Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ciddimisin kiizBiliyosun ilk konuştuğumuz zamanlar ben senin hamile olacağını düşündüğümü söylemiştim
biliyom evet demistin cnm insallah insallah hepimizde guzel haber alalimKız demiştim yaaa
Sonra Rabia96 da beni demisti
hmm anladim cnm bekle tabi kesin sonuc alirsin ve insallah pozitif sonuc alirsinHaftasonuna kadar beklicem canım
Ayy görmedim ya bugün modum düşüktüyaptim gulüm atmistim size gormedin galiba
Ben yarın da yaparım cumartesi pazar yapamam düğüne gidiyorum, pazartesi yine yapar salı kan veririmNormalde buna ilk atlayan ben olurdum kimse de yazmamış
Hayır olsun tatlımAyy görmedim ya bugün modum düşüktü
Iste sahalarda görmek istediğim performanslar ben cumartesi pazar senin yerine yaparım kızBen yarın da yaparım cumartesi pazar yapamam düğüne gidiyorum, pazartesi yine yapar salı kan veririm
İşte sabah testte silik bile ikinci çizgi olmayınca modum düştü yani kuruma çizgisi bile olmadıHayır olsun tatlım
Kız bugünde bi sey vardi haa cidden
Ahahaja anlaştık kanka yarında yapsan iyi olurdu karşılaştırırdık aynı günüz sonuçtaIste sahalarda görmek istediğim performanslar ben cumartesi pazar senin yerine yaparım kız
Bu daaa geeeliiir bu daaa geceeer ne negatifler gorduk biiiiz bakma saçmalıyorumİşte sabah testte silik bile ikinci çizgi olmayınca modum düştü yani kuruma çizgisi bile olmadı
Valla yapmam diyom yapiyom benim yarın da işim hic belli olmaz evde test olunca kocam aklıma giriyor ya da kendi kendime yapiyomAhahaja anlaştık kanka yarında yapsan iyi olurdu karşılaştırırdık aynı günüz sonuçta
Ya negatif görsen bı gün üzüleceksin niye üst üste üzüleceksin ki yapma testtttttİşte sabah testte silik bile ikinci çizgi olmayınca modum düştü yani kuruma çizgisi bile olmadı
Bende işte tam bu yüzden almıyorummm alsam yaparımValla yapmam diyom yapiyom benim yarın da işim hic belli olmaz evde test olunca kocam aklıma giriyor ya da kendi kendime yapiyom