Bana doktor 12. Gün yaptir dedi kan testini belkide erken degildirAşılamamın 12.günü bugün test yaptım tek çizgi çıktı erken mi test yaptım acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor 12. Gün yaptir dedi kan testini belkide erken degildirAşılamamın 12.günü bugün test yaptım tek çizgi çıktı erken mi test yaptım acaba
24 cnm seniinBenim haftaya doktorla gorusmem var tup bebek icinSenin yasin kac ?
27 canmm24 cnm seniin
ama bn 6 yillik evliyim27 canmm
Bnde 5 canmmama bn 6 yillik evliyim
hayirlisi cnmm insallah bizimde olur en kisa zamandaBnde 5 canmm
Insallah canmm kismet artik sali gunu randevum hemen oteki ay baslata bilir mi tedaviye bilmiyorumhayirlisi cnmm insallah bizimde olur en kisa zamanda
tm cnm bizide haberdar et mutlakaInsallah canmm kismet artik sali gunu randevum hemen oteki ay baslata bilir mi tedaviye bilmiyorum
Tamam canmmtm cnm bizide haberdar et mutlaka
Bugün 9. Günüm ve bildiğiniz adet olacakmış gibi sancılarım var. Hiç oldu mu sizdede yoksa tutmama gibi bir belirti midir acabaHayır 7 çok çok erken ilkini arkadaşların ısrarıyla 10.gunun akşamı yapmıştım. Hayalet çizgi yarım saat sonra çıkmıştı
Normal test mi yaptınızSabah test yaptım ve kocaman bir negatif çıktıbiliyorum daha erken sonuç için ama insan yinede bir umutsuzluk yaşıyormuş (aşılamaya göre 9. Günüm )
Hayır erken gebelik testiydi. Sancımda var . Olumsuz olacak gibiNormal test mi yaptınız
9. Gün çok erken ama ya . En azından 11.gun tekrar edin inşallah hayalet çizgiyi görürsünHayır erken gebelik testiydi. Sancımda var . Olumsuz olacak gibi
Kan testi yapmamıştım ben evde test yapmıştımBana doktor 12. Gün yaptir dedi kan testini belkide erken degildir
Olumlu çıktı dimi ben öyle okudum amaKan testi yapmamıştım ben evde test yapmıştım
aşılamanın 12. günü evde test yaptım ama malesef tek çizgi çıktıOlumlu çıktı dimi ben öyle okudum ama
Ben olumlu diye okudum insan neyi görmek istiyorsan öyle okuyor sanırım kan testi verseydiniz test çok net değilaşılamanın 12. günü evde test yaptım ama malesef tek çizgi çıktı
Adetimin gecikmesini bekliyorum daha günüm gelmediBen olumlu diye okudum insan neyi görmek istiyorsan öyle okuyor sanırım kan testi verseydiniz test çok net değiaf
Ben olumlu diye okudum insan neyi görmek istiyorsan öyle okuyor sanırım kan testi verseydiniz test çok net değil