hee valla bekliyom cnm bakiyom hic durmadan ama cikmadi belkide cikti enabiza dusmediKız ben dün kan verdim onun sonucu çıktı seninki niye böyle oldu sağlıkocağının işi hep böyle ya laboratuvar dışarda tabi onlar napsın ama baya oldu
cok haklisin balım ama cikmistir o bnce de e nabiza dusmedi belkiBugün tekrar verseydin keşke eğer betaya bakmayı atladıysalar en azından yarın çıkardı sonuç ikisi de çıkarda bebiş varsada hem yükselişini görmüş olurdun
hmm bende suan 17.gundeyim asilamanin igneninse 19.gunu sen 17.gunun sabahimi adet oldunAşılama 17 iğne 19. Günde adet oldum canim
Öğlen gibiydi canım ama sana tavsiyem aşılama olduğun yere gidip kan vermen hem cuma günü gelmemene de kizmislarhmm bende suan 17.gundeyim asilamanin igneninse 19.gunu sen 17.gunun sabahimi adet oldun
olmazsam yarin giderim cnm simdi gecti artikÖğlen gibiydi canım ama sana tavsiyem aşılama olduğun yere gidip kan vermen hem cuma günü gelmemene de kizmislar
Doğru ama ihmal etme tatlım yine e nabizi takip et ama o sonucu görsen de yine git kan ver yarın ki artışa bakmış olurlarolmazsam yarin giderim cnm simdi gecti artik
haklisin gülum ihmal etmem merak etme ❤❤Doğru ama ihmal etme tatlım yine e nabizi takip et ama o sonucu görsen de yine git kan ver yarın ki artışa bakmış olurlar
Gormezsen zaten gitmen lazım bence
insallah cnm saol dusunmen yeter keske hepimizde guzel sonuclar görseydik ama iste olmadi nasip bklm insallah bidakineYanında olsam kolundan tutup götürdüydümayyy allahim nolur pozitif olsun yaa valla
aynen oyle cnm sen gitcenmi doktoraNasip güzelimmm
orayi arayabiliyozmuAile hekimliğini arasana canım e nabızda göremiyorum de onların sisteminde görünür belki
3. Adette gel dedi 2 ay dinlenecekmişim. Muhtemelen belki kendiliğinden olur diye sure verdiler. Normalde doktorum aşılama olmazsa adetten sonra rahim filmi çekeriz demişti ama simdi de böyle dediler bakalım bekliyorum da 3. Adette gittiğimde doktorumu değiştireceğimaynen oyle cnm sen gitcenmi doktora
rahim filmi cekilmedimi hic senin3. Adette gel dedi 2 ay dinlenecekmişim. Muhtemelen belki kendiliğinden olur diye sure verdiler. Normalde doktorum aşılama olmazsa adetten sonra rahim filmi çekeriz demişti ama simdi de böyle dediler bakalım bekliyorum da 3. Adette gittiğimde doktorumu değiştireceğim
Aa ama ne saçma hsg çekmeden yapmaları benim doktor hsgnin raporunu falan istedi hep yoksa tekrar isterim dediYok canım saçmalık orda zaten dedimki ben kürtaj oldum daha önce sağlıksız gebelik oldu dedim vajinal ultrason temiz bu ay bi deneyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?