• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın yaptığına ne demeli???

ben şu anda şüphelendim doğrusu eşin daha öncedende yapmış. hem eşin göstermişse kız bakmasaymış veya sana söylemesin. demekki eşinin malum bölgelerini görmüş ki utanmadan söyleyebiliyor. ben olsam o anda eşimi ve o bayanı yerin dibine sokardım. eşinle konuş bende böyle bişey olsa erkek arkadaşına göstersem olurmu de ne yapıyorsun veya yapmaya çalışıyorsun de bakalım nasıl savunacak kendisini terbiyesiz.

yazık sana değil çocuğuna yazıkk (varsa tabi) nasıl bir anne babaya sahip ahh yavrum benim bir an kendi oğlumu düşündümde allah korusunn tüylerim ürperdi , benim anlamadığım sen halakankalarınla bu kadar içli dışlısın valla pes ben senin gibi bir kazık yeseydim eve kimseyi almazdım heralde pessss:roflol::roflol:

benim çocuğumun tasası sana mı düştü!

herkesi aynı kefeye koymayacak kadar eğittim kendimi.
belki sen annene bile güvenmezdin ama ben bu durumumla bile insanlara değer vermekten, hatta güvenmekten vazgeçmedim.
kendini bilmez bir pire için yorganımı yakmam.
sana da bunu tavsiye ediyorum.
insani yönlerini biraz daha geliştirmelisin...

geçen günkü konunda inanarak iyi niyetle yorum yazmıştım:olmaz:
fakat sonradan anladım bu konuları eğlence amaçlı açıyorsun,işin gücün eğlence...:icecream:
ne evlisin,nede böyle anlattığın gibi acayip bir kocan var...:icecream:
eline ne geçiyor olmayan konular açarak,sadece kendini kandırıyorsun kimseyi değil...
:lepi::roflol:

katılıyorum kesinlilke böyle cins konuları açıyo insanları kışkırtıp tahrik ediyo geçen sefer konu kitlendi millet ban yemekten son anda kurtuldu. amacı bu belli.

ben şu anda şüphelendim doğrusu eşin daha öncedende yapmış. hem eşin göstermişse kız bakmasaymış veya sana söylemesin. demekki eşinin malum bölgelerini görmüş ki utanmadan söyleyebiliyor. ben olsam o anda eşimi ve o bayanı yerin dibine sokardım. eşinle konuş bende böyle bişey olsa erkek arkadaşına göstersem olurmu de ne yapıyorsun veya yapmaya çalışıyorsun de bakalım nasıl savunacak kendisini terbiyesiz.

aynen böyle söylemeyi düşünüyorum ben de...

gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ister inan ister inanma bu duruma ben de tepki göstermiştim.
sağlık ocağına gitmişti doktor da kadınmış.
ama kendini yeterince eğitmemiş bir doktor olmalı ki resimle yetinmiş!
benim de dikkatimi çekti.

belki sen annene bile güvenmezdin ama ben bu durumumla bile insanlara değer vermekten, hatta güvenmekten vazgeçmedim.
hah hah hah evet ben gerçekten sadece çocuğuna üzülüyorum yazık senin gibi bir anneye sahipp belli çok eğitmişsin kendini hitap şeklinden belli oluyo sen benim ve ailem hakkında konuşamazsın bir kere ben konu açarsam konuşursun anca doğru eşi tarafından kardeş gibi biriyle aldatılmak nedirki bir pire kadar değilmi benim insani yönüm belli sen kendine bak daha fazla yazamicam kusura bakma ben mahalle karısı değilim canm

