• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yapanlar buyrun..

Özele hiç devlete gitmedim ne bilim ozelin doktorları iyi diye gidiyoruz ama nedense hala hamile kalamadim inşallah tutarda eyer tutmasa biraz dinlenip tüp bebek yapmayı düşünüyorum anlayacağın..
Hayırlısı olsun canım insallah olurda tüp bebeğe gerek kalmaz.bende özele gidiyorm.Pazartesi günü benim belli olcak insallah tutmuştur hayırlısıyla..

asılama için adetimi bekliyorum bende kızlar neler yapıyorsunuz bana da anlatın.. ilaçlarınızın adları neydi ve ne kadar tuttu özellikle polikistik over olan arkadaşlar cvp yazabilir mi

asılama için adetimi bekliyorum bende kızlar neler yapıyorsunuz bana da anlatın.. ilaçlarınızın adları neydi ve ne kadar tuttu özellikle polikistik over olan arkadaşlar cvp yazabilir mi
Asilama 300 tutuyor özelde devleti bilmiyrm.ilaclarda catlatma iğnesi 80mi neydi.diger glifor folbiol ve crinone jel fazla tutmuyor

özelde nerde bize 1000 dediler.. ilaçlar 300 tutarsa razıyım valla.. dozları ve adları neydi ilaçların.. sizde pco hastasısınız demi

Adetin 2.yada 3.gunu zaten glifor ve folbiol veriyor bide inofolic hap veriyor.daha sonra gün veriyor gonal-f ıgne hergun göbekten vurduruyorsun dahasonrada yine gün verip catlatma iğnesi koldan yada kalçadan 2gun sonrasıda aşılama oluyorsun.gonal-f ıgne 200kusur gibi bisey tutuyordu tam hatirlamiyrm

Anlatım sana canım adetin 2 günü gidiyorsun takip ediyor Dr 2gunde bir çağırıyor kimi Dr haftalık kontrol ediyor bana Dr prugen inne veriyor yumurtalar ina Gore derecesi değişiyor ben önce 50 lik sonra 75 lik vurdum eyer yumurtaların yeterince büyüyorsa çatlatma innesi ni vuruyosun inne yi vurduktan 1gun sonra senle eşin beraber gidiyorsunuz eşinin testi alınıyor 3 saat sonra aşılama n yapılıyor ücret 1,500 civarı gitti ilaçlar beraber bizim.. alah yardımcı mız olsunn

Anlatım sana canım adetin 2 günü gidiyorsun takip ediyor Dr 2gunde bir çağırıyor kimi Dr haftalık kontrol ediyor bana Dr prugen inne veriyor yumurtalar ina Gore derecesi değişiyor ben önce 50 lik sonra 75 lik vurdum eyer yumurtaların yeterince büyüyorsa çatlatma innesi ni vuruyosun inne yi vurduktan 1gun sonra senle eşin beraber gidiyorsunuz eşinin testi alınıyor 3 saat sonra aşılama n yapılıyor ücret 1,500 civarı gitti ilaçlar beraber bizim.. alah yardımcı mız olsunn
çok güzel anlattın cnm teşekkür ederim..hepimizin yardımcısı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Amin canım inşallah valla pek anlamıyorum da ilk kontrol de 16x13 14x11 sonraki kontrol de ,20x15 16x15 diye yazıyordu

Demiştir de benim sanırım ben doktoru bek dinlemedim benim için önemli olan Dr istediği kadar büyümesiydi ondan çünkü benim iki defa denedik olmadı büyümesi tedavi yarım bıraktım ondan sadece yazdığım gibi büyüklük..

Demiştir de benim sanırım ben doktoru bek dinlemedim benim için önemli olan Dr istediği kadar büyümesiydi ondan çünkü benim iki defa denedik olmadı büyümesi tedavi yarım bıraktım ondan sadece yazdığım gibi büyüklük..
inşallah pozitif olur yaa hepinizin :dua:

İnşallah tutmuştur peki belirtileri yokmu hamilelikte ilgili...
Bazı belirtiler var tabi ama ilaca bağlı diye düşünüyorum.Aşırı akıntı,göğüslerde hassasiyet,kasık ağrısı ve batması bu belirtiler var.Crinone jel aşırı akıntı yapıyor zaten. Bilemiyorum ya insallah hayırlısıyla hamileyimdir..

Peki bu belirtiler kaçıncı gün başladı ben de ikl 2gun ağrı vardı adet sancısı gibi şuan bisey yok sadece ayağı kalktiğimda ağrı var ben daha yeni yaptım öyle uzanıyorum sadece lavaboya gidiyorum birde afedersin gazim vardı benim bugün 3gunum çarşamba günü yaptım birde belim çok ağlıyor bilmiyorum neden bende crinone jel ile glifor şeker hapı kullanıyorum ...

Back