• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Ay canım ya çok üzüldüm üzme kendini o kadar duada ettim olsun diye nasip deyilmis peki ne yapmayı düşünüyorsun bisey daha cnm dusuk falan yapmış olmiyasin değerlerine baltin mi
Baktım canım kan degerim 10. Gün 1.04 tu yani yükselip sonradan düşecek kadar bile değildi. Beni idrar testi yanılttı bidaha o markayı almayacağım. İnternetten okudum hep yanlış sonuç veriyormuş boş yere umitlendirdi beni. Bu arada tedaviye devam etmeyi düşünüyorum ama biraz ara vermek istiyorum adetim geçsin bir sonraki adetimde Dr a gitmeyi düşünüyorum. Vücudum dinlensin biraz ikinci aşılama oncesi

slm hanımlar ben selma cocugu olmayan hanımlar alternatif tıbbı hiç denedinizmi alternatif tıp la hamile kalan bir çok kadın biliyorum allahın izniyle hamile kalıyorlar,
ve bir çok kadın hastalıkları tedavi ediliyor adet düzensizligi bile.

Ya polyana canım sana bisey sorucam. benimki adet olmama 5 vardı yani asilamanin tm 15 günüydü lekelenme gibi kan geldi sonra ertesi gün beyaz avuç içi kadar bir parça dustu dediklerine göre bebek değil ama kesesiymis ben düştüğünün ertesi günü gittim bt hsg baktılar dusuk mu degilmi diye ama adetin normal adet gibi değil çok azdı Dr dediğine göre erken dusuk muş önce kese oluşuyor sonra bebwkmis hatta diğer Dr um oluşmuş ama gitmiş dedi kafam karışık sende cnm böyle bisey varmı bilgin varmı seni değer yüksek sende böyle bisey oldumu yardımcı olur san sevinirim ya alah en kısa zamanda sana da banada bebek nasip etsin bende bu ay hiç bisey yapmadım oluruna bırakıyorum inşallah değer ay aşılama yapacak Allah kısmet ederse .....

Ya polyana canım sana bisey sorucam. benimki adet olmama 5 vardı yani asilamanin tm 15 günüydü lekelenme gibi kan geldi sonra ertesi gün beyaz avuç içi kadar bir parça dustu dediklerine göre bebek değil ama kesesiymis ben düştüğünün ertesi günü gittim bt hsg baktılar dusuk mu degilmi diye ama adetin normal adet gibi değil çok azdı Dr dediğine göre erken dusuk muş önce kese oluşuyor sonra bebwkmis hatta diğer Dr um oluşmuş ama gitmiş dedi kafam karışık sende cnm böyle bisey varmı bilgin varmı seni değer yüksek sende böyle bisey oldumu yardımcı olur san sevinirim ya alah en kısa zamanda sana da banada bebek nasip etsin bende bu ay hiç bisey yapmadım oluruna bırakıyorum inşallah değer ay aşılama yapacak Allah kısmet ederse .....
Canım bende öyle bişey düşmedi adetimden önce lekelenmem de olmadı şuan birinci günümdeyim çok yoğun değil adetim ama çok koyu renk siyah gibi. Normalde şimdiye kadar yoğun gelmesi gerekiyordu ama aşılamadan sonra randevu belki daha az geliyordur. Senin kese çok erken oluşmuş demekki cunku normalde ultrasonda kese adet geçtikten 1 hafta sonra görünüyor diye biliyorum. Allah tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin canım. Ama dediğim gibi bende düşen bişey olmadı yani benim hiç tutmadı sanirim

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim canım ya bende bilmiyorum dediğim gibi Dr aynı düşük dedi ama yine bilmiyorum hayırlısı olsun o değerde dusuk olurmuki Dr dediğine göre öyle heralde hatta bn Dr aradım degerim 0.13 çıktı dedim evet dedi dusuk yapmisssin yine bilmiyorum sonra aşılama yaptığım Dr gostermis anlatım bidaha oda ultrasyondan baktı tekrar bt hsg cektim degerim0, 100 du tabi çektiğinde adetimin 5gunuydu Dr da oluşmuş ama malesef gitmis dedi birde bu ay aşılama yapmicaz diğer ay yapılacak dedi aman ne bilim ya alak bullak olduk inşallah ikimiz inde 2asilamasi tutar oyuzden kafam karışık dusuk mu değil mi diye alah ne yapmışsa odur bilgin varmı diye sordum

Ya kızlar bisey sorucam benim alt karnında titreme oluyor çok şiddetli değil hani gözümüz bazen atarya onun gibi 1,2dk gibi oluyo bi daha gidiyor bilginiz varmı neden sizce ama hissedilecek şekilde yani

2 aşamaya basliyan varmı benim adetim gecikti test filanda yaptirmadim adet sancim var zaten aman böyle işte

2 aşılamayı yapan varmı sonucu pozitif olan birde ikinci aşılama tutma oranı nekadar acaba cvp yazar saniz sevinirim

Back