- Konu Sahibi nefertity80
Yaa arkadaşlar.
konu biraz mide bulandırıcı öncelikle özür diliyorum hepinizden.
şimdi sorun şu ki, eşim geçen hafta hemoroid (basur) olduğunu öğrendi. Acaip bir ağrısı vardı o bölgede ve büyük bir şişkinlik olmuş. göremediği için de telefonuyla resmini çekmiş yakından. makat bölgesi olduğu belli tabi resimde. doktora göstermiş bu resmi ve hemoroid olduğunu söylemişler. tamam buraya kadar normal herşey.
dün akşam beraber büyüdüğüm kız arkadaşım ziyarete gelmişti bize. çok samimiyiz. ölçülü bi şekilde 2 haftada bir mutlaka gelir evimize. iki üç saat oturur gider.
ben oğlumu yatırmak için odasına gittim. yarım saat kadar sürdü yatırma faslı.
sonra yanlarına geçtim. eşim içeri gittiği sırada arkadaşım bana "yaa ne kadar kötü olmuş (eşimin makat bölgesindeki şişlikten bahsediyor) gösterdi bana resmini. büyük geçmiş olsun" filan dedi. arkadaşıma karşı bozuntuya vermedim kızın bi kabahati yok sonuçta.
ama eşim nasıl gösterir o resmi yaaa!!!!
dünden beri eşime de bişey söylemedim ama çok bozuldum! içimde tutamıyorum!
ben mi fesatım yoksa bu işte büyük bir yanlış yok mu kızlar???
nasıl tanımlarsınız bu durumu???
konu biraz mide bulandırıcı öncelikle özür diliyorum hepinizden.
şimdi sorun şu ki, eşim geçen hafta hemoroid (basur) olduğunu öğrendi. Acaip bir ağrısı vardı o bölgede ve büyük bir şişkinlik olmuş. göremediği için de telefonuyla resmini çekmiş yakından. makat bölgesi olduğu belli tabi resimde. doktora göstermiş bu resmi ve hemoroid olduğunu söylemişler. tamam buraya kadar normal herşey.
dün akşam beraber büyüdüğüm kız arkadaşım ziyarete gelmişti bize. çok samimiyiz. ölçülü bi şekilde 2 haftada bir mutlaka gelir evimize. iki üç saat oturur gider.
ben oğlumu yatırmak için odasına gittim. yarım saat kadar sürdü yatırma faslı.
sonra yanlarına geçtim. eşim içeri gittiği sırada arkadaşım bana "yaa ne kadar kötü olmuş (eşimin makat bölgesindeki şişlikten bahsediyor) gösterdi bana resmini. büyük geçmiş olsun" filan dedi. arkadaşıma karşı bozuntuya vermedim kızın bi kabahati yok sonuçta.
ama eşim nasıl gösterir o resmi yaaa!!!!
dünden beri eşime de bişey söylemedim ama çok bozuldum! içimde tutamıyorum!
ben mi fesatım yoksa bu işte büyük bir yanlış yok mu kızlar???
nasıl tanımlarsınız bu durumu???