• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Mrb canım bana da bilgi verir misin bnm hastahane 1.200istuyir iğne de 900
merhaba cnm hayirli aksamlar benim dr 600 istiyor cnm 30 muayine 80 catlatma ignesi toplam 710 tl mal oluyo ama daha ucuzu var diyorlar bende arastiriyorum ben esenyurta oturuyorum avcilarda yaptirdim ozel hastsnede yakinsan adres verim git bak istersen

merhaba cnm hayirli aksamlar benim dr 600 istiyor cnm 30 muayine 80 catlatma ignesi toplam 710 tl mal oluyo ama daha ucuzu var diyorlar bende arastiriyorum ben esenyurta oturuyorum avcilarda yaptirdim ozel hastsnede yakinsan adres verim git bak istersen
Kocaeli nde yim ama giderim .Ama ssk yok bnm bn muayene parası 150 lira oduyorum .Bide iğne kullanacam ben Klomen ise yara madi

5 sene dolmak üzre .Buradaki hastahane araştırma hastahane si de skk yok diye 150lira istiyor lar
tamam cnm yarin dr ararim bakim nekadar istiyir ben sana burdan yazarim simdi arasam gec oldu oyuzdn yarin ararim

:KK12:Kızlar aşılama sonucunu alan varmı birde bende hiçbir belirti yok kasık batması mide bulantısı bn hep dinleniyorum hiç iş yapmıyorum annem bakıyor bana sadece lavaboya gidiyorum bnde ki değişiklik yorgunlukta yok ama şık aç oluyorum acaba tutmuş mu bilmiyorum ama bende böyle birde sürekli kabizim.. cvp. Larsaniz sevinirim

cnm asilama nerde hangi hastaganede yaptirdin msj atim herhalde girmedin bende yapicam 600 tl istiyor daha uygun yer ariyorum
Niğde hayat hastanesi.ama aşılama sadece 300 öncesinde ilaçlarla birlikte 1000 e yakın tutuyor.moralim bozuk olduğu için girmedim evet hakkımızda hayırlısı olsun.Allah yardımcımız olsun ..

:KK12:Kızlar aşılama sonucunu alan varmı birde bende hiçbir belirti yok kasık batması mide bulantısı bn hep dinleniyorum hiç iş yapmıyorum annem bakıyor bana sadece lavaboya gidiyorum bnde ki değişiklik yorgunlukta yok ama şık aç oluyorum acaba tutmuş mu bilmiyorum ama bende böyle birde sürekli kabizim.. cvp. Larsaniz sevinirim
Belirtiler olsada ilaçlardan olabiliyo ben hemmen hemen bütün belirtileri gördüm fakat 2.asilamamdi ve tutmadı.dun kan testi yaptırdım sonuç 0.1 yani negatif..yine olmadi hakkımızda hayırlısı demekki kismetimizde yokmuş bebek ... moralim çöktü resmen..tedavi olmak istemiyorum artık herşeyden soğudum..2.asilama diye umitlenmistim çoğu kişinin tutuyormuş diye ama bende tutmadı...insallah sizin tutar 12veye 14.gun kan testi yaptirin..Allah yardımcımız olsun...hayirli günler...

Back