• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aldatma sayılır mı? :(

face sifresi sende dursun değiştirmesın kesınlıkle. her zaman tetıkte dur arastır bence bakalım duzelmısmı duzelmemısmı dıye sevgılın. ama ona yansıtma yoksa senden bıkar. alltanalttan hep takıpte ol bnc

Ne farkederki yeni bi face alamiomu .alir yine devam eder.face olmasa vatsap vatsap olmazsa skype skype olmassa chat siteleri. Elini kolunu baglayamassin şifresini alsanda yol çok.güvenin bi kes sarsildimi bence zorlamaya gerek yok ilişkiyi. Arladasimizin bu olayini okuyunca gelecegimden endişe ettm . bende ayni şeyleri yasarsam korkusu yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bir sadakatsizlik örnegidir.Ben olsam bana olsan sadakatinden şüphe duyardım.Sanırım bundan sonrada güvenemezdim.Güven olmayan yerde ilişki diye birşeyden bahsedemeyiz.Tabi bu benm düşüncem sanırım ben bir daha barışmazdım .

Çok doğru bir tespit harfiyen katılıyorum :34:

erkek arkadaşını bana yönlendir eklesin randevulaşalım ve onu geberteyim çok sinirlendim çooook allah kahretsin bunun gibileri:47:

Canım bu kesinlikle bir aldatma barındırıyor. Aldatmış demek zor bunu bilemezsin ama kesinlikle aldatmak için yapılmış ön oyunlar hazırlıklar bunar. Bak canım erkekler kendilerine yüz veren, hatta sadece yüzüne bakan kadınlar konusunda daha doğrusu kadın konusunda iradesiz ve aptaldır. Aranır durular erkekler rahat durmaz. Gül gibi sevgilisi olsa yişne başkalarına bakarlar. Bunlar böyle ,kadından farklıdır. Bir kadın bir erkeği seviyorsa başka bir adam aklının ucuna bile gelmez ona dokunmak midesini bulandırır. Ancak erkekde durum farklı malesef. Bir erkek inan bana aynı anda birkaç kadını sevebilir ve ilişkiye girebilir ve buna sevgi der. Ne garip değil mi? Ne midesi bulanır ne kendini kötü hisseder. Bunlar çok eşli yaşayabilen çok eşli olmaktan hatta gurur duyan, ergenliğini hiçbir zaman tamamlamamış ve tamamlamayacak olan yaratıklardır erkekler. Birlikte olduğun erkeklerin çetelesini tutar ve bunu anlatıp övünür müsün ? Bunlar övünürler. Sadece aşıkken ve sadece ve sadece aşıkken başka kadınları istemez ve bakmazlar ki bu halleri çok kısa sürer malesef. Doğru oynayan bir kadın için bir erkekeği ayartmak bir çocuğun elinden şekeri almak kadar kolaydır. Canım benim sen erkeklere bakma onları kafana takma ve değer verme. Sana değer verecek doğru erkeği aldatmayacak erkeği bulacağım diye bekleme. Çok bekler üzülürsün birtanem. Öyle erkek yok hayatım malesef hiç yoktu ki zaten kökü kurumuş diyemiyorum. Erkekler aldatır , her zaman aldatır , en aldatmayacak erkek bile aldatır. Aldatmayan erkek vardır ama aldatmayacak erkek yoktur. Bir erkek aldatmıyorsa bunun iki nedeni vardır: Ya beceriksizdir yapamıyordur ya da yapabileceği kadın karşısına çıkmamıştır. O yüzden erkeklere yüz verme, değer verme, insan değil onlar çoğu zaman bizden çok farklılar. O yüzden onlara insanmış gibi davranma, onlar akılları çoğu zaman belden aşşağı çalışan insan görünümlü varlıklar. İnan bana çoğu zaman böyleler. Sen bu adamdan ayrıl diyemeyeceğim ama ayırlmada diyemeyeceğim. Sadece kendini en az üzecek yolu seç. Ancak şunu hiçbir zaman unutma aldatmamış erkek bulabilirsin ama aldatacağı kesindir. Canım benim üzme kendini, sen çok masumca yaklaşıyorsun belli ki erkekleri tanımıyorsun. Onlar yolda yürüyen bir kadını gözleriyle soyarlar fantaziler kurarlar ah ahhhh canım ben aldatmak sadece buluşmak çıkmak flörtleşmek değildir veya yatmak kalkmak aldatmanın esası beyindedir düşüncededir. Önemli olan da budur ... adam senin beyninde düşüncelerinde başka kadınlarla aldatıyor zaten. Ahhh bunlar ah ahhhh bunların iç çürük birtanem içi çürükten sağlam insan çıkmaz. Değer verme o yüzden bunlara. Umarım dikkate alırsın bu söylediklerimi ve hayatına erkekleri kafana takmadan umursamadan devam edersin.

