Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal cnm endiselenme igne ve ilaclardan kaynaklaniyo benim hiic agrim olmamisti negatif sonuclandi insallah sizlerinki guzel sonuclanirKızlar aşılamanın üzerinden 8 gün geçti kasık ağrım ve karnımda şişlik var bu normal mi
Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahnormal cnm endiselenme igne ve ilaclardan kaynaklaniyo benim hiic agrim olmamisti negatif sonuclandi insallah sizlerinki guzel sonuclanir
Ay ne güzel inşallah sizinle kalır bizlere de dua edinMerhaba bende ikinci aşılamami yaptırdım. Öncesinde 2 düşüğüm vardı. İlk asilamam maalesef tutmadı ama o ay bütün belirtilerim vardı. Bel ağrısı göğüs ağrısı dolu dolu yaşadım. Bu ay 2. Aşılamami yaptırdım hic bir belirtim.yok hiç ağrım yok ama 12. Gün çift çizgiyi gördüm pazartesi tekrar kan tahlili vericem insallah bu sefer sağlıklı bir şekilde benimle kalır
Allah isteyen yolunu gözleyen herkese nasip etsin inşallahAy ne güzel inşallah sizinle kalır bizlere de dua edin
Merhabalar bende dün oldum. Güzel haberlerle sonuçlanır inşallah Hafif lekelenme tarzında kahverengi akıntı ile karışık geldi bende . Sizde de as miktarda ise zorlamaya bağlı olur. Ama yoğun geliyorsa danışmanızda fayda var bence
İnşallah güzel haberler alırsın canım bize de bildir değerini güzellikler seninle olsunMerhaba bende ikinci aşılamami yaptırdım. Öncesinde 2 düşüğüm vardı. İlk asilamam maalesef tutmadı ama o ay bütün belirtilerim vardı. Bel ağrısı göğüs ağrısı dolu dolu yaşadım. Bu ay 2. Aşılamami yaptırdım hic bir belirtim.yok hiç ağrım yok ama 12. Gün çift çizgiyi gördüm pazartesi tekrar kan tahlili vericem insallah bu sefer sağlıklı bir şekilde benimle kalır
Merhaba banada doktor hiçbir yasak koymamıştı denize bile gidebilirsin demişti folik asit harici bir ilaçta vermemişti ama riske atmak istemedim ben ilk kez yaptırdım çünküDoktorum 2.gun gez toz eğlen denize bile gidebilirsin dedi hatta şaşırdım başta ama kafayı dağıtmak için dedi büyük ihtimalle bu sefer doktoru dinleyip hiç takmicam bakalım
Bana progesteron verdi 15 gün kullan sonra test yap dedi günde iki kez progesteron alıyorum 100 mg bakalım inşallah faydası olurMerhaba banada doktor hiçbir yasak koymamıştı denize bile gidebilirsin demişti folik asit harici bir ilaçta vermemişti ama riske atmak istemedim ben ilk kez yaptırdım çünkü
Aldığınız progestoron hapmi fitilmi acaba duphaston diye bir hap verildi banada genele fitil veriliormusBana progesteron verdi 15 gün kullan sonra test yap dedi günde iki kez progesteron alıyorum 100 mg bakalım inşallah faydası olur
Çok sevindim sizin adınıza Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Yalnız demekki çok belirti aramamak lazım baksanıza hiç belirti yoktu diyorsunuzMerhaba bende ikinci aşılamami yaptırdım. Öncesinde 2 düşüğüm vardı. İlk asilamam maalesef tutmadı ama o ay bütün belirtilerim vardı. Bel ağrısı göğüs ağrısı dolu dolu yaşadım. Bu ay 2. Aşılamami yaptırdım hic bir belirtim.yok hiç ağrım yok ama 12. Gün çift çizgiyi gördüm pazartesi tekrar kan tahlili vericem insallah bu sefer sağlıklı bir şekilde benimle kalır
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsinMerhaba bende ikinci aşılamami yaptırdım. Öncesinde 2 düşüğüm vardı. İlk asilamam maalesef tutmadı ama o ay bütün belirtilerim vardı. Bel ağrısı göğüs ağrısı dolu dolu yaşadım. Bu ay 2. Aşılamami yaptırdım hic bir belirtim.yok hiç ağrım yok ama 12. Gün çift çizgiyi gördüm pazartesi tekrar kan tahlili vericem insallah bu sefer sağlıklı bir şekilde benimle kalır
Çok sevindim sizin adınıza Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Yalnız demekki çok belirti arama
Evet ben her ay kendimde belirtileri arıyordum. Hepsinide yaşıyordum. Bu sefer çok umutlu değildim bel ağrısı kasık ağrısı hiç bişey hissetmedim. Hatta iş yerinde çalışmaya devam ettim denize gittim. Olunca oluyormuş demek ki diyorumÇok sevindim sizin adınıza Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Yalnız demekki çok belirti aramamak lazım baksanıza hiç belirti yoktu diyorsunuz
Çok sevindim sizin adınıza Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Yalnız demekki çok belirti aramamak lazım baksanıza hiç belirti yoktu diyorsunuz
Hap olarak verdi bana günde iki kez kullanıyorum 100 mgAldığınız progestoron hapmi fitilmi acaba duphaston diye bir hap verildi banada genele fitil veriliormus
TSK ederim cevap için banada öyle verdiler fitille arasında fark varmi acaba meraktan sordumHap olarak verdi bana günde iki kez kullanıyorum 100 mg