O kadar haklısın ki tatlım uzmedin ama sen biraz falan üzülürsen üzülcez biz deCanım kızlar kusura bakmayın,bugün bebek görmesine de gittim ya ekstra duygusalım. Sizi üzdüysem kusura bakmayın.
Olacak inanıyorum ama yol uzasın istemiyorum . O kadar güzeldi ki o anlar . Allahım dedim nasıl güzel bir duygu her kadın bunu yaşamalı her kadın
Evettt olmuşşşş alemsin güldürdün beniii deli kızzz
Olacak olacak olacak.O kadar haklısın ki tatlım uzmedin ama sen biraz falan üzülürsen üzülcez biz deolacak inanıyorum ama yol uzasın istemiyorum bu cümlen her seyi özeti tatlım inan suan biz de senle birlikte böyleyiz
oylemi oliyomus dur bide yapayimBaşına @ koyup kullanıcı adını yazmak gerekmis
artik hic durmadan birilerini etiketleriz bilmesek dahami iyidi acabaOldu kııız
Banada 14agustosta yapıldı Allahım hepimize nasip etsinCuma gunü asilama yapilcak benimle birlikte bu ay asilama yaptircak olanlar varmi gelin birlikte bekleyelim ve belirtileri takip edelim
benimde bitti bacim yarin ikinci kutuya basliycamBir kutu progestan bugün itibariyle bitmiştir arkadaşlar keşke bi daha olmayaydi
asilama gunu basladim bnKız siz asilamanin ertesi günü baslamadjniz mi aşılama günü mü başladınız nasıl aynı bitirdik
Allah size aynı gün bana niye ertesi gün başladılar acabaAynen bende aynı gün basladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?