Canım bu kesinlikle bir aldatma barındırıyor. Aldatmış demek zor bunu bilemezsin ama kesinlikle aldatmak için yapılmış ön oyunlar hazırlıklar bunar. Bak canım erkekler kendilerine yüz veren, hatta sadece yüzüne bakan kadınlar konusunda daha doğrusu kadın konusunda iradesiz ve aptaldır. Aranır durular erkekler rahat durmaz. Gül gibi sevgilisi olsa yişne başkalarına bakarlar. Bunlar böyle ,kadından farklıdır. Bir kadın bir erkeği seviyorsa başka bir adam aklının ucuna bile gelmez ona dokunmak midesini bulandırır. Ancak erkekde durum farklı malesef. Bir erkek inan bana aynı anda birkaç kadını sevebilir ve ilişkiye girebilir ve buna sevgi der. Ne garip değil mi? Ne midesi bulanır ne kendini kötü hisseder. Bunlar çok eşli yaşayabilen çok eşli olmaktan hatta gurur duyan, ergenliğini hiçbir zaman tamamlamamış ve tamamlamayacak olan yaratıklardır erkekler. Birlikte olduğun erkeklerin çetelesini tutar ve bunu anlatıp övünür müsün ? Bunlar övünürler. Sadece aşıkken ve sadece ve sadece aşıkken başka kadınları istemez ve bakmazlar ki bu halleri çok kısa sürer malesef. Doğru oynayan bir kadın için bir erkekeği ayartmak bir çocuğun elinden şekeri almak kadar kolaydır. Canım benim sen erkeklere bakma onları kafana takma ve değer verme. Sana değer verecek doğru erkeği aldatmayacak erkeği bulacağım diye bekleme. Çok bekler üzülürsün birtanem. Öyle erkek yok hayatım malesef hiç yoktu ki zaten kökü kurumuş diyemiyorum. Erkekler aldatır , her zaman aldatır , en aldatmayacak erkek bile aldatır. Aldatmayan erkek vardır ama aldatmayacak erkek yoktur. Bir erkek aldatmıyorsa bunun iki nedeni vardır: Ya beceriksizdir yapamıyordur ya da yapabileceği kadın karşısına çıkmamıştır. O yüzden erkeklere yüz verme, değer verme, insan değil onlar çoğu zaman bizden çok farklılar. O yüzden onlara insanmış gibi davranma, onlar akılları çoğu zaman belden aşşağı çalışan insan görünümlü varlıklar. İnan bana çoğu zaman böyleler. Sen bu adamdan ayrıl diyemeyeceğim ama ayırlmada diyemeyeceğim. Sadece kendini en az üzecek yolu seç. Ancak şunu hiçbir zaman unutma aldatmamış erkek bulabilirsin ama aldatacağı kesindir. Canım benim üzme kendini, sen çok masumca yaklaşıyorsun belli ki erkekleri tanımıyorsun. Onlar yolda yürüyen bir kadını gözleriyle soyarlar fantaziler kurarlar ah ahhhh canım ben aldatmak sadece buluşmak çıkmak flörtleşmek değildir veya yatmak kalkmak aldatmanın esası beyindedir düşüncededir. Önemli olan da budur ... adam senin beyninde düşüncelerinde başka kadınlarla aldatıyor zaten. Ahhh bunlar ah ahhhh bunların iç çürük birtanem içi çürükten sağlam insan çıkmaz. Değer verme o yüzden bunlara. Umarım dikkate alırsın bu söylediklerimi ve hayatına erkekleri kafana takmadan umursamadan devam edersin.