Konularını çok isabetli seçiyorsun nefertity.
Ya cidden doktor neden fotoğraftan baksın da teşhis koysun ki?
Ne alaka ya...
Bu bir hayal dünyası olmalı.
Gerçek olamaz ya...
akannehir
Artık cidden Dallas'ı geçti aile arkadaş ilişkileriniz mübarek brezilya dizisi...
Kızın senin kocanın bilmem neresindeki problemle işi ne?
Adam bunu ne diye göstersin ya?
O kız da mı aileden olacak şimdi diğeri gibi?
Öbürünü Allah'ın izniyle evlendirdiniz sıra buna mı geldi?
Bunu da yuvadan uçurunca sıradaki diyeceksiniz herhalde!
:1shok:

bütün konuların bu tarz arkadasım eşin madem bu kadar sabıkalı neden sessiz kalıosun ki eşin varsa evliysen ben olsam ogun kıyametleri koparmıstım nasıl gösterir ya hasta oldum der anlarım tutupta fotoyu bak tam surda söyle cıktı diye göstersin yıkarım ortalıgı

Ay bu şaka olmalı yok artık ya. Canım bu senin derdin olmaktan çıktı bizim derdimiz oldu valla. Senin eşinin yaptığı şeyleri okudukça biz sinir olduk ama sen gayet rahatsın yaa.

:1ninca: :1ninca:

kayda değer olmayan.. mantık sınırlarını zorlayan olduğu için yorum yapmıycakdım
ama ..şunu demeden geçemiycem ;
hiç güleceğim yokdu valla sağol ne diyim..gerçek olamıycak kadar saçma ama
eğer gerçekse akıllara zarar bir adam ve arkadaşlık ilişkileri ve de evlilik....

Nefertity üyesi, sen gerçekmisin ya la.

Yok yok, eşin gerçekmi.

Bir insan eşinin kız arkadaşına poposunun resmini niye gösterir yarebbim yaaa:roflol::roflol::roflol:

Ya sen gerçek değilsin yada gerçeksinde bizle dalga geçiyorsun.:delphin:

hah hah hah evet ben gerçekten sadece çocuğuna üzülüyorum yazık senin gibi bir anneye sahipp belli çok eğitmişsin kendini hitap şeklinden belli oluyo sen benim ve ailem hakkında konuşamazsın bir kere ben konu açarsam konuşursun anca doğru eşi tarafından kardeş gibi biriyle aldatılmak nedirki bir pire kadar değilmi benim insani yönüm belli sen kendine bak daha fazla yazamicam kusura bakma ben mahalle karısı değilim canm

çok memnun edersin beni yazmamakla.
ben öyle bişey demedim ama madem sen söyledin ispatla mahalle karısı olmadığını!
benim de seviyemi düşürdün ya hadi neyse...

Tabii ki insanlara güvenmekten,değer vermekten vazgeçmeyin!!
Herkesi de aynı kefeye koymayın!
Buraya kadar doğrusunuz da, eşinize verdiğiniz değeri,duyduğunuz güveni bir gözden geçirin..
Büyük ihtimalle benim mesajımı da kaale almayacaksınız..
Ancak gerçeklerden gözlerinizi kapatarak kaçamazsınız..
Bizim için no problem.. Ne de olsa melek olan sizin eşiniz..
Kocanız bugün basurunu gösterir,yarın prostatını..
Siz de konu açmaya devam edersiniz sadece..

eşinin makatını bile kıskanmanda çok romantik ayrıcakaydirigubbakcemile3

Ay bu şaka olmalı yok artık ya. Canım bu senin derdin olmaktan çıktı bizim derdimiz oldu valla. Senin eşinin yaptığı şeyleri okudukça biz sinir olduk ama sen gayet rahatsın yaa.

:1ninca: :1ninca:

rahat olsam sizce bu kadar saldırganın orta yerinde böyle bi konu açar mıydım???
çok kızgınım çokkk

abi resmi gösterirken ne dedi acaba ??
''Ayşe bacım, popomda basur var da ..ben de resimledim, bi baksana sen de sempatiksalakcinni mi dedi acaba -tatlicadiarzu-
birisi bana bunu deyip telefonu uzatsa, kafasına yerdi o cihazı :lepi:
buradaki arkadaş da gayet olağan bir şeymiş gibi; almış, popo resmini incelemiş ... bi de sakin sakin hastanın eşine geçmiş olsun diyor :bbo: ne tuhaf sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Back