Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye bu kadar gec basliyonki cnmDün progestona başlayacaktım unutmuşum şimdi başladım
tabi kullaniyom diger arkadaslarda kullaniya her asilamalarimda kullandim ve asilamadan hemen sonra basliyom kullanmaya size niye gec baslatiyo acaba cok sasirdimDoktorum öyle söyledi 12 sinde başla dedi adet olursan da bırak dedi siz kullanıyormusunuz
Sadece çatlatma olduğu için olabilir mi açaba şimdi bende şaşırdım baktabi kullaniyom diger arkadaslarda kullaniya her asilamalarimda kullandim ve asilamadan hemen sonra basliyom kullanmaya size niye gec baslatiyo acaba cok sasirdim
Ay kızlar ben anlamadım aşılamadan kaç gün sonra kan vereceksinizyarin 9 kaliyo cnm kan testim icin doktorum oyle yazmis
14 gun cnmAy kızlar ben anlamadım aşılamadan kaç gün sonra kan vereceksiniz
Of ya nasıl dayanicaZ14 gun cnm
Tamam deneyeceğimİnan onlara hiç bakmıyorum varya relaks ol benim gibi erkenden de test yapma
sana igne yapmamismiydi ayriyetenBen hiç kullanmadim progestan falan vermedi bana
sen asilama olmadin ama demiBana günde 1 yazdı
hmmm herkesinki farkli yaniKullanıyorum canım ama benimki sadece folik asit değil içeriği çok
Gonalf yaptım onu mu soruyorsun ne ignesisana igne yapmamismiydi ayriyeten
tutunmasi icin igne yapti demistiniz siz degilmiydiniz oGonalf yaptım onu mu soruyorsun ne ignesi