Bu soyledikleriniz içimizdeki aski çürütür bu denli gaddar olmamalisiniz yorum sahibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki canım . Tavsiyen için teşekkür ederim.

Erkeklerin gaddarlığından bahsediyordum ben de aslında ama sanırım yanlış anlaşıldım. Neyse canın sağolsun yine de teşekkür ederim :)

Kızlar selam.bu aralar canım epey sıkkın ve kafam da karışık.fikirlerinize ihtiyacım var..hemen konuya geçiyorum.1 yıldır çok mutlu ve huzurlu bir ilişkim var.ya da ben öyle sanıyordum :( erkek arkadaşım beni hiçbir zaman üzmedi.ilk ciddi ilişkisi olduğumu söylüyor.kendisi çok sakin ve uzlaşmacı birisi.ben ona göre çok daha fevri davranan biriyim ve o beni bir tartışmada hemen sakinleştirmeye çalışır, alttan alır vs..sorunlarımıza hep yapıcı şekilde yaklaştı.bu yaz nişan ya da söz bir şeyler yapalım artık diyorduk.her neyse.erkek arkadaşıma çok güveniyordum.facebook şifresini bir olay üzerine bana vermişti.ancak sözüne güvendiğim için açıp bakmak kontrol etmek aklıma bile gelmemişti..kontrol olaylarını da hiç sevmem ancak sanırım hata yapmışım.yaklaşık 1 ay kadar önce erkek arkadaşımın facebook dışında başka bir siteden tanımadığı bir kızın yorumlarını beğendiğini gördüm.bunu ona söylediğimde ise telefondan bakarken yanlışlıkla beğenmiş olabiliceğini ve farkında olmadığını söyledi.bu bana mantıklı geldi ve tamam dedim.aradan 1 hafta geçti ve ben yine aynı siteden erkek arkadaşımın yorumlarını beğendiği bu kızla arkadaş olduğunu gördüm.hemen erkek arkadaşımı aradım ve şu kızı tanıyor musun dedim.hayır dedi.ben de niye arkadaş oldunuz öyleyse dedim.o da bana o beni eklemişti öylesine kabul ettim dedi.bunun üzerine tartışma yaşadık.yorumlarını beğenirsen kız seni tabi ekler falan dedim.ama yine de çok uzatmadım tamam dedim..bu tartışmamızdan tam 1 gün sonra başka bir sosyal paylaşım sitesinde kızın yatak içinde kendini çektiği (kızın bir tarafı gözükmüyor yorganla örtünmüş ancak yatak içinde yine de) ve saçma sapan bir şeyler yazdığı bir fotosuna