Evet zaten bedenimiz her gün ayrı bi saz çalıyorevet balım ilk asilamada hamild kaldi 5 yil sonra adete bir hafta kala siddetli gogus agrisi olmustu büyümüslerdi suan 3 aylik yine hamile ve bu sefer kendiliginden hamile kaldi ve diyoki bu hamileligimde gogus agrim hic olmadi diyo yani anliycan belirtilere cok takilmayalim dermisim
Canım ilk aşılama süreci nasılmış ovitrelle klomen mi kullanmış yumurtaları ne durumdaymisevet balım ilk asilamada hamild kaldi 5 yil sonra adete bir hafta kala siddetli gogus agrisi olmustu büyümüslerdi suan 3 aylik yine hamile ve bu sefer kendiliginden hamile kaldi ve diyoki bu hamileligimde gogus agrim hic olmadi diyo yani anliycan belirtilere cok takilmayalim dermisim
ayni ilaclar ve ayni doz cnm ama yumurtaliklari ne durumdaydi bk onj hic sormadimCanım ilk aşılama süreci nasılmış ovitrelle klomen mi kullanmış yumurtaları ne durumdaymis
Ay Allah korusun kuzum ben adeno dışında rahımde sorun yok kist vs yoktu . Aşılamadan beridir var bucnm o agriyi bn 1 ay boyunca cektim sanki kramp gibi kalcadan tut bacaga kadar inen bir batmaydi benimde sol tarafimdi yatarken bisey yok ama yururken egilip kalkarken falan aniden batma olurdu ve o batma kalcama ve sol bacagima kadar inerdi bnde kist varmis birde rahmimde sivi birikmesi oldugunu ogrenmistim bu soylediklerimle seni germiş olabilirim ama oyleydi tabi o batmalar bu yuzdenmi oluyodu onu bilemem
evet sende kist falan yoktu suan bebek olacagi icin onun belirtisi oAy Allah korusun kuzum ben adeno dışında rahımde sorun yok kist vs yoktu . Aşılamadan beridir var bu
22sinde 12 gün olmuş oluyor o zaman test yapacağım. Adetime 1 hafta kala test günüm yanikızlar benım takvimim böyle
Ayy Allahim rabbim beklentimizi bosa cikarmasin insallahYa elif ya ahhshhs
yarin 9 kaliyo cnm kan testim icin doktorum oyle yazmisBenim de test günüm 22si
Eliiif senin ne zamandı kankim
aynen oyle balimYani 23u mu
Kız aynı işte bizimmm
bizimlede paylas lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?