- 22 Şubat 2023
- 9.620
- 10.670
- 37
İnşallah kuzum ❤ Allah büyük, inşallah bebişine bu sefer kavuşursunbenimde bu 3.olcak cnm insallah bu sefer olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum ❤ Allah büyük, inşallah bebişine bu sefer kavuşursunbenimde bu 3.olcak cnm insallah bu sefer olur
amiin cnm cok tesekkur ederimİnşallah kuzum ❤ Allah büyük, inşallah bebişine bu sefer kavuşursun
Bende süreçteyim adetimin 8. Günü Gonal f kullanıyorum sağda 12 solda 13 mm yumurtalarım cuma günü tekrar çağırdı sizin yumurtalarınız ne durumda şuanCuma gunü asilama yapilcak benimle birlikte bu ay asilama yaptircak olanlar varmi gelin birlikte bekleyelim ve belirtileri takip edelim
benimde sagda 15 solda 13 mm cnm bgn saat 22.00 da catlatma ignemi yaptim insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir sizinde guzel haberlerinizi aliriz insallahBende süreçteyim adetimin 8. Günü Gonal f kullanıyorum sağda 12 solda 13 mm yumurtalarım cuma günü tekrar çağırdı sizin yumurtalarınız ne durumda şuan
İnşallah biraz erken olmamış mı 17 18 mm olunca çatlatılıyor diye biliyorum benbenimde sagda 15 solda 13 mm cnm bgn saat 22.00 da catlatma ignemi yaptim insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir sizinde guzel haberlerinizi aliriz insallah
bn sali gunu kontrole gittigimde yumurtaliklarim bu sekildeydi 2 gun daha ganolf yaptim az oncede 22.00da yani catlatma ignemi yaptimBende süreçteyim adetimin 8. Günü Gonal f kullanıyorum sağda 12 solda 13 mm yumurtalarım cuma günü tekrar çağırdı sizin yumurtalarınız ne durumda şuan
2 gun once o sekildeydi cnm evet en az 18mm olmasi gerek biliyorumİnşallah biraz erken olmamış mı 17 18 mm olunca çatlatılıyor diye biliyorum ben
Anladım inşallah benimde cuma günü gelişmiş olurda uzun sürmez geçen ay iğne dozu fazla geldiği için çok büyümüştü yumurtlarım iptal etmiştik aşılamayıbn sali gunu kontrole gittigimde yumurtaliklarim bu sekildeydi 2 gun daha ganolf yaptim az oncede 22.00da yani catlatma ignemi yaptim
oylemii anladim cnm ilk asilamami olcakAnladım inşallah benimde cuma günü gelişmiş olurda uzun sürmez geçen ay iğne dozu fazla geldiği için çok büyümüştü yumurtlarım iptal etmiştik aşılamayı
bizde de sorun yokken olmuyo 3.asilamam olcak bu insallah guzel sonuclar alirizEvet ilk olacak ben pkos luyum aşılama çok etki etmiyor diyorlar ama inşallah olur bakalım
tabi haberdar ederim cnm sende yaz mutlakaİnşallah cuma günü yine haberdar edersen sevinirim :)
devlette yaptircam bn cnm ama doktorum cok iyi memnun kalan tanidiklarim olunca bnde gitmek istedim bklm nolcak insallah guzel olur sonuc siz basladinizmi ilaclara benim bitti bgnBen de bu ay aşılama yaptıracağım süreci burdan takip edeceğim. Aşılama yaparken özel hastane mi tercih ediyorsunuz?
benimde yarin asilamam cnm bnde sali gunu gittigimde 15mm oldugunu soyledi ve 2 gun daha ganolf kullandim dun aksam da catlatma ignemi yaptim bildigim kadariyla en az 18mm olmasi gerek doktorunuz oyle soylediyse vardir bildigi siz sormadinizmi hicmerhaba benimde yarın aşılamam var biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum. doktor 16mm iken vurmayı tercih etti. sizce küçük değil mi.
devlet hastanesinde tedavi göerüyorum, pazartesine kadar beklersek cok geç olur dedi, çatlamaya müsait dedi , bende şaşırdım ama bir şey demedim. acaba tutma olasılığı düsük mübenimde yarin asilamam cnm bnde sali gunu gittigimde 15mm oldugunu soyledi ve 2 gun daha ganolf kullandim dun aksam da catlatma ignemi yaptim bildigim kadariyla en az 18mm olmasi gerek doktorunuz oyle soylediyse vardir bildigi siz sormadinizmi hic
anladim cnm 16mm bir yumurtada tabiki catlamaya hazir bir yumurta olur hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberlerini aliriz yarin asilama sonrasi haberdar edermisin bende yarin olcamdevlet hastanesinde tedavi göerüyorum, pazartesine kadar beklersek cok geç olur dedi, çatlamaya müsait dedi , bende şaşırdım ama bir şey demedim. acaba tutma olasılığı düsük mü
bende geçen hafta cuma oldum, umarım güzel haberler alırız. progestan kullanıyor musunuz?Ben geçen hafta cuma yaptırdım. 4. Günüm