beni 15 dakka dinlendirdilerVallla benim panik atağım var zaten hiç bakmıyorum gözüm kapalı yatıyorumama doktorum aşama aşama söylüyor işte önce açmak için bişey yerleştiriyorum sonra içeriyi temizliyorum biraz şimdi çok hafif sancı hissedersin şuan gönderiyorum kendini kasma güzel şeyler düşün deniz kenarında olduğunu hayal et evet bitmek üzere çok iyisin başarıyorsun (bunlar hep motive için ortalığı birbirine katmayayım diye) yani hatırladıklarım bunlar en son 50 dakika dinlen burada dedi hiç kaldırmadılar sonra herşey çok iyi ilerledi çok başarılı oldu felan dedi
Bende şaşırdım 50 dk diyince. İnternette 10-15 dk yazıyor normaldebeni 15 dakka dinlendirdiler
ne bilim hemsireler diyodu kacirdiniz hocam dedi oda geri giderek gormemisim diyodu bn izliyodum film izler gibiAsilamanin canım
Ohh miiss
Aşılama sırasında da yumurtayla işimiz yok dedi doğru yere bırakmak için aradığını soyledi
Ya benimki geldi zaten hazırladılar benı doktor gelmeden direk geldi oturdu doktor. Bişey yerlestırdı vajinayı açmak için.o acıttı canımı. Sonra nasılsın ağrın varmı diye sordu iyiym dedim kasma hiç kendini dedi. Benım gözüm kapalıydı ve ellerim birbirine kenetlenmiş dua edıyordum sadecekizlar bisey sorcam Asys arkasimiz bi konuya degindi asilama yaparken benim doktorum her seferinde bisey ariyor gibi yumurtayi ariyo sizin doktor direk itiyomu napiyo
kiiiz Allah iyiligini versin bi senmi varsin o hastanedeBenide 10-15 dk kalkmak istemedim hatta ama başka hasta gelcek diye kaldırdılar
Ben de izledim hemşire ve doktor da olumludur hep hatta inan umut bile verdilerne bilim hemsireler diyodu kacirdiniz hocam dedi oda geri giderek gormemisim diyodu bn izliyodum film izler gibi
Saçmalığa bak ya bana da 20 dk sonra kaldırırsınız dedi doktor ben 30 dk yattım kalkmadımBenide 10-15 dk kalkmak istemedim hatta ama başka hasta gelcek diye kaldırdılar
sen zaten hamilesin gogsu agriyan degilmisin bacim senYa benimki geldi zaten hazırladılar benı doktor gelmeden direk geldi oturdu doktor. Bişey yerlestırdı vajinayı açmak için.o acıttı canımı. Sonra nasılsın ağrın varmı diye sordu iyiym dedim kasma hiç kendini dedi. Benım gözüm kapalıydı ve ellerim birbirine kenetlenmiş dua edıyordum sadecesonra o tel gibi şeyi hissettim yumurtam soldaydı sola doğru ince sızı hissettim sonra bitti zaten 5,6 dk felan sürdü. Eşimle konuşurken de çok iyi yere bıraktık şans %15normalde aşılamada ama sizin %25 Şuan dedi kapattı bilmiyorum artık
Ayyy süpeeer umutlandimmmYa benimki geldi zaten hazırladılar benı doktor gelmeden direk geldi oturdu doktor. Bişey yerlestırdı vajinayı açmak için.o acıttı canımı. Sonra nasılsın ağrın varmı diye sordu iyiym dedim kasma hiç kendini dedi. Benım gözüm kapalıydı ve ellerim birbirine kenetlenmiş dua edıyordum sadecesonra o tel gibi şeyi hissettim yumurtam soldaydı sola doğru ince sızı hissettim sonra bitti zaten 5,6 dk felan sürdü. Eşimle konuşurken de çok iyi yere bıraktık şans %15normalde aşılamada ama sizin %25 Şuan dedi kapattı bilmiyorum artık
benim akiyodu valla ne cabuk oldu 15 dakka dedim oldu dedi hemsire hanimlarOff napayım olan spermler aksın istemedim
Ya ne güzel bende bence direk bıraktı sol sağ dikkat etmemiştir göremez kiYa benimki geldi zaten hazırladılar benı doktor gelmeden direk geldi oturdu doktor. Bişey yerlestırdı vajinayı açmak için.o acıttı canımı. Sonra nasılsın ağrın varmı diye sordu iyiym dedim kasma hiç kendini dedi. Benım gözüm kapalıydı ve ellerim birbirine kenetlenmiş dua edıyordum sadecesonra o tel gibi şeyi hissettim yumurtam soldaydı sola doğru ince sızı hissettim sonra bitti zaten 5,6 dk felan sürdü. Eşimle konuşurken de çok iyi yere bıraktık şans %15normalde aşılamada ama sizin %25 Şuan dedi kapattı bilmiyorum artık
kiiiz Allah iyiligini versin nasil guluyom anlatamamBen de izledim hemşire ve doktor da olumludur hep hatta inan umut bile verdiler
Hemen mi kaldırdılar seni ne kadar kaldın sedyedeBenide 10-15 dk kalkmak istemedim hatta ama başka hasta gelcek diye kaldırdılar
10 dk benceHemen mi kaldırdılar seni ne kadar kaldın sedyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?