Ama olsaydı en azından çok da az olsa silik çıkmaz mıydı9.gun benim de negatifti ama yarın yine yapacam küsmek yooook inadına gidecez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama olsaydı en azından çok da az olsa silik çıkmaz mıydı9.gun benim de negatifti ama yarın yine yapacam küsmek yooook inadına gidecez
bgn bir arkadas konu acmisti bnde yazdim hatta 9.gun negatif cikmis 10.gun col silik sekilde cikmis cnm testleride paylasti hatta korkma yani senin erken hemAma olsaydı en azından çok da az olsa silik çıkmaz mıydı
Hadi inşallah umudum kırıldı sonraki testi kan yapmak istiyorumbgn bir arkadas konu acmisti bnde yazdim hatta 9.gun negatif cikmis 10.gun col silik sekilde cikmis cnm testleride paylasti hatta korkma yani senin erken hem
Yok daha teste yansıması için erken yani kanı bilmiyorum da idrar için erkenAma olsaydı en azından çok da az olsa silik çıkmaz mıydı
kan ver madem yapma test 14.gunu bekle kan verHadi inşallah umudum kırıldı sonraki testi kan yapmak istiyorum
Evet ben de okudum buna benzer şeyler hem de birkaç tane zaten idrar testini şüpheli ilişkiden 12 13 gün sonra oneriyorlarbgn bir arkadas konu acmisti bnde yazdim hatta 9.gun negatif cikmis 10.gun col silik sekilde cikmis cnm testleride paylasti hatta korkma yani senin erken hem
senin asilamanin 11.gunu demi cnm yarinAynen etkileneceksen öyle yap canım
Sana tavsiyem sabah ilk idrarınla yap su falan içmedenDayanamadım yaptım alın size tertemiz bir negatif aşılama 9.gün silik bile yok
Eki Görüntüle 3467475
senin nasil cikar acabaaEvet canım yarın 11
Yarın sabah ilk idrarla da yaparım bakalım sonra yapmamSana tavsiyem sabah ilk idrarınla yap su falan içmeden
üzülme lutfen vallahi bnde cok uzuluyom bak soyle dusun igne etkisi yeni gecmistir belki bundan sonra belli olmaya baslar hem once kana sonra idrara geciyo biliyosun baksana benim igne etkisi bgn tam gecmis olmasi gerekiyo cunku dunku testim bayaa silikti bgnde tam gecmistir sende oyle dusun cnm ben yapsam benimde negatif cikcak cunku daha anca igne etkisi gectiTamam kuzum
Yap bakalım canımYarın sabah ilk idrarla da yaparım bakalım sonra yapmam
bnde vallahiMerak içinde bekliyorum inanki
sus kiz deme oylee guzel seyler dusunAyyy valla heyecanlandım ya negatif olursa tüm modum düşer ama biliyom kendimi