• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acının tarifi yok

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hangi harfleri yazayım. Hangi cümleleri kurayım...
Konunu biliyorsunuz merak da ediyorsunuz. Size iyi haber vermeyi çok isterdim.
Suan boğazım düğümlü, gözümde yaş, elimde sigara. Kısa geçeyim mi. O pislik herif le k v ga etmiştim. Ailemin evine cocugumla gelmiştim. Aradan 4 gün geçtikten sonra cocugu çok özledim biraz seveyim geri getireyim dedi. Bende babasıdır dedim verdim. Getirecekti. Getirmedi. 3 hafta oldu ücretsiz abuk ta basvurdum. İki hafta çıkmasını bekledim. Polise aile mahkemesine savcılığa gittim alamadım oglumu. 2 yasında, emen, anne sevgisine muhtaç olan oglumu alamadım. Avukat bana çıkmadı. Bosuna bekledim. Dün ögrendim. Cuma günü dava açılamıyormus. Pazartesiye kaldı bosanma davası açmam için. Oglumu çok özledim. Aklıma getirmemeye çalısıyorum. Olmuyor. Bi yandan oglumun özlemi bir yandan bosanma diyen sülale bıktım ya. Nefesimi tutuyorum bazen yastığa boguyorum kendimi aglama sesimi duymasınlar diye. Evlat hasreti nasıl biliyon uz mu. Allah kimseye vermesin acısını. Bir tane videosu var bende anneeeeem diyor bana öpüyor sarılıyor. Oh diyor. İzleyemiyorum artık o videoyu izleyemiyorum. İzlediğim zaman kendimi kaybediyorum. Suan da pek iyi sayılmam gerçi. Beni özlüyordur deme. Beni soruyor mu acaba. Ya kokusunu özledim ya onun anne deyişini, sarılısını öpüsünü... Onunla oyun oynamayı özledim. Ben hergün müzik açardım ona bir görseniz nasıl oynuyordu. Bazen oglumu hayal ediyorum nefesimi içime çekiyorum belki kokusu gelir diye, ya biliyorum gelmicek biliyorum kendimi kandırıyorum ama bu olsun belki hissederim. Çoooook özledim. Bu cümlenin altında olan o duygu varya tarif edemem. Anlatamam. Avukat sız açıcam davayı hemen gecici velayet davası da açıcam hemen alıcam insallah. Bana dua eder misiniz.

Ah özlemez olur mu sizi hiç, emin olun hep soruyordur. Evladı annesinden ayıran ş.... babası bu yaptığının bedelini misliyle öder umarım. İnsan bu kadar mı vicdansız olur? Nerede olduğunu bilmiyor musunuz? Telefonlarınıza çıkmıyorlar mı? İçim parçalandı.

Ah özlemez olur mu sizi hiç, emin olun hep soruyordur. Evladı annesinden ayıran ş.... babası bu yaptığının bedelini misliyle öder umarım. İnsan bu kadar mı vicdansız olur? Nerede olduğunu bilmiyor musunuz? Telefonlarınıza çıkmıyorlar mı? İçim parçalandı.
Annenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyor

Minicik evladını sende ayıranları Allah ıslah etsin.
Yok mu baban, abin, bir kuzenin?
O kocanın ağzı ile burnunun yerini degistirecek?
Çocuğun yerini öğrenir alırsınız hem.

Bir onceki konumda arkadaşlar hersey yoluna girmiş gibi yap eve git demişti, hala bir seçenek.
Dedim onu da yaptım ama bana annenin evinde k L acı çek diyor

Annenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyor
Allah bin türlü kahretsin onu nasıl bir insan aklım almadı.
Ailenizde erkek yok mu göz korkutacak?
Eşinizin ailesi de ne vicdansızmış bari onlar yardım etse :(

Allah ıslah etsin o adamı (!)
Evlat nasıl bir şey biliyorum bazen uyurken bile özlüyor insan ama geçecek bugünler size verecekler evladinizi . Mahkemede anlatın zorla aldığını sizi nasıl kandırdığını bu lehinize olur . Lütfen bizi de haberdar edin

Back