'Selam, tanışalım mı' ne ya?
Öyle mesajlara cevap atan kız var mı cidden?
Eşin, karısı kendisinin çocuğuna hamileyken başka insanların peşine düşen iğrenç bir insan.
Ayrıca kimseyle yatmadigina nasıl emin olabiliyorsunuz? Sevişmek saatler süren bir eylem değil ki, bu karakterde -bu kadar düşmüş bir insan rahatlıkla hayat kadınlarına gidip birlikte olabilir.
Ayrıca ise geliş gidiş saati belli-isten eve evden işe diye düşünmeyin. Yapacak insan her şeyi yapar.
Mesela ben sabah 7de ise gider gibi çıkıp sahte rapor alıp arabalı vapurla Bursa'ya gitmiştim sevgilimle. 5 vapuruyla da dönmüştum, her zaman geldiğim saatte gelmiştim. Yani sahte rapor alıp şeyinin peşinde gezmedigi ne malum?
Sahte rapora bile gerek yok. Karısı 8aylik hamile. İş yerini arayıp 'esimin sancıları başlamış, erken doğumdan şüpheleniyoruz. Bugün gelemeyecegim' dese hangi patron gelme diyecek?
Kocan tiynetsiz ,iğrenç, pislik bir adam. Ne sana ne kızına değer veriyor. Değer verseydi sizi böyle iğrenç bir duruma sokmazdi.
Şimdi yakalandı ya , daha dikkatli olur. Belki de yeni hat alır kendine... amaaaaa yapan herşeyi yapar
Adamı haklı görmek için saf ayağına yatmayin.
Eğer bosanmayacaksaniz da kendi sağlığınız için prezervatifle korunun. Eşiniz dünyanın en eski mesleğindeki kadinlarla yakın münasebet içine giriyorsa hiç yoktan size bulastirmasin