Mide bulandırıcı ya daha önce kuzenimin kardeşleri onu komalık ettiler tabi şiddet asla kabul edilemez ama hala huyu öyle .. gece benle kavga etti eşim çağırma asla dedi haklı daEşide bıkmış demek ki,başka birine yapsa kesin cinnetlik durum ortaya çıkar mazallah.
Hem komalık olmuş hemde hareketlere devam ediyor adam.Mide bulandırıcı ya daha önce kuzenimin kardeşleri onu komalık ettiler tabi şiddet asla kabul edilemez ama hala huyu öyle .. gece benle kavga etti eşim çağırma asla dedi haklı da
Öyle canım öyle mesafe en iyisi ve doğru hissetmişiz herkes aynı fikirde .. evlerden ırakHem komalık olmuş hemde hareketlere devam ediyor adam.
Eşin haklı bencede görülmeyin bela olur sonra .
Anlattığına göre adam iyi değil baksana,en güzeliuzak durmak bu tipler zararlı olur.Öyle canım öyle mesafe en iyisi ve doğru hissetmişiz herkes aynı fikirde .. evlerden ırak
Ben kuzenimle konuşmayı Bile düşündüm sabah o derece canım İnan eksik yazdım hele daha çok şey var mesela daha önce eşim traş oluyor günlük boynunda tahriş oluşmuş onlara gitmiştik Buda eşime demiş ki utanmıyor musun böyle gezmeye git fondoten sür . Kendi anlamamış bileay ne bileyim gerçekten tam olarak anlattığınız gibiyse , bir sorun var gibi duruyor
genel anlamda dürtüselliğini kontrol edemiyor, aklına geldiği gibi,mantık süzgecinden geçirmeden yapıveriyor her şeyi (orta parmak vb)
psikiyatrik bir sorunu olabilir, bu da durumu haliyle daha da ağır hale getirmiş olabilir :/
ancak size tavsiyem,nickiniz ,avatarınız ve verdiğiniz şehir detayı belki tanınmanıza neden olabilir,hani şu anlamda, birisi okur, ''aa bizim enişteden bahsediyor bu'' falan diyebilir yani,bence fazla kişisel detay vermeyin :)
O ne kız ? Yemin ederim ki bunlar bire bir yaşadığımız olay ya nasıl yazcam böyle pes yaniOnedioda eniştesinin sapıklığına maruz kalmış adamı okuyup buraya bu konuyu açmadıysan ben de bir şey bilmiyorum
Nasil yaniOnedioda eniştesinin sapıklığına maruz kalmış adamı okuyup buraya bu konuyu açmadıysan ben de bir şey bilmiyorum
Kesinlikle cnm çok n iyisi mesafeAnlattığına göre adam iyi değil baksana,en güzeliuzak durmak bu tipler zararlı olur.
Güya başka bir hikayeyi ben kendi hikayemmiş gibi yazmışımNasil yani
Aynen öyle yapıcaz cnm mesafe şartGorusmeyin telefona bakmayın yüz vermeyin tavırlı konuşun
Uzaklaştırmak için Her şeyi yapın
Öyle yapmak en iyisi canım iyice emin oldumKesinlikle surekli bahane bulup asla gorusmeyin
Öyle şeyler yazılıyor ki gerçek mi yalan mı şakamı şaşırıp kalıyorum bazenGüya başka bir hikayeyi ben kendi hikayemmiş gibi yazmışımPes vallah ya
ya gülüyorum ama yanlış anlamayın anlatım tarzınız komik ve sempatik geldiğindenBen kuzenimle konuşmayı Bile düşündüm sabah o derece canım İnan eksik yazdım hele daha çok şey var mesela daha önce eşim traş oluyor günlük boynunda tahriş oluşmuş onlara gitmiştik Buda eşime demiş ki utanmıyor musun böyle gezmeye git fondoten sür . Kendi anlamamış bile
sonra bana dedi sok olduk be ayıp ya
Doğru diyorsun en iyisi detayları biraz kaldırmak
Gerkeirse kuzeninlede konuş rahatsız oluyoruz biz dersin anlae zaten durumuda.Kesinlikle cnm çok n iyisi mesafe