• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Peki bu belirtiler kaçıncı gün başladı ben de ikl 2gun ağrı vardı adet sancısı gibi şuan bisey yok sadece ayağı kalktiğimda ağrı var ben daha yeni yaptım öyle uzanıyorum sadece lavaboya gidiyorum birde afedersin gazim vardı benim bugün 3gunum çarşamba günü yaptım birde belim çok ağlıyor bilmiyorum neden bende crinone jel ile glifor şeker hapı kullanıyorum ...
Evet gaz şikayeti bendede oluyo.aşılamanın 8.-9.gunu yoğunlaştı suan arttı bu belirtiler.bugun 13.gün asilama olalı

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah tutarda allah sevindirir bizi . Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sinamasin zor valla ...

Kızlar niye cevap yazmıyosunuz çarşamba aşılama m yapılacak ilk olacak tutsun diye ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim yardım ACİL:KK43:
merhaba bende aşılama yaptırcağım klomen kullandım şimdi yumurta takibi yapılıyr birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım korkyrm ya aşılama yapılırsa tutmazsa nasıl olurum diye aşılama sonrası ne yapmak gerekiyor açıkçası bende öğrenmek istyrm

Bolbol dinlenmek gerekiyor.deterjanlardan uzak durmak en iyisi. kuru incir tüketmek sağlıklı beslenmeli..agir kaldırmamalı bu tür işlerden uzak durmalı ve en önemlisi moral yüksek olmalı...hayirlisi olsun insallah bebiş haberini tez vakitte alırsınız...

Bolbol dinlenmek gerekiyor.deterjanlardan uzak durmak en iyisi. kuru incir tüketmek sağlıklı beslenmeli..agir kaldırmamalı bu tür işlerden uzak durmalı ve en önemlisi moral yüksek olmalı...hayirlisi olsun insallah bebiş haberini tez vakitte alırsınız...
tşk ederim. inş olur ya

Iyi aksamalar bende aynı şekilde polikistik över vardi ve tedavi oldum...
aşılama sonrası dinlenmek önemli bende 2.aşılamami 6kasimda yaptirdim ve sürekli yattım diyebilirim deterjanlardan uzak durmak gerekir çünkü östrojen hormonunu düşürüyor kısacası bi süre temizlik yok..bolbol dinlen ceviz kuruyemis tüket özellikle kuru incir tüketebilirsin inşllah hayırlı bir şekilde bebeğine kavuşursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.pazrtesi bende kan tahlili vericem insallah busefer hamileyimdir Allahin izniyle hayırlısıyla..sizin içinde hayırlısı olsun insallah..fazla kafaniza takmayın stresten uzak olun..
Mrb pko dışında başka bir sorunun z var mı peki benim de ilk asilamamm olacak sizin ilk i neden tutmadı yani dusuk falan mı oldu bide siz iğne mi klomen mi kullanıyor sunuz

Canım geçmiş olsun aynı ilaçları kullanmışız ve suan bende glifor folbiol ve cinine jel kullanyrrm dr 12yada 14.gun kan tahlili yap demişti sen niye gecikene kadar bekliyosun gerçi tahminimce 1hafta kaliyo adet gunune
Mrb dediğinz jel ne işe yarar bira z paylaşır mısınız tsk

Back