- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Evet gaz şikayeti bendede oluyo.aşılamanın 8.-9.gunu yoğunlaştı suan arttı bu belirtiler.bugun 13.gün asilama olalıPeki bu belirtiler kaçıncı gün başladı ben de ikl 2gun ağrı vardı adet sancısı gibi şuan bisey yok sadece ayağı kalktiğimda ağrı var ben daha yeni yaptım öyle uzanıyorum sadece lavaboya gidiyorum birde afedersin gazim vardı benim bugün 3gunum çarşamba günü yaptım birde belim çok ağlıyor bilmiyorum neden bende crinone jel ile glifor şeker hapı kullanıyorum ...
Amin canım amin insallah o mutlu haberleri alırız tez vakitte..Anladım canım hayırlısı olsun inşallah tutarda allah sevindirir bizi . Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sinamasin zor valla ...
Canım aşılama yapıldıktan sonra beklerken kınuşma gülme.Yapıldıktan sonra en az 3 gün duş alma.Bol bol dinlen
merhaba bende aşılama yaptırcağım klomen kullandım şimdi yumurta takibi yapılıyr birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım korkyrm ya aşılama yapılırsa tutmazsa nasıl olurum diye aşılama sonrası ne yapmak gerekiyor açıkçası bende öğrenmek istyrmKızlar niye cevap yazmıyosunuz çarşamba aşılama m yapılacak ilk olacak tutsun diye ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim yardım ACİL
tşk ederim. inş olur yaBolbol dinlenmek gerekiyor.deterjanlardan uzak durmak en iyisi. kuru incir tüketmek sağlıklı beslenmeli..agir kaldırmamalı bu tür işlerden uzak durmalı ve en önemlisi moral yüksek olmalı...hayirlisi olsun insallah bebiş haberini tez vakitte alırsınız...
cnm nerde asilama oldun hangi hastahaneAsilama 300 tutuyor özelde devleti bilmiyrm.ilaclarda catlatma iğnesi 80mi neydi.diger glifor folbiol ve crinone jel fazla tutmuyor
Hayat hastanesicnm nerde asilama oldun hangi hastahane
nerde canim tam olarak bende asilama yapicam Allah nasip ederseHayat hastanesi
Mrb pko dışında başka bir sorunun z var mı peki benim de ilk asilamamm olacak sizin ilk i neden tutmadı yani dusuk falan mı oldu bide siz iğne mi klomen mi kullanıyor sunuzIyi aksamalar bende aynı şekilde polikistik över vardi ve tedavi oldum...
aşılama sonrası dinlenmek önemli bende 2.aşılamami 6kasimda yaptirdim ve sürekli yattım diyebilirim deterjanlardan uzak durmak gerekir çünkü östrojen hormonunu düşürüyor kısacası bi süre temizlik yok..bolbol dinlen ceviz kuruyemis tüket özellikle kuru incir tüketebilirsin inşllah hayırlı bir şekilde bebeğine kavuşursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.pazrtesi bende kan tahlili vericem insallah busefer hamileyimdir Allahin izniyle hayırlısıyla..sizin içinde hayırlısı olsun insallah..fazla kafaniza takmayın stresten uzak olun..
Mrb dediğinz jel ne işe yarar bira z paylaşır mısınız tskCanım geçmiş olsun aynı ilaçları kullanmışız ve suan bende glifor folbiol ve cinine jel kullanyrrm dr 12yada 14.gun kan tahlili yap demişti sen niye gecikene kadar bekliyosun gerçi tahminimce 1hafta kaliyo adet gunune
sizin ikinci aşılama sanırım doktor tam olarak sıkıntı ne demişti. bende yapacağım bu hafta aşılama hiç bir sıkıntı yokmuş ama olmyr işteSonuç negatif test yaptırdım..az önce malesef yine olmadi 2.asilamaydi...
Çok üzüldüm üçüncü su ne hazırlık yap sakın pes etmeSonuç negatif test yaptırdım..az önce malesef yine olmadi 2.asilamaydi...
Şuan pes ettim istemiyorum zaman ne gösterir bilemem...Çok üzüldüm üçüncü su ne hazırlık yap sakın pes etme
Bnc e bu ay dinle n bi tatil yap iyi gelirŞuan pes ettim istemiyorum zaman ne gösterir bilemem...
Dr ne dedi aşılama da yaş ta çok önemliÇok üzüldüm üçüncü su ne hazırlık yap sakın pes etme
Yaşla alakalı bise demediDr ne dedi aşılama da yaş ta çok önemli
cnm asilama nerde hangi hastaganede yaptirdin msj atim herhalde girmedin bende yapicam 600 tl istiyor daha uygun yer ariyorumYaşla alakalı bise demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?