Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım bize de bildir değerini güzellikler seninle olsun
aşılamadan kaç gün sonra test verdinizBugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben fitil seklinde gunde 3 kez kullandim cnm doktorun soyluyo aslinda bunu saglik ocagindakiler degil sen bnce doktoruna sor kimisi kapsül olarak kimside fitil olarsk kullaniyo doktorunuz ne derse o yaniMerhaba kızlar şimdi aşılamamı oldum eve geldim progesteron fitil verdi nasıl kullanacağımı söylemedi sadece eczaneci sabah akşam tok demiş siz bunu kullanırken nasıl kullandınız
pardon eczanedekiler soylemez diycektim saglik ocagida nerden ciktiMerhaba kızlar şimdi aşılamamı oldum eve geldim progesteron fitil verdi nasıl kullanacağımı söylemedi sadece eczaneci sabah akşam tok demiş siz bunu kullanırken nasıl kullandınız
Evet canım sordum günde 1 tane fitil şeklinde dedi dün kendim yapmaya caliştim yapamayinca eşime yaptırdım öyle şeyler becerikli değilim maalesef bugün bı daha kendim deneyeceğim ay siz nasıl kullandınız tek başınızaben fitil seklinde gunde 3 kez kullandim cnm doktorun soyluyo aslinda bunu saglik ocagindakiler degil sen bnce doktoruna sor kimisi kapsül olarak kimside fitil olarsk kullaniyo doktorunuz ne derse o yani
Bir de eşimin ileri hareketi 0 dı yıkamadan sonra sizce tutar mı doktor deneyelim yeni de dedeDün aşılama yapıldı bugün hiç birşey yok hiç belirti yani sizlerin de mı öyle oldu
İnşallah tutar benim daha ilk hiç bir şeyden bilgim yok maalesefKızlar merhaba ben de geçen ay aşılama oldum tutmadı. Dün 2. Aşılamayi oldum. 2. Aşılamasi tutan var mı?
Çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah hadi gözün aydın maşallah bizlere de dua etBugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün aşılamanın test yaptin benim bugün 6.gun arada batmalar var sadeceBugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bence 10. Günü bekleyin bana 12. Gün yapabilirsin dedi doktorumKizlar selam bugün aşılama 6.gun iğnenin 7.gunu çok silik çıktı iğne etkisi büyük ihtimalle sizde gün gün mü test yapayım yoksa 10.gunu mu bekleyeyim
Bence bekle canım ya çünkü erken olduğu için negatif çıkacak oda morelini bozacakKizlar selam bugün aşılama 6.gun iğnenin 7.gunu çok silik çıktı iğne etkisi büyük ihtimalle sizde gün gün mü test yapayım yoksa 10.gunu mu bekleyeyim
Çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıl etsin inşallahBugün kan testimi verdim 560 çıktı çok şükür hamileymisim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bence bekle canım ya çünkü erken olduğu için negatif çıkacak oda morelini bozacak