• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın yaptığına ne demeli???

nefertity80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
142
0
0
Ankara
Yaa arkadaşlar.

konu biraz mide bulandırıcı öncelikle özür diliyorum hepinizden.
şimdi sorun şu ki, eşim geçen hafta hemoroid (basur) olduğunu öğrendi. Acaip bir ağrısı vardı o bölgede ve büyük bir şişkinlik olmuş. göremediği için de telefonuyla resmini çekmiş yakından. makat bölgesi olduğu belli tabi resimde. doktora göstermiş bu resmi ve hemoroid olduğunu söylemişler. tamam buraya kadar normal herşey.
dün akşam beraber büyüdüğüm kız arkadaşım ziyarete gelmişti bize. çok samimiyiz. ölçülü bi şekilde 2 haftada bir mutlaka gelir evimize. iki üç saat oturur gider.
ben oğlumu yatırmak için odasına gittim. yarım saat kadar sürdü yatırma faslı.
sonra yanlarına geçtim. eşim içeri gittiği sırada arkadaşım bana "yaa ne kadar kötü olmuş (eşimin makat bölgesindeki şişlikten bahsediyor) gösterdi bana resmini. büyük geçmiş olsun" filan dedi. arkadaşıma karşı bozuntuya vermedim kızın bi kabahati yok sonuçta.
ama eşim nasıl gösterir o resmi yaaa!!!!
dünden beri eşime de bişey söylemedim ama çok bozuldum! içimde tutamıyorum!
ben mi fesatım yoksa bu işte büyük bir yanlış yok mu kızlar???
nasıl tanımlarsınız bu durumu???

Eşinin daha önce yaptıklarına bakınca hele ki beraber büyüdüğün bir insan olan o kız arkadaşınla olabilecekler için endişeliyim... Malum diğeri de kız kardeşin gibiydi...
DEDıĞıM GıBı BıRŞEY OLMASA BıLE KUŞKU ıÇıNı DAHA ÇOK KEMıRECEK ÇOK...

Allah Allah!!!
Ne ilginç bir eşiniz varmış..
Hiç ayıp bilmiyor sanırım..
İnsanlarla ilişkilerine sınır koymasını bilmeyen insanlardan hiç hoşlanmam..

Kusura bakma da ,eşin senin kankalarınla pek içli dışlı..
Üstelikte pek rahat görünüyor..
Allah sonunuzu hayır etsin..pek geniş adam pek..

yine rahat durmamış eşiniz anlaşılan yapacagını yapmış yine.

canım hani adam prostat olsa da gösterse tamam derim art niyetli de, poposunu hatta daha itici kısımlarının resmini hiç bi erkek bi kadına çekici görünmek için göstermez herhalde:) yani patavatsızlığından yapmış olsa gerek. yavşamak istese ne bileyim kol kaslarının resmini falan çekip gösterir herhalde. ama pes diyorum.millet doktordan utanıp aylarca tedaviye gitmiyor basur olunca, eşiniz nerdeyse halka arz edecek.

aa gerçi senin eşin sabıkalıymış bu konularda herhalde yazılanları şimdi gördüm. demek ki samimi olmaya komik olmaya çalışıyor kızla.

enteresan eşiniz münasip yerinin resmini arkadaşınıza gösteriyor öyle mi kafamçokkarıştı

Eşinize neden sormadınız ki?
Nasıl bir açıklaması olacak acaba?:uhm:

Eşinizin sizin bayan yakınlarınızla ilişkisini ayarlamakla ilgili bir sorunu olmalı. Ama pardon, çok iyi bir insandı eşiniz ve iki yıldır size çok harika davranıyordu değil mi?
:))) ıyi güldüm ya öğlen öğlen. :))))))

Son düzenleme:
geçen günkü konunda inanarak iyi niyetle yorum yazmıştım:olmaz:
fakat sonradan anladım bu konuları eğlence amaçlı açıyorsun,işin gücün eğlence...:icecream:
ne evlisin,nede böyle anlattığın gibi acayip bir kocan var...:icecream:
eline ne geçiyor olmayan konular açarak,sadece kendini kandırıyorsun kimseyi değil...
:lepi::roflol:

bugün konuşucam mutlaka.
dün kavga ederiz diye düşünüp açmadım. çok yorgundum hemen uyudum.
bu gün kavga var.
ama tabii çekici olmak için filan yaptığını hiç düşünmüyorum.
ama utanması gerekir diye düşünüyorum

s.pık değilse hiç bi erkek karısının arkadaşına makat resmini göstermez, allahtan gerçeğini göstermemişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sana demiştim eşini hiç yanlız bırakma diye, habire eşini arkadaşlarınla yanlız bırakıyosun ama sen
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

eski konulara girme hakkını hiç birinize vermiyorum!

bu konuyla ilgili ve kinaye içermeyen yorumlar yaparsanız art niyet düşünmiycem...

noldu nefertity 80 arkadaşım sana o kadar dedik değilmi sen o kocanla daha çokkkkkkkk uğraşıcaksın dur daha bakalım bu kurt içini hep kemiricek senin yazık sana yazık kocana hiç birşey demiyorum ne biçim bir insan buu (aa pardon senin kocan çok iyi bir insandı değilmi)

işin ilginci eşinizde ki enterasanlık o uygun olmayan yerini fotograflamak olmuş. garip bir ailesiniz daha önceki yazdıklarınızdanda dolayı bunu düşündüm.

s.pık değilse hiç bi erkek karısının arkadaşına makat resmini göstermez, allahtan gerçeğini göstermemişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sana demiştim eşini hiç yanlız bırakma diye, habire eşini arkadaşlarınla yanlız bırakıyosun ama sen
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çocuğu da mı uyutmayacam?
ayrıca bu arkadaşımın hiç bir kötü vukuatı olmadı beraber büyümüş olmamıza rağmen.
tek bir yanlışını görmedim.
hiç bir şeyi gizlemez.
kavga edeceğimizi bile bilse gereken herşeyi söyler bana.

Back