Vakit geçirmek içinmişBen anlamadım gerçekten. Bu kadar olay çıktı ama eşinizin tek açıklaması "öylesine" mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vakit geçirmek içinmişBen anlamadım gerçekten. Bu kadar olay çıktı ama eşinizin tek açıklaması "öylesine" mi?
3 tane üniversite öğrencisi kızın telefon numaralarını iş arkadaşından hangi amaçla almış olabilir sizce?Tabi ki bu aldatmak değil. Napmış adam evliyim dememiş, konu olmuş mu ki evliyim desin. Ne diyecekti slm evliyim m. kadın yüz verseydi ve aralarında söZlüde olsa( canım cicim gibi) bir şey olsaydı o zaman aldatmak olurdu. Ama olurduyla iş olmaz. Babaanneminde bıyıkları olsa dedem olurdu. Biraz kendinize güvenin derim ben. Tabiki bu yaptığının hesabını sorun ama aldattın beni gibi gerçeği yansıtmayan cümleler kurmayın.
Umarım bu mesajda ironi yapmışsınızdır.Tabi ki bu aldatmak değil. Napmış adam evliyim dememiş, konu olmuş mu ki evliyim desin. Ne diyecekti slm evliyim m. kadın yüz verseydi ve aralarında söZlüde olsa( canım cicim gibi) bir şey olsaydı o zaman aldatmak olurdu. Ama olurduyla iş olmaz. Babaanneminde bıyıkları olsa dedem olurdu. Biraz kendinize güvenin derim ben. Tabiki bu yaptığının hesabını sorun ama aldattın beni gibi gerçeği yansıtmayan cümleler kurmayın.
Üzme kendini sütünü etkiler. Kendini bu sekilde yıpratma. Aldatmaya girer evet ama affettiysen uzatma. Kendi sağlığın ve bebegin için. Yine tekrarlarsa bu durum o zaman boşanırsın.Vakit geçirmek içinmiş
Burada niyetini net olarak bilemeyiz. Affettim diyorsanız düşünmemeye çalışın elinizden geldiğince. Bir de sürekli telefonu kurcalamak daha kötü yapar insanı. Biraz rahatlamaya çalışın bebişiniz için.Vakit geçirmek içinmiş
Bence değil. 1 şans daha verilebilir.Peki bişey daha sormak istiyorum hepinize boşanma sebebi mi sizce?
İşte o kısımda konu sahibi devreye girip soracak hesabını hangi amaçla aldığını noları alan söyliycek. Hiç birimiz niyet okuyamayız ki sen aldatmak için aldın diye diretelim. Konu sahibi bunu kaldıramam yeni insanlar tanımaya çalışması bile beni üzer diyebilir ama beni aldattı diyemez bu niyet okuma olur, aldatacaktı diye bi itham olamaz yani.3 tane üniversite öğrencisi kızın telefon numaralarını iş arkadaşından hangi amaçla almış olabilir sizce?
Senle alakalı bi durum bu.. eğer affetmek istiyorsan sana kalmış.. başıma gelse napardım bilemiyorum.. ama en azından bikaç ay uzak kalırdım.. ya annemlere giderdim yada onu yollardım.. sürece göre karar verirdim.. ama çok üzüldümPeki bişey daha sormak istiyorum hepinize boşanma sebebi mi sizce?
hayır gayet ciddiyim, hangi eylem aldatmak merhaba demesi m bugün naptın demesi m. Adam aldatmamış belki konu ilerleseydi aldatacaktı ama bu niyet okumak olur, gelecek zaman bilemeyiz niyetini. Hoş bir durum değil tabiki. Eş kişisinin beynini yemek hesap sormak lazım ama aldattın suçlamasıyla değil, derdin neydi sorusuyla bence.Umarım bu mesajda ironi yapmışsınızdır.
Yani başka kızların numarasını almak yazmak aldatmak değil öyle mi?
hayır gayet ciddiyim, hangi eylem aldatmak merhaba demesi m bugün naptın demesi m. Adam aldatmamış belki konu ilerleseydi aldatacaktı ama bu niyet okumak olur, gelecek zaman bilemeyiz niyetini. Hoş bir durum değil tabiki. Eş kişisinin beynini yemek hesap sormak lazım ama aldattın suçlamasıyla değil, derdin neydi sorusuyla bence.
Yahu siz de diyorsunuz "aldatacaktı" ama kızdan karşılık alamadı. Sindirebilen devam eder tabiki.hayır gayet ciddiyim, hangi eylem aldatmak merhaba demesi m bugün naptın demesi m. Adam aldatmamış belki konu ilerleseydi aldatacaktı ama bu niyet okumak olur, gelecek zaman bilemeyiz niyetini. Hoş bir durum değil tabiki. Eş kişisinin beynini yemek hesap sormak lazım ama aldattın suçlamasıyla değil, derdin neydi sorusuyla bence.