Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım imalat yapan kuyumculara gostersen aynısını yaparlar benxe netten almana gerek yok hemde risli aynı fiyata gramı daha ağır yaptırabilirsin
bence de çok riskli bir de biz ömür boyu aynı alyansı kullanmayı düşünüyoruz o nedenle taşlılara çok yanaşmak istemiyorum ama bu ön taraftaki 3 tane taş da yine sıkıntı yaratır mı?
Canım taşın düşmeside çok önemli değil zaten 3 taşı var kolay kolay düşmesi olduki düştü yine herhangi bir kuyumca götürüp taş taktırırsın.Bende senin gibi taşlı sevmiyordum hep sade düşünüyordum benzer modellere baktım ama parmaklarım küçük olduğu için taşsız modeller hep kaba yaşlı işi gibi durdu birde erkek arkadaşım taşlı nie almıyorsun diyince taşlı aldım buda benimki cnm dün aldım :)
![]()
Alyanslar çok şıkmış.
Bncr çok anne modeli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa aslında mantıklı taş taktırılabilir. Neyse deneyip göreceğiz artık. Seninkiler de sana çok yakışmış. Musmutlu bir ömrünüz olsun beraberce inşallah
Çok teşekkür ederim
Saygı duyarım :)
Teşekkür ederim tatlımmm
Bak cnm mesela ben bu kolye takımını çok beğendim ama bütcemize göre pahalı yüzükleri yapacağımız yer 1500 e aynısını yaparım dedi resmini çek getir söyledi.Bende bugün çektim yrn tektaşımı almaya gidince gösstercem resmini :)
Eki Görüntüle 1057522
bendede taşlı alyansı var 4 yıldır kullanıyorum taşlarıdüşmedi düşer diye tereddütte kalmayın beğendiyseniz alın ayrıca yukardaki alyanslar çok şık
Yaaa hepınıze cok tesekkur ederım gercekten kararımı verdım taslı alacagım ben de :)
Nisandan sonra beklıyorum fotograflarını yuzuklerınızın![]()
hem taşlılar her zaman daha şık duruyortamam canım benim bi geçsin eklerim hemen
![]()
bende istiyomalbüm yap hemde
herşey tamam mı özellikle makas
![]()
tamam canım yaparımunutmadın mı canım sen onu
![]()
evde küçük bi makasım var annem onu sardıdı kurdeleyle canım ama kayınvalidem de unutulursa diye o da gidip almış bitane
herşey tamam ama bi gün önce yine kontrol edicem tek tek :)
unutur muyum hiç
![]()
iyi iyi yedekte bulunsun, davetlilere gelirken yanınızda makas getirin deseydiniz ne olur ne olmaz![]()