- 14 Haziran 2023
- 102
- 124
- 32
-
- Konu Sahibi FloralDeren
Katılıyorum. Ben de öyle hissettimKadınlar hisseder. İçin huzursuz ise vardır bir şey. Sakin olmaya çalış kendi hayatını yaşa. Benim de hissettiğim doğru insan değil
Doğru olsa size buraya konu açtıracak kadar düşündürtmezdi emin olunNedeni yok çok sıkıntılıydım diyor sadece
Bunu görecek kadar akıllı bir kadınsın. Bir kere giden tekrar gidebilir. Bu sefer hangi aşamada gideceğini asla bilemezsin. Seni ne koşulda bırakacak bilemezsin. Bırakıp bırakmayacağını da bilemezsin. Bu ihtimal bile seni çürütür. Gençliğinin tadını çıkar. Aklın almıyorsa eğer bu çocuğu gönlünden de geçmemiş demektir.daha önce beni terk etmiş olması hep kafamı karıştırmaya başladı.
Hoşuna gitmeyen şeyler gorduysen neden ilişkiyi uzatıyorsun.Merhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.
Ama emin de olamıyorum. Çünkü biz ayrıyken başka bir kızın fotosuna kalpli göz emojisi yorumu yazmış bunu gördüm. Geçende de açık bir kızın fotoğrafını beğenmiş 2022’de bunu gördüm. Bunlar bana ters ama yine de tamam dedim biraz süründürüp affettim hep. Gel gör ki evlilik fikri yaklaştıkça bu pürüzler ve daha önce beni terk etmiş olması hep kafamı karıştırmaya başladı. Sizce fazla mı kuruntu yapıyorum? Bana akıl verir misiniz, çok teşekkür ederim :)
"Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti."Merhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.
Ama emin de olamıyorum. Çünkü biz ayrıyken başka bir kızın fotosuna kalpli göz emojisi yorumu yazmış bunu gördüm. Geçende de açık bir kızın fotoğrafını beğenmiş 2022’de bunu gördüm. Bunlar bana ters ama yine de tamam dedim biraz süründürüp affettim hep. Gel gör ki evlilik fikri yaklaştıkça bu pürüzler ve daha önce beni terk etmiş olması hep kafamı karıştırmaya başladı. Sizce fazla mı kuruntu yapıyorum? Bana akıl verir misiniz, çok teşekkür ederim :)
Sizi terk etmiş aylar sonra geri aramış süründürmüşsünüz. Başka kızların fotoğraflarını beğenip kalpli yorumlar atmış yine süründürmüşsünüz. Nasıl bir süründürme bu merak ettim.Merhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.
Ayrıyken ona yürümüş buna yürümüş değilde aranızdaki ilişki nasıl? Kimse yüz vermediği için mi döndü sana. Burdan biraz öyle görünüyorMerhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.
İnsan olgunlaşması diye birşey var ikinizde kucukmussunuz o zaman herşey olabilirdi önemli olan geçmişteki değil şimdiki hareketleri sana güven veriyormu seni önemsiyormu bir degisim görmüyorsan elbetteki ki ayrıl ve karşındakinin sana ne zaman evlenme teklifi edeceği onun kararı sonuçta beklemek zorundasin askerlik varmış şuan evlenmek kolay değil falan bekliyeceksin bu iliskiye ve çocuğa guvenmiylrsan yapacağın şey ayrılmak olmalıMerhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.
Geçmiş olsun neden boşandılarAynısı bir arkadaşımın başına geldi evlendi iki çocukla boşandı.
Merhaba :) Erkek arkadaşımla 2020’nin son aylarında tanıştık ve sevgili olduk. 3 ay kadar sevgili olduktan sonra o benden ayrıldı. Ben neden sevgili oldun benimle o zaman dediğimde ne yapacaktım başka demişti. Neyse. Aradan 8 ay geçti bu bana yazdı. Biraz süründürdükten sonra şans verdim 2021 eylülden birlikteyiz. Benimle evlenmek için para biriktiriyor, fazladan mesai yapıyor. Ben 25 yaşındayım o 24 evet benden küçükKızlar kafamı kurcalayan şu tamam para biriktiriyor, mesai yapıyor ama evlilik teklifi etmedi. Yani askerliği var daha anlıyorum ama ben teklif etmesini istiyorum.