insalllah cnm benim onceki asilamaya gore rahay gecti bu sefer hic agrim olmadi senin nasil gecti progestan fitile basladim birde sen kullaniyomusunMerhaba bende bugün oldum aynı gün olmuşuz. Gün gün belirtileri süreci vs yazalım olur mu moral olsuninşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
benim onceki asilamam cok agrili geçmişti bu sefer hic agrim olmadi ama agri olabilir diyo doktorlar genelde hatta kanama bile oluyoBende bugün aşılama oldum, biraz ağrılı oldu neden bilmiyorum, adet ağrısı gibi ağrım var şu an
bugun benimde 3.asilamam yapildi cnm insallah guzel haberler aliriz hep birliktemerhaba benim de 3. Aşılamam Çarşamba günü yapıldııı
bugun benimde 3.asilamam yapildi cnm insallah guzel haberler aliriz hep birlikte
benimde vallahiInşallah canım bu son aşılama denemem
Merhaba aşılama ne kadar oluyorMerhabalaarbende 4.aşılamamı olcam bu ay, dün igne kullanmaya başladım insallah bu defa saglikla bebis haberleri alırız inşallah isteyen herkes kavussun hayallerini kurdugu o bebislere ❤
benim doktorum gun asiri olcak dedi cnmAşılama yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum, ben ilk kez yaptırdım doktorum aşılamadan 2 gün sonra ve 4 gün sonra ilişki önerdi ve sonrasında test gününe kadar ilişki olmasın dedi. İnternette okuduğum kadarıyla aşılamadan sonra da çoğu doktor gün aşırı ilişki öneriyor. Sizlerin doktorları bu konuda bir öneride bulundu mu acaba?
Protestan tablet kullanıyorum ben günde 4 taneinsalllah cnm benim onceki asilamaya gore rahay gecti bu sefer hic agrim olmadi senin nasil gecti progestan fitile basladim birde sen kullaniyomusun
bn fitil olarak kullaniyorum gunde 3 defaProtestan tablet kullanıyorum ben günde 4 tane
Merhaba bana da 2 gün sonra ilişki olsun dedi bugün yaptığım için aşılamayı bugün ve yarın olmasın dedi sadece. Sonrası için özellikle bı takvım söylemediAşılama yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum, ben ilk kez yaptırdım doktorum aşılamadan 2 gün sonra ve 4 gün sonra ilişki önerdi ve sonrasında test gününe kadar ilişki olmasın dedi. İnternette okuduğum kadarıyla aşılamadan sonra da çoğu doktor gün aşırı ilişki öneriyor. Sizlerin doktorları bu konuda bir öneride bulundu mu acaba?
Inşallah tutacak bu seferbenimde vallahi
insalllaaaah cnm ❤Inşallah tutacak bu sefer
Merhaba ne kadar oluyor dediginiz fiyat olarak mi ? Ben devlette yaptirdim hastaneye bir miktar para ödemesi yaptim.Merhaba aşılama ne kadar oluyor
Ücret olarak toplam ne kadar oluyor diye merak ettimMerhaba ne kadar oluyor dediginiz fiyat olarak mi ? Ben devlette yaptirdim hastaneye bir miktar para ödemesi yaptim.
Vakit olarak sormak istediyseniz aşılama islemi 2 dakikalik bir islem bile degil.
Özelde 15 20 bin arasi tutuyormus. Devlet hastanesinde 530 lira ödedim benÜcret olarak toplam ne kadar oluyor diye merak ettim
Canım ben klinikte yaptırdım 12.500 aldı doktorum ama iğneleri de katarsak hesaba 16-17 bin civarı tutuyorÜcret olarak toplam ne kadar oluyor diye merak ettim
Bana neden öyle dedi acaba merak ettim şimdiMerhaba bana da 2 gün sonra ilişki olsun dedi bugün yaptığım için aşılamayı bugün ve yarın olmasın dedi sadece. Sonrası için özellikle bı takvım söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?