Bu anormallik nasıl çözülür?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mavigezegen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
140
178
53
Merhaba, biraz uzun olucak konu ama inşallah okursunuz belkide saçma ergence bulucaksınız ama şuan benim için dert oluşturuyor. Şimdiden okuyanlara teşekkürler
Sevgilimle aynı üniversitede okuyoruz. Bazı derslerimiz de ortaktı. Beraberdik bütün sene ama Okul dönemi bittiği için sevgilim memleketine gitti. (2 yıl olucak ilişkimiz. )
1 aydır hiç konuşmadık telefondan sadece mesajda konuştuk.
mesajda da genelde napıyosundan başka muhabbet olmuyor önemli bir konu falan konuşuluyor bir tek.

2 hafta önce falan moralimin bozuk olduğu bir konu hakkında mesajdan konuşuyorduk. sonra o da dertli olduğu bi konuyu anlattı. daha rahat konuşmak için arayayım mı dedi. Ev kalabalık akrabalar falan var boş oda yok diye telefonla konuşunca konuşuruz bu konuyu dedim. Yarın konuşabilir miyiz dedi olur falan dedim. Ertesi gün oldu konuşamadık. Fırsat olmadı hiç dedi. öylelik konu kapandı. Bir hafta sonra başka konu hakkında derdimi anlatıyodum. hafta sonu konuşuru falan dedi. Ev kalabalık işte herkes varken konuşamadığı için hafta sonu köye gidince konuşuru dedi. hafta sonu oldu konuşabilirmiyi diye sordum. yok işte şuraya gidicez dedi. tamam dedim.
bu konu da kapandı.
Bugün ben konuşalım dedik ve konuştuk. konuşamadığımız günler için fırsat bulamadığını evde herkesin olduğunu dışarısının çok sıcak olduğunu söyledi. ama bunu önceden söylememişti. hee tamam falan dedim konu kapandı. isteyen fırsat bulur arardı dimi...

Sorun şu ki Telefonda da konuşcak anlatıcak şey bulamadık. sustuk öylece. biz konuşmayı beceremiyoru z acaba bu bir işaret mi falan dedi ne gibi dedim bilmem dedi. Acaba bizde her şey bitti de yabancılaştık mı bilmiyorum. yan yana gelince de konuşcak bir şey bulamıyoruz. önceden hep o açıyodu konu öyle gidiyodu. biraz da sen anlat diyodu ben bulamıyodum anlatıcak şey. 2 yıldır böyle yani o da sıkıldı heralde. belki de bundan dolayı aramadı. eee ne var ne yoktan başka muhabbet yok ya çok saçma değil mi? yeni sevgili de sayılmayız. insan muhabbet edemicekse ileriyi de düşünemiyor. Heralde sadece ev arkadaşı gibi oluruz evde.

Şimdi bu sorun nasıl aşılır acaba? Aslında bu sorunum herkesle böyle ama sevgiliyle olunca daha bi üzücü oluyor. önceden konu açardı sürekli ve kendisi konuşkan bir tip ben ise sessizim. nasıl aşıcam kendimi de muhabbetine doyum olmayan biri olucam?

Konuşacak bi şey bulmanız için , yeni deneyimleriniz olması lazım.
Bir kitap okursunuz , bir film izlersiniz , bir tura katılırsınız vs.
Hem anlatırsınız hem eğlenirsiniz :)
Sevgili merkezli yaşamayın:)

Bende konuşkan biri olmadığım için konu bulmakta zorlanıyorum bakalım konuşkan hatunlarımız neler konuşup nasıl konu buluyor, takipteyim:)

Hiçbirşey yapmıyor musunuz gün içinde?illaki anlatacak birşey çıkıyor.bence konuşmak çok önemli konuşumadığın biriyle ne kadar paylaşımda bulunabilirsiniz ki?1 ay hiç konuşmamanız da garip geldi banaen az hafta da 1 falan konuşabilirdiniz diye düşünüyorum.sanki ikinizinde duyguları yoğun değil gibi geldi.

Telefonla konuşmayı sevmeyen ve sadece erkek arkadaşım askerde iken telefonla uzun uzun konuşmuş biri olarak bile tuhaf buldum.

Bir taraf dertleşmek istiyor hop konu unutuyor. Ben olsam merak ederdim, sesini duymak isterdim.

Gün içinde de bir aktivite yapmıyorsanız konuşacak bir şey olmaması normal, yapıp da ona rağmen akla gelmiyorsa veya yorgunluktan es geçiliyorsa anormal.