gülücük koyduğunu gördüm.elim ayağım kesildi..facebook şifresi bendeydi.erkek arkadaşımı aramadan önce hemen facebookuna girdim.ve korkunç bir manzarayla karşılaştım..bu kızı 1 aydır takip ediyormuş erkek arkadaşım facebooktan.sadece bu kız değil bunu dışında pek çok kızın profiline bakmış ve arkadaşlık isteği göndermiş.erkek arkadaşım sık sık bulgaristana ve yunanistana gider.ben de gidiyorum tabi bunda bir sakınca yok.ancak bir kez gece klübüne gittiği için tartışmıştık.işte gittiği o gece kulübünün facebook sayfasında kızları bulup o kızlara facebooktan mesajlar yazmış..bulgar kızlarına..ve kız arkadaşlarıyla olan mesajlarına baktım.sürekli canımm bebeğimm diye konuşmuşlar..erkek arkadaşım 30 yaşında ve çalışıyor.yani 30 yaşındaki bir insanın bunları yapmasını çok korkunç buldum..kendisine hemen görüşmek istediğimi söyledim.buluştuk.o kıza iş arkadaşlarıyla dalga geçmek için baktığını kızla dalga geçtiklerini çünkü çok basit gözüktüğünü söyledi.diğer kızlar için ise öylesine aptalca bi oyundu benim için dedi.beni çok sevdiğini bir daha asla böyle bi şey olmayacağını, aramız kötüyken öylesine bu kızlara yazdığını söyledi bana..2-3 haftadır beni çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini, o kızların umrunda olmadığını söyleyip duruyor bana.bir yandan üzülüyorum ve affetmek istiyorum ama bir yandan da bunu kabullenemiyorum..madem beni çok seviyordu neden başka kızlara bakma ve yazma ihtiyacı duydu ki..başka birini mi arıyordu? seni aldatmadım, kimseyle görüşmedim, bir şey yaşamadım diyor.ama başka kızlara yazmak aldatma sayılmaz mı..bir de yazdığı kızlardan birisi benim ve onun sürekli gittiği bir cafe de çalışıyormuş.tam bir rezalet yani..erkek arkadaşımın çok pişman olduğunu görebiliyorum ama affedersem eğer ileride aynılarını yaşamaktan korkuyorum.sizin de bir fikrinizi almak istedim..sizce bu bir aldatma mı ya da ayrılmak için yeterli, geçerli bir sebep mi? onu hala seviyorum ama bir geleceğimiz olamayacağını düşünüyorum artık :43:

