21 milyon hareketlilik gayeet iyi 5 milyon üstü istiyolar zatennn hadi hayırlısı inşallah haber et mutlakaaInsallahguzel sonuclar aliriz.Böyle işte çok birsey anlamadım doktorda elime verdi devlet hastanesi yorum yapmadı ama normalde eşimde sperm sorunu yok
Evet bu değerler çok çok iyi inşallah olumlu olurInsallahguzel sonuclar aliriz.Böyle işte çok birsey anlamadım doktorda elime verdi devlet hastanesi yorum yapmadı ama normalde eşimde sperm sorunu yok
yok cnm ben 3.asilamamida oldum oda olmadi iste 3 kere deneme şansim vardi olmadi tup bebek icin 1 yil bekliycemIyim canmm bende bu ay asilama olacak mi ?
Merhaba size bişey sorabilir miyimBugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisimAllah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Size bişey sorabilir miyim leman hanimBay demek öylebizde anlıyorduk ama bısey demıyorduk napalım en gıcık hasta profılı neyse bende zaten çalışmıyorum artık o yüzden sizin taraftayım shhssh
Tabi ederim umarım hepimizde güzel haberler aliriz21 milyon hareketlilik gayeet iyi 5 milyon üstü istiyolar zatennn hadi hayırlısı inşallah haber et mutlakaa
Amin inşallah hepimizin olumlu olurEvet bu değerler çok çok iyi inşallah olumlu olurbizim değerleri gördükten sonra çok iyi
Çoook teşekkür ederim canım inşallah kavuşuruz hep birlikte bebiklereİnşallah hayırlısıyla kavuşursun canım bebeğine
Bende ilk asilamamda klomen kullandım maalesef o ay tutmadı. İkinci asilamamda gonal-f 450 kullandim göbekten. O ay çok şükür tuttu. Ümidini hiç kaybetme Allah'ın izniyle kucağımıza alicaz miniklerimizi
Hayır 7 çok çok erken ilkini arkadaşların ısrarıyla 10.gunun akşamı yapmıştım. Hayalet çizgi yarım saat sonra çıkmıştıhanimlar etiketledigim 2hanımın da gebe oldugunu okumuştum acaba aşilamanin 7 gununde test yapmis miydinjz
Cok teşekkür ederim su an yaptım ama belli belirsiz bir cizgi 27 ağustosta oldum asilmayiHayır 7 çok çok erken ilkini arkadaşların ısrarıyla 10.gunun akşamı yapmıştım. Hayalet çizgi yarım saat sonra çıkmıştı
İğne etkisi de olabilir , emin olmak için biraz daha bekleyin derimCok teşekkür ederim su an yaptım ama belli belirsiz bir cizgi 27 ağustosta oldum asilmayi
Geçen ay aşılama olmadan denemiştim 12. Günü test yaptığımda tek çıktı 3 gün sonra regl oldum ama burda 12 de tek çıkıp da 2 3 gün sonra çift olanlar var bence bekle biraz daha hemen umutsuzluğa kapılma inşallah bebeğin seninledirAşılamamın 12.günü bugün test yaptım tek çizgi çıktı erken mi test yaptım acaba
Amin inşallahGeçen ay aşılama olmadan denemiştim 12. Günü test yaptığımda tek çıktı 3 gün sonra regl oldum ama burda 12 de tek çıkıp da 2 3 gün sonra çift olanlar var bence bekle biraz daha hemen umutsuzluğa kapılma inşallah bebeğin seninledir
Amin inşallah canımAmin inşallahadetime daha 6 gün var dayanamadım yaptım test bekleyim bakalım. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tabi kiMerhaba size bişey sorabilir miyim
7. Günü yapmadım 12. Gün yaptım ondada silik çizgiyi gördümhanimlar etiketledigim 2hanımın da gebe oldugunu okumuştum acaba aşilamanin 7 gununde test yapmis miydinjz
Benim haftaya doktorla gorusmem var tup bebek icinyok cnm ben 3.asilamamida oldum oda olmadi iste 3 kere deneme şansim vardi olmadi tup bebek icin 1 yil bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?