Konuşacak bi şey bulmanız için , yeni deneyimleriniz olması lazım.
Bir kitap okursunuz , bir film izlersiniz , bir tura katılırsınız vs.
Hem anlatırsınız hem eğlenirsiniz :)
Sevgili merkezli yaşamayın:)

doğru evde oturup kpss çalışınca anlatıcak şey bulunmuyo. ama bu sorun herkese karşı var. tek bir yakın arkadaşım bile yok desem yeridir. okuldaki arkadaşlarım siz buluşunca ne konuşuyosunuz. çok sessiz duruyosunuz diyor. sevgili merkezli değil de hani bu sorunu çözmezsem hep sıkıntı yaşıcam

Konusacak birsey bulamamanin 2 sebebi var.
1. İkinizde gunlerinizi boş boş bisey yapmadan geciriyorsunuzdur.
2. Ortak hicbir noktaniz yoktur.

2 yildir ne konustunuz da iliskiniz devam etti ilginç. Bir de ikinizde cok istekli degilsiniz. Bir insanin evinde hic mi boş oda olmaz butun gun ve gece? İnsan gerekirse yatmadan once arar 1 saat bile olsa.

Biz çok şık görüştüğümüz için telefonla konuşma ihtiyaci duymadık hiç. Şimdi askerde. Akşamları arıyor. Maksimum on dk sonra eee diye tikaniyoruz. sıkılmak değil mesele.

canım o konuşacak konu bulamamak degıl,aranızda samımıyet yok .her gün dipdibe evli çiftler nasıl konuşacak konu buluyor.biz eşimle telde daha çok konuşuruz çenemiz düşer.hatta eve gelmiştir.kapat kapat geldim der.aranızda duygusal olarak bence mesafe olduğu için cekingenlik var.yoksa insan ottan b.ktan konuşur yine konuşur.

ikimizde evdeyiz. o yakında işe başlıcak .ben sınavlara çalışıyorum onun dışında bilgisayar telefonla ilgileniyorum. Onun bahanesi evdekilerden fırsat bulamaması ama bana göre bahane değil tekrar ısınıp gelicek önümüze bakalım ne zaman. Özlemedin heralde diye bir çıkış yaptım telefonla konuşmadan önce .
memleketine gitmeden önce de biraz özleyelim birbirimizi ilk bir ay konuşmayız zaten demişti gülerek. olma falan demiştim. şimdi konuşmayalı bir ay olunca onu öne sürdüm. ve ben kafamda kuruyomuşum. onu şakasına demiş. sorsaydın keşke aramadım diye sıkıntı ettiğinde dedi.

Telefonla konuşmayı sevmeyen ve sadece erkek arkadaşım askerde iken telefonla uzun uzun konuşmuş biri olarak bile tuhaf buldum.
+1
Telefonla konuşmayı hiç sevmem ama sevgiliyken car car gün boyu neler yaptığımızı nereye gittiğimizi ne yediğimizi anlatır dururduk. Bence ilişkinizi bi gözden geçirin bir şeyler paylaşamadığınız insanla hayatı paylaşmak üzere yola çıktıysanız.

Eşimle sevgiliyken ben ailemin yanına gittiğimde konuşacak şeylerimiz olurdu ama telefonda konuşmayı sevmediğimizden konuşmazdık.Aklımıza geldikçe not ederdik ve yüz yüzeyken konuşuruz derdik.Telefonda konuşmaktan hala nefret ederim.Çok sıkıcı , mimik yok ses tonunu değiştirsen de zar zor anlaşılır hissettiklerin.Zaman kaybı bence.Dert etme , sorun telefonda.Hem illa konuşmak zorunda mısınız sürekli? İnsan sevdiğiyle sessiz de kalabilir ki , zaten sessiz de kalabildiğin insanla daha sağlam ilişkiler kuruluyor bence.Tabii uzaktayken değil bu dediğim yanyanayken olur.

bir ara çok güzel gidiyoduk konu açıyodum ben baya. ama geçen sene yazın bu kadar konuşmamazlık yapmamamıştık sessizlik de çok sürmüyodu. yan yana olunca şakalaşırız daha çok vakit geçiyodu..

O askerde ben okul-ev rutin hayatımda olmama rağmen 1 saat konuşurduk. Sorsan ikimiz de sevmeyiz telefonla konuşmayı. Ama işte paylaşacak bir şey bulunca insan konuşabiliyor. Fırsat da yaratıyor.

bazı ilişkilere mesafe yaramıyor olabilir

Ya evlenince evde muhabbet dönmezse diye bir tweet vardı onu hatırladım
Ben de sevgililer bu kadar ne kadar konuşuyor sıkılmıyorlar mı birbirinden diyordum

1.si aynen öyle geçiyor. 2.si de hemen hemen doğru sayılır. 2 yıldır hep onun konu açmasıyla muhabbetiyle ilerledi benim konu açıp çok bir şeyler anlattığım azdır. Heralde onda konu tükendi her şey aynılaştı. evde de arkadaşıyla konuşur gibi konuşabilirmiş sadece çok saçma ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…