Yaptın mı testGünaydın bu arada ilk idrar testimi kaçırdım o yüzden bugün yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı testGünaydın bu arada ilk idrar testimi kaçırdım o yüzden bugün yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
Yapmadım galiba yapmayacağım ilk idrara takıntılıyım birazYaptın mı test
kiiz niye yapmadin yapaydinya bacimYapmadım galiba yapmayacağım ilk idrara takıntılıyım biraz
gunaydin balim kiz birde sen yap test igne etkisi gecmismi diye merak etmiyonmu bacimYaptın mı test
Bacım ben dün kullandım bugünün hakkını da yarın kesin yapcam tüm negatiflere hazırım çünküüü tedaviye başlamış olmak beni çok rahatlattı eskisi gibi değilim bu ay pozitif olursa ne ala ama negatif olursa da vardır rabbimin bi bildiği vardır deyip tedaviye devamEmine sen yapcanmi test Lemansq arkasimizda yapmiyo hic dur ben ona bi teklifde bulunayim
He ay hiç merak da yok anam bak bize aklımıza geldiği gibi uyguluyozgunaydin balim kiz birde sen yap test igne etkisi gecmismi diye merak etmiyonmu bacim
he kiz onuda merak etmiyo baksana nasil meraksiz biriymis oyleBacım ben dün kullandım bugünün hakkını da yarın kesin yapcam tüm negatiflere hazırım çünküüü tedaviye başlamış olmak beni çok rahatlattı eskisi gibi değilim bu ay pozitif olursa ne ala ama negatif olursa da vardır rabbimin bi bildiği vardır deyip tedaviye devam
He ay hiç merak da yok anam bak bize aklımıza geldiği gibi uyguluyoz
ondan cok biz dusunuyoz git bacim yap iste şu testini rahatlayakBiz daha çok merak ediyoz acaba Lemasq da iğne etkisi var mı yok mu diye
Biz de bilmiyoruz bacım kaç gündür bi oramiz ağrıdı bi buramiz ağrıdı bugün aşılama 8 iğne 10. Gün bakalım bugün neremize ne olacak sen kaçıncı gundeydinKızlar geceden beri sol bacağım ağrıyo bu adet belirtisimi hamilelik belirtisi mi
Aşılamanın 14. GünüBiz de bilmiyoruz bacım kaç gündür bi oramiz ağrıdı bi buramiz ağrıdı bugün aşılama 8 iğne 10. Gün bakalım bugün neremize ne olacak sen kaçıncı gundeydin
cnm benim acaba boyle dusunmekten yorulmaktansa bi kanmi versen artik belli olmustur kanda kesin cikarAşılamanın 14. Günü
Kız anam test niye yapmiyonuz kurban olam yaaa sen test yapmış miydin ay çok karışıyor burda aklımda tutamıyorum doktor ne zaman çağırdıAşılamanın 14. Günü
baksana sesi solugu yok yatiyodur meraksiz meraksiz onun yerine biz meraklaniyozHeh bizim de gönlümüze bi şu serp Lemansq
naptin cnm nasil gidiyo yapcanmi test gunun sorusu bu "test yapcakmisin"Ayy görmedim ya bugün modum düşüktü