• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın yaptığına ne demeli???

Gerçek olduğunu varsayarsak bu konununda..
Abi aşmış kendini..daha da göstermedik yeri kalmamış,pardon yanii..
Önceki kankan ve üvey kuzeninle ilişki yaşamıştı,bu kankana da luzumsuz foto göstermiş..
Sırada ne var acaba?CADIARZUO gün nasıl sessiz kaldın eşine ,onu da anlamak zor..

çocuğu da mı uyutmayacam?
ayrıca bu arkadaşımın hiç bir kötü vukuatı olmadı beraber büyümüş olmamıza rağmen.
tek bir yanlışını görmedim.
hiç bir şeyi gizlemez.
kavga edeceğimizi bile bilse gereken herşeyi söyler bana.

sen böyle düşünmeye devam edrsen daha çok sıkıntı çekersın.

eşiniz bayanlarla ne derecede samimi olacagını anlamıyor galiba biraz düşüncesiz biraz patavatsız birazda gereksiz

eski konulara girme hakkını hiç birinize vermiyorum!

bu konuyla ilgili ve kinaye içermeyen yorumlar yaparsanız art niyet düşünmiycem...
ayy çok güldüm gerçekten ben şahsım adına meraklı değilim eski konuna zaten yorum mu istiyosun bu konuda ne denmesini bekliyosun anlamadım kocan t,,,,,,,,,,,,z adamın teki nasıl bir bayana o resmi gösterebiliyo peki sen hemen sormadınmı ayıpdeğilmi ne yapmaya çalışıyosun demedinmi

gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Senin eşin normal değil bence...
siz nasıl sakin kaldınız bu durum karşısında onuda anlamadım
ikinizi geçtim,arkadaşınız nasıl bakmış,hadi bilmeden baktı,sonradan size nasıl söyledifisfisfis

gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sanal dohtur, diye bişey duymadınmı chess, çok cahalsın.sositososito.
Ama basura da bakar mı? bu duhturlar onu bilmiyorum..aklinialirimsmile

çocuğu da mı uyutmayacam?
ayrıca bu arkadaşımın hiç bir kötü vukuatı olmadı beraber büyümüş olmamıza rağmen.
tek bir yanlışını görmedim.
hiç bir şeyi gizlemez.
kavga edeceğimizi bile bilse gereken herşeyi söyler bana.
yazık sana değil çocuğuna yazıkk (varsa tabi) nasıl bir anne babaya sahip ahh yavrum benim bir an kendi oğlumu düşündümde allah korusunn tüylerim ürperdi , benim anlamadığım sen halakankalarınla bu kadar içli dışlısın valla pes ben senin gibi bir kazık yeseydim eve kimseyi almazdım heralde pessss:roflol::roflol:

senin melenk kocan kötü bi niyeti olmadan göstermiştir telaşlanma!!!
ilerleyen günlerde "boynuzlarını" ay pardon "kanatlarını" beraber parlatırız burda :delphin:

:roflol::roflol::roflol:, ay ne diyeceğimi şaşırdım.

Bak güzel kardeşim, senin adamda hafif bir Haydar Dümen vari hava var. Geçen günde onca insan söyledi sana, bu adamdan sana koca olmaaaaaz. Ha illaki olacak diye diretiyorsan, yaptığı herşeyi kabul edeceksin.

Allahtan hemoroidini göstermiş sadece başka şeyini göstermemiş.

Senin eşin normal değil bence...
siz nasıl sakin kaldınız bu durum karşısında onuda anlamadım
ikinizi geçtim,arkadaşınız nasıl bakmış,hadi bilmeden baktı,sonradan size nasıl söyledifisfisfis

Koca fotoyu gösteriyor..Arkadaş fotoyu normal karşılıyor,üstüne sana da geçmiş olsun diyor..
bu üçlü de garip olan sensin..Hala olayın vehametini anlamamışsın..
şakkıdı

ay arkadaşın o resmi dayanılmaz sexi bulup kocana atlamaz herhalde korkma, ama atlarsa eşin hayır demez bencesempatiksalakcinni

Şu son açtığınız her iki konu da eğer gerçekse,eşinizin ciddi psikolojik sorunları var..
Bir an önce psikoloğa gidin..
Boşanmaya niyetiniz olmadığı için bunu söylüyorum..
Ayrıca eşinizin geçmişindeki sabıkaları bu kadar ortadayken konuyu oraya getirmeyin demek biraz komik oluyor..
Siz anlatmasanız biz nereden bilecektik ki?

Koca fotoyu gösteriyor..Arkadaş fotoyu normal karşılıyor,üstüne sana da geçmiş olsun diyor..
bu üçlü de garip olan sensin..Hala olayın vehametini anlamamışsın..şakkıdı
canım anlasa burda şimdi bunları yazrmı arkadaşınada pesssss dememişmi eşine sen ne utanmazsın ne diye gösteriyosun bana ama senin kankalarında çok iyi niyetli lerdi değilmi o gözlerini açç gör artıkkkkkkk

neden şaşırdın ki sen buna. senin eşin daha da tuhaf şeyler yapmadı mı zaten? ne rahat bi adam kocanız siz de ne kadar hoşgörülüsünüz böyle

Back