ben olsam yol verirdim anında.. sadakatsizlik... bulgar kızıymış, PEH!

bu cümlenin aynısını ona da söyledim.size tamamen katılıyorum.30 yaşında ki bir insan bu kadar düşüncesizce davranıyorsa bunun altında ciddi bir sorun vardır.benimle olan ilişkisini haketmiyordur.ve 30 yaşında bunu yapıyorsa bu ileride yapabileceklerinin bir göstergesidir.bana sadakat en önemli şeydir diyen adamın yaptığına bakın..bir de pişkince ben bir şey yapmadım, seni seviyorum bir tek lütfen ayrılma diyerek mazlum edebiyatı yapıyor :)

bu erkekler neden bu kadar pişkin anlayabilmiş değilim yazdıklarınızı okuyunca erkeklere daha çok sinir oldum. Bu dönemde ilişkilerin bitmesinin en büyük sebebi de sosyal ortamdaki aldatmalar belki ciddi anlamda birşeyler yaşanmıyor ama buna meyil veriyorlar ve yaptıklarını aldatma olarak da değerlendirmiyorlar.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız, tavsiyeleriniz ve destekleriniz için.hepsini tek tek okudum ve benim için gerçekten çok önemli yorumlarınız.maalesef 1aydır konuyla ilgilenemedim..sanırım bu anlattıklarımdan sonra nefret duygularınız daha çok kabarabilir :))) ilişkimiz 1ay kadar önce bitti.ben devam edemeyeceğime karar verdim.ancak bizimki tutturdu sen başkasıyla görüşüyorsun, ben bir şey yapmadım, bu aldatma değildi, bence asıl sen aldatıyorsun onun için benden ayrılıyorsun demeye :)))) sürekli aramalar mesajlar. bitti diyorum anlamıyor.beni hastaneye kaldırdılar, ben hastalandım tarzı cümleler.küçük çaplı sinir krizleri.ergence tavırlar yani.bunlardan sonra daha da çok soğudum ondan.ancak keşke bu kadarla kalsaydı.yolda bir erkek arkadaşımla yürürken beni bu adamın kardeşinin kız arkadaşı görüyor ve hemen yetiştiriyor.tabi bizimki rahat durur mu başlıyor aramaya.arkadaşım o diye açıklama yapsam da sen beni aldattın belliydi zaten böyle bi şey yapacağın diye tutturuyor.hakaretler falan bir sürü..konuşmak istemiyorum arama beni diyorum dinlemiyor.ve bir bakıyorum 2dk sonra kapıma dayanmış..annem benimleydi neyseki kapyı açmadan gönderebildik evden.ama annemle çok korktuk evde.ardından tekrar telefonlar.o çocuğu getir yüzleşicez diye.eğer getirmezsen tekrar gelirim eve.kapıya dayanırım.kapıyı açmazsanız camları kırarım.babanla konşurum vs vs.saçma sapan laflar.arkadaşımı aradım ben de dedim böyle böyle bi yanlış anlaşılma var, seninle konuşmak istiyor.arkadaşım sağolsun..sen evde kal ben hallederim dedi.ancak o sırada annem babamı aramış ve durumu anlatmış..babam numarasını isteyip aradı bu adamı.hiç yakışıyor mu kaç yaşında adamsın demiş.ama bizim ki babamı da tehdit etmiş,hep birlikte ailecek karakola gidip şikayetçi olduk kendisinden..ama akıllandı mı hayır......ertesi gün mail geldi bundan bana.mailde fotoğraflar..mobese kamerası gibi bir kameradan benim yolda arkadaşımla birlikte yürüdüğüm fotoğraflar.al bak senin ihanetin falan filan yazmış.yine hakaretler tabi.cevap vermedim.doğruca karakola gittim ve özel hayatıma gizlilik ilkesini ihlal ettiği için şikayetçi oldum kendisinden..şu an uzaklaştırma kararı çıktı.ancak yakın zamanda biticek.o arkadaşımın facebookunu bulmuş.sürekli ona yazıp duruyor.hem de çocuk onu arayıp sen aldatılmadın arkadaşız demesine rağmen..diyecek söz bulamıyorum.1aydır moralim yerlerde.nasıl bir belaymış nasıl tanıyamamışım..takıntı yaptı resmen..sen önce beni aldat sonra benim 6yıllık arkadaşımı kıskan, aldatıyosun de..arkadaşım yaşadığım şehirde oturmuyor bile.haftasonu için geldiğinde görüşmüştük.ayrıca sevgilim olsa bile ona ne..beni aldatan o..çok çok sinirlerim bozuk kızlar.resmen saplantılı biriymiş..nasıl tanıyamam..br de bana gelip annemle babam çok üzüldü diyebilecek kadar da bencil birisiymiş.şu an ölesiye tiksiniyorum ondan.......bir de gelip diyor ki hala seni seviyorum kabulumsun gel barışalım..beyin yok sanırım..onu isteyen mi var da beni kabule dicek o ! napmışım da neyi kabul ediyo ! oyy söyleyecek bir şey bulamıyorum artık kızlar....

