- Konu Sahibi nefertity80
benim arkadaşımın kocası bana böyle bi foto gösterecek
bi daha evlerinin önünden bile geçmemohaoldumsmile
bi daha evlerinin önünden bile geçmemohaoldumsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık sana değil çocuğuna yazıkk (varsa tabi) nasıl bir anne babaya sahip ahh yavrum benim bir an kendi oğlumu düşündümde allah korusunn tüylerim ürperdi , benim anlamadığım sen halakankalarınla bu kadar içli dışlısın valla pes ben senin gibi bir kazık yeseydim eve kimseyi almazdım heralde pessss:roflol::roflol:
yene başladı işine gelene cvp yazmaya ayyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsünn inş:roflol::roflol:doğru söze ne denir :sm_confused:
geçen günkü konunda inanarak iyi niyetle yorum yazmıştımlmaz:
fakat sonradan anladım bu konuları eğlence amaçlı açıyorsun,işin gücün eğlence...:icecream:
ne evlisin,nede böyle anlattığın gibi acayip bir kocan var...:icecream:
eline ne geçiyor olmayan konular açarak,sadece kendini kandırıyorsun kimseyi değil...:lepi::roflol:
ben şu anda şüphelendim doğrusu eşin daha öncedende yapmış. hem eşin göstermişse kız bakmasaymış veya sana söylemesin. demekki eşinin malum bölgelerini görmüş ki utanmadan söyleyebiliyor. ben olsam o anda eşimi ve o bayanı yerin dibine sokardım. eşinle konuş bende böyle bişey olsa erkek arkadaşına göstersem olurmu de ne yapıyorsun veya yapmaya çalışıyorsun de bakalım nasıl savunacak kendisini terbiyesiz.
gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hah hah hah evet ben gerçekten sadece çocuğuna üzülüyorum yazık senin gibi bir anneye sahipp belli çok eğitmişsin kendini hitap şeklinden belli oluyo sen benim ve ailem hakkında konuşamazsın bir kere ben konu açarsam konuşursun anca doğru eşi tarafından kardeş gibi biriyle aldatılmak nedirki bir pire kadar değilmi benim insani yönüm belli sen kendine bak daha fazla yazamicam kusura bakma ben mahalle karısı değilim canmbenim çocuğumun tasası sana mı düştü!
herkesi aynı kefeye koymayacak kadar eğittim kendimi.
belki sen annene bile güvenmezdin ama ben bu durumumla bile insanlara değer vermekten, hatta güvenmekten vazgeçmedim.
kendini bilmez bir pire için yorganımı yakmam.
sana da bunu tavsiye ediyorum.
insani yönlerini biraz daha geliştirmelisin...
hah hah hah evet ben gerçekten sadece çocuğuna üzülüyorum yazık senin gibi bir anneye sahipp belli çok eğitmişsin kendini hitap şeklinden belli oluyo sen benim ve ailem hakkında konuşamazsın bir kere ben konu açarsam konuşursun anca doğru eşi tarafından kardeş gibi biriyle aldatılmak nedirki bir pire kadar değilmi benim insani yönüm belli sen kendine bak daha fazla yazamicam kusura bakma ben mahalle karısı değilim canm
benim çocuğumun tasası sana mı düştü!
herkesi aynı kefeye koymayacak kadar eğittim kendimi.
belki sen annene bile güvenmezdin ama ben bu durumumla bile insanlara değer vermekten, hatta güvenmekten vazgeçmedim.
kendini bilmez bir pire için yorganımı yakmam.
sana da bunu tavsiye ediyorum.
insani yönlerini biraz daha geliştirmelisin...
Ay bu şaka olmalı yok artık ya. Canım bu senin derdin olmaktan çıktı bizim derdimiz oldu valla. Senin eşinin yaptığı şeyleri okudukça biz sinir olduk ama sen gayet rahatsın yaa.
:1ninca: :1ninca: