- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
Bende 19sorma yaaa 18 yasinda evledim bn cok yanlis yaa suan aklim almiyo nasil evlendim o yasta diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 19sorma yaaa 18 yasinda evledim bn cok yanlis yaa suan aklim almiyo nasil evlendim o yasta diye
kiiz sendemiiiBende 19
simdi kac yasindasin pekiBende 19
He hee yoksa niye başa bela diyeyim 25 26 da evlensem daha 1 yıldır böyle bir sorunum olacaktı ve sorun bile demeyecektimkiiz sendemiii
Canım yapılan işlemden sonra rahim iç yapısı normale dönüyor olabilir sen şimdi önündeki adeti hiç hesaplama sonuçta yumurtlamani yakaladılar 14 15 gün sonra test yap dediler işte aslında yumurtlamadan 14 gün sonra adet zamaniİnşaallah hayırlı haberlerle gel canım
Kuzum ben şimdi baktım da doktora 29 temmuzda yazmışım başladı diye bugün daha 20 gün olmuş çok şaşırdım.
Birde şöyle bahsedeyim 2 ay önce operasyon geçirdim endometriyal küretaj oldum. Parça alındı kötü huylu olmasından korktu doktor felan ve içeri tamamen temizlendi (rahim duvarı 40 gün regle rağmen incelmiyordu) normalde adetim çok düzenli değildir gün olarak ve adetim 10 güne yakın sürer şu kadar gün sürer diye net bişey söyleyemem yani. Ama bu ay gonal f kullandığım ikinci gün dayanılmaz bir bel ağrım oldu ama öyle böyle değil aynı gün içinde 2 serum 1 iğne yedim o derece o ilaçların etkisinden muhtemelen regl 5-6 gün civarı sürdü ve ben doktor muhtemelen tedaviyi iptal eder diye düşündüm ama herşey yolunda diye devam etti. Şimdi kafam çok karıştı ben ne zaman regl olucam normal tarihime 10 gün felan var
Niye kız ben 24te evlendim eşimle önce tanışsam daha önce evlenirdim ama mesleğe geçmiş olmam lazımdı tabiErken evlenmek başa bela
oylemi oluyomus o konuda hic bir bilgim yok cnmDemekki asilamadan bi gün sonra yumurtladin canım
anladim gulum yumurtluyozda iste ortada bisey yokYumurtladiktan 14 gün sonra regl oluyo
evet cnm yarin 4 kisi test yapacak bklm insallah guzel olur herseyBu hafta içi hepimizin netleşir
bellide olmaz cnm yaa negatif cikarsa olmadi falan demeyin 14.gunu kan verirsiniz en dogrusu oİnşallah canım valla ben merakla bekliyorum yani artık hemen hemen belli olması lazım eğer varsa
Yarın 11. Günüm
Kanı 13. Gün vercem bakalım neler ölçek ayyyy yarın uyansam testi yaptığımda iki çizgi görsem biri net biri silik sonra salı günü uyansam testi yaptığımda silik olan çizginin koyulastigini gorseeembellide olmaz cnm yaa negatif cikarsa olmadi falan demeyin 14.gunu kan verirsiniz en dogrusu o
ayyy insallah kuzucuuummKanı 13. Gün vercem bakalım neler ölçek ayyyy yarın uyansam testi yaptığımda iki çizgi görsem biri net biri silik sonra salı günü uyansam testi yaptığımda silik olan çizginin koyulastigini gorseeem
9.gun benim de negatifti ama yarın yine yapacam küsmek yooook inadına gidecezDayanamadım yaptım alın size tertemiz bir negatif aşılama 9.gün silik bile yok
Eki Görüntüle 3467475
aaa uzulmek yoktu amaaa 14.gunune kadar bekliycez cnmm 9.gun cok erkeenDayanamadım yaptım alın size tertemiz bir negatif aşılama 9.gün silik bile yok
Eki Görüntüle 3467475