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim cevaplarınız, tavsiyeleriniz ve destekleriniz için.hepsini tek tek okudum ve benim için gerçekten çok önemli yorumlarınız.maalesef 1aydır konuyla ilgilenemedim..sanırım bu anlattıklarımdan sonra nefret duygularınız daha çok kabarabilir :))) ilişkimiz 1ay kadar önce bitti.ben devam edemeyeceğime karar verdim.ancak bizimki tutturdu sen başkasıyla görüşüyorsun, ben bir şey yapmadım, bu aldatma değildi, bence asıl sen aldatıyorsun onun için benden ayrılıyorsun demeye :)))) sürekli aramalar mesajlar. bitti diyorum anlamıyor.beni hastaneye kaldırdılar, ben hastalandım tarzı cümleler.küçük çaplı sinir krizleri.ergence tavırlar yani.bunlardan sonra daha da çok soğudum ondan.ancak keşke bu kadarla kalsaydı.yolda bir erkek arkadaşımla yürürken beni bu adamın kardeşinin kız arkadaşı görüyor ve hemen yetiştiriyor.tabi bizimki rahat durur mu başlıyor aramaya.arkadaşım o diye açıklama yapsam da sen beni aldattın belliydi zaten böyle bi şey yapacağın diye tutturuyor.hakaretler falan bir sürü..konuşmak istemiyorum arama beni diyorum dinlemiyor.ve bir bakıyorum 2dk sonra kapıma dayanmış..annem benimleydi neyseki kapyı açmadan gönderebildik evden.ama annemle çok korktuk evde.ardından tekrar telefonlar.o çocuğu getir yüzleşicez diye.eğer getirmezsen tekrar gelirim eve.kapıya dayanırım.kapıyı açmazsanız camları kırarım.babanla konşurum vs vs.saçma sapan laflar.arkadaşımı aradım ben de dedim böyle böyle bi yanlış anlaşılma var, seninle konuşmak istiyor.arkadaşım sağolsun..sen evde kal ben hallederim dedi.ancak o sırada annem babamı aramış ve durumu anlatmış..babam numarasını isteyip aradı bu adamı.hiç yakışıyor mu kaç yaşında adamsın demiş.ama bizim ki babamı da tehdit etmiş,hep birlikte ailecek karakola gidip şikayetçi olduk kendisinden..ama akıllandı mı hayır......ertesi gün mail geldi bundan bana.mailde fotoğraflar..mobese kamerası gibi bir kameradan benim yolda arkadaşımla birlikte yürüdüğüm fotoğraflar.al bak senin ihanetin falan filan yazmış.yine hakaretler tabi.cevap vermedim.doğruca karakola gittim ve özel hayatıma gizlilik ilkesini ihlal ettiği için şikayetçi oldum kendisinden..şu an uzaklaştırma kararı çıktı.ancak yakın zamanda biticek.o arkadaşımın facebookunu bulmuş.sürekli ona yazıp duruyor.hem de çocuk onu arayıp sen aldatılmadın arkadaşız demesine rağmen..diyecek söz bulamıyorum.1aydır moralim yerlerde.nasıl bir belaymış nasıl tanıyamamışım..takıntı yaptı resmen..sen önce beni aldat sonra benim 6yıllık arkadaşımı kıskan, aldatıyosun de..arkadaşım yaşadığım şehirde oturmuyor bile.haftasonu için geldiğinde görüşmüştük.ayrıca sevgilim olsa bile ona ne..beni aldatan o..çok çok sinirlerim bozuk kızlar.resmen saplantılı biriymiş..nasıl tanıyamam..br de bana gelip annemle babam çok üzüldü diyebilecek kadar da bencil birisiymiş.şu an ölesiye tiksiniyorum ondan.......bir de gelip diyor ki hala seni seviyorum kabulumsun gel barışalım..beyin yok sanırım..onu isteyen mi var da beni kabule dicek o ! napmışım da neyi kabul ediyo ! oyy söyleyecek bir şey bulamıyorum artık kızlar....

Okudukça gözlerim yerinden çıkacak sandım meğersem ne kadar takıntılı biriymiş kurtulduğunuza şükredin yoksa ileride sizi hayata zindan eder kafanızı pencereden çıkarttırmazdı iyi olmuş görmüş olmuşsunuz üzüleceğinize sevinin bence.

Ya benim sevgilim bunları yapacak bende öyle durup düşüncem?ya resmen aldatmş aldatmak fiziksel degildir sadece.arzulamış ve istek gndrmiş daha ne olsun ay çok sinirlendm:((

aldatmış yada aldatmamış bu senin içinde karar vereceğin bir durumdur ama şunu düşün bu adamı hayatında tuttuğun sürece içinde hep bir şüphe olacak ve inan bu şüpheyle yaşanmaz.insan hayata bir kere geliyor en güzel yıllarını neden şüpheyle mutsuz geçiresin ki.ayrıca ben onlar önemsizdi seni seviyorum laflarına inanmıyorum.sevgi bu değildir.sevgi saf olmalıdır.yalan dolan olmamalı içinde.

Back