Kızlar selam.bu aralar canım epey sıkkın ve kafam da karışık.fikirlerinize ihtiyacım var..hemen konuya geçiyorum.1 yıldır çok mutlu ve huzurlu bir ilişkim var.ya da ben öyle sanıyordum
erkek arkadaşım beni hiçbir zaman üzmedi.ilk ciddi ilişkisi olduğumu söylüyor.kendisi çok sakin ve uzlaşmacı birisi.ben ona göre çok daha fevri davranan biriyim ve o beni bir tartışmada hemen sakinleştirmeye çalışır, alttan alır vs..sorunlarımıza hep yapıcı şekilde yaklaştı.bu yaz nişan ya da söz bir şeyler yapalım artık diyorduk.her neyse.erkek arkadaşıma çok güveniyordum.facebook şifresini bir olay üzerine bana vermişti.ancak sözüne güvendiğim için açıp bakmak kontrol etmek aklıma bile gelmemişti..kontrol olaylarını da hiç sevmem ancak sanırım hata yapmışım.yaklaşık 1 ay kadar önce erkek arkadaşımın facebook dışında başka bir siteden tanımadığı bir kızın yorumlarını beğendiğini gördüm.bunu ona söylediğimde ise telefondan bakarken yanlışlıkla beğenmiş olabiliceğini ve farkında olmadığını söyledi.bu bana mantıklı geldi ve tamam dedim.aradan 1 hafta geçti ve ben yine aynı siteden erkek arkadaşımın yorumlarını beğendiği bu kızla arkadaş olduğunu gördüm.hemen erkek arkadaşımı aradım ve şu kızı tanıyor musun dedim.hayır dedi.ben de niye arkadaş oldunuz öyleyse dedim.o da bana o beni eklemişti öylesine kabul ettim dedi.bunun üzerine tartışma yaşadık.yorumlarını beğenirsen kız seni tabi ekler falan dedim.ama yine de çok uzatmadım tamam dedim..bu tartışmamızdan tam 1 gün sonra başka bir sosyal paylaşım sitesinde kızın yatak içinde kendini çektiği (kızın bir tarafı gözükmüyor yorganla örtünmüş ancak yatak içinde yine de) ve saçma sapan bir şeyler yazdığı bir fotosuna gülücük koyduğunu gördüm.elim ayağım kesildi..facebook şifresi bendeydi.erkek arkadaşımı aramadan önce hemen facebookuna girdim.ve korkunç bir manzarayla karşılaştım..bu kızı 1 aydır takip ediyormuş erkek arkadaşım facebooktan.sadece bu kız değil bunu dışında pek çok kızın profiline bakmış ve arkadaşlık isteği göndermiş.erkek arkadaşım sık sık bulgaristana ve yunanistana gider.ben de gidiyorum tabi bunda bir sakınca yok.ancak bir kez gece klübüne gittiği için tartışmıştık.işte gittiği o gece kulübünün facebook sayfasında kızları bulup o kızlara facebooktan mesajlar yazmış..bulgar kızlarına..ve kız arkadaşlarıyla olan mesajlarına baktım.sürekli canımm bebeğimm diye konuşmuşlar..erkek arkadaşım 30 yaşında ve çalışıyor.yani 30 yaşındaki bir insanın bunları yapmasını çok korkunç buldum..kendisine hemen görüşmek istediğimi söyledim.buluştuk.o kıza iş arkadaşlarıyla dalga geçmek için baktığını kızla dalga geçtiklerini çünkü çok basit gözüktüğünü söyledi.diğer kızlar için ise öylesine aptalca bi oyundu benim için dedi.beni çok sevdiğini bir daha asla böyle bi şey olmayacağını, aramız kötüyken öylesine bu kızlara yazdığını söyledi bana..2-3 haftadır beni çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini, o kızların umrunda olmadığını söyleyip duruyor bana.bir yandan üzülüyorum ve affetmek istiyorum ama bir yandan da bunu kabullenemiyorum..madem beni çok seviyordu neden başka kızlara bakma ve yazma ihtiyacı duydu ki..başka birini mi arıyordu? seni aldatmadım, kimseyle görüşmedim, bir şey yaşamadım diyor.ama başka kızlara yazmak aldatma sayılmaz mı..bir de yazdığı kızlardan birisi benim ve onun sürekli gittiği bir cafe de çalışıyormuş.tam bir rezalet yani..erkek arkadaşımın çok pişman olduğunu görebiliyorum ama affedersem eğer ileride aynılarını yaşamaktan korkuyorum.sizin de bir fikrinizi almak istedim..sizce bu bir aldatma mı ya da ayrılmak için yeterli, geçerli bir sebep mi? onu hala seviyorum ama bir geleceğimiz olamayacağını düşünüyorum artık