hadi hayirli olsun cnm insallah guzel haber verirsin bize seninki bizimkinden farkli ilaclar falanKızlar 1 saat önce oldum aşılamamı şimdi eve geldim dinleniyorum göbekten iğne yapıldı tutunmayı kolaylaştırmak için birde duphaston ilaç verdi kullanıcam inşallah güzel sonuçlar alırız benim doktorum 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi ilişki önermedi yani başarıyı etkileyen bir şey değil sana kalmış dedi hafif bir kramp var sadece şimdilik durumlar böyle :)
olabilir bizde fitille ugrasiyoz isteAcaba progestanın iğne formunu mu verdi
O da bebek tutunmasini kolaylaştırıyor. Ben de bi ara kist çıkmıştı adet olamamistim doktor o zaman adetimi başlatmak için vermişti. Eğer bebek varsa bebeğin tutunmasini kuvvetlendirir yoksa adet olmanı sağlar demistiduphaston ne acaba o nicin kullaniliyoki
hmm anladim cnm progeston gibi oda o zmnO da bebek tutunmasini kolaylaştırıyor. Ben de bi ara kist çıkmıştı adet olamamistim doktor o zaman adetimi başlatmak için vermişti. Eğer bebek varsa bebeğin tutunmasini kuvvetlendirir yoksa adet olmanı sağlar demisti
sahi o nereye gitti soru sorcaktik onaSanırım canım hllerol95 cevap yazınca öğreniriz
kactigi iyi oldu bnceEvet yaaa heyecanlanmistik hemen soru yağmuruna tutacaktık
Tutunması için öyle dedi doktorumAy hadi hayırlı olsun canım göbekten iğneyi sadece tutunma için mi verdi yoksa başka bi sebebi de var mi canım
Canım sütyen takmıyorum evde yarım atlet var yürürken sallanıyor ya öyle sızlıyor ve dokununca adetliymişim gibi ağrıyor hassasiyet var yanı tişörtüm değince bile ağrıyor gibigogus hasasiyeti derken nasil yani cnm agri sizi gibi biseymi oluyo dokununca falanmi aciyo noluyo
saka bi yana insallah bebegin tutunur sana cnmBilemedim
yaa bu kadar erken belirti oluyomuki yaaa yada ilaclardanmi kaynaklaniyo acabaCanım sütyen takmıyorum evde yarım atlet var yürürken sallanıyor ya öyle sızlıyor ve dokununca adetliymişim gibi ağrıyor hassasiyet var yanı tişörtüm değince bile ağrıyor gibi
Ben ilk hamileligimi öğrendiğimde bu hassasiyetlerden ve her gün ayni saatte uyku bastirmasindan anlayıp test yapmistimCanım sütyen takmıyorum evde yarım atlet var yürürken sallanıyor ya öyle sızlıyor ve dokununca adetliymişim gibi ağrıyor hassasiyet var yanı tişörtüm değince bile ağrıyor gibi
adet oncesi gogus agrisi olurmu normaldeCanım sütyen takmıyorum evde yarım atlet var yürürken sallanıyor ya öyle sızlıyor ve dokununca adetliymişim gibi ağrıyor hassasiyet var yanı tişörtüm değince bile ağrıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?