kalmis acaba yarin yinemi yapsam napsam
igne gunu sayilomus galiba ya bi yerde okudum eger oyleyse 10.gunum bgnBugün senin 9. Gün mü
Sende bizden sonra değil miydin kuzum bizim bugün 8 sen nasıl 10 anlayamadımigne gunu sayilomus galiba ya bi yerde okudum eger oyleyse 10.gunum bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?