boyle organizasyonlar işguzarlik gibi geliyor, ben de katilmiyorum. bana ne biri terfi aldiysa aldi. beni alakadar eden tam olarak ne ki?
cicek almak isteyen birlessin alsin. ortak hediye kadar sacma bir sey yok. zaten düşünen- organize edip hediyeyi takdim eden alacak teşekkürü - benim adim bile okunmayacak. 25 lira degil 2,5 lira olsun niye para vereyim ki? hele ki sevmediğim bir öğretmene / is arkadasina yalakalik için.
Eski is yerinde de olurdu - dogumgununde benim de yiyecegim pasta disinda hicbir organizasyona ben de katilmazdim.
yok şu terfi aldi, yok bu evlenecek, yok bilmemne bilmemne. bana ne ya, ne sacma seyler. kutlamak istesem ben zaten arkadaslarimin her seyini kutlarim - ona ozel karikaturlu kartpostal cizerim falan - cokca yapmisimdir - kendim kutlarim. ama kimsenin kutlamasina yalandan dahil olmam.
dersi kaynatma dediginiz lise olsa guzel ama üniversitede hic de hos degil. ogrenciyken hatirliyorum da, bazen evden okula zar zor uyanip tiklim tiklim otobusle kirk dakikada giderdim, inince 1 km yol vardi bizim fakulteye. bir giderdik- hoca dersi iptal etmis, o zamanlar whatsapp falan da yok gidince gelmeyince öğreniyorduk, sinir ola ola dönüyorduk. yani lise degil ki bu dersi kaynatasiniz.