Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

Demek Bozüyüke gittin. Ay çok özledim oraları yaa... 2 yıldır gidemiyorum... Bilseydim senlen slm yollardım 2. memleketime :) :lepi:

AAA ben bozüyükten gelin geldim 15 sene önce önce geliş o geliş ama her fırsatta giderim bayramlarda düğünlerde hatta resmi tatillerde avantaj yakın olması bizim memleket ve çok seviyorum bilseydim selam söylerdim tabii,,, olsun sen nerde ikamet ediyon şimdik uzahmıki gidemiyon fisfisfis.ŞİMDİ KIZLAR BURDAN SORA HEPİNİZE HİTAP EDİYOM ya ben ayrı ayrı yazamıyom neyse sora öle yazarım he acık noştaljialkisalkisalkis........ ama eskişehir bi başka yaa genç kızken ne gezerdim bee ..tabi 16 17 sene önce şimdi çok değişmiş o zamanlar bi esnaf sarayını adaları gezerdik tabi hamamyolu ve doktorları sahi pino muydu bi kafe vardı doktorlarda...bi de benim meşhur şeref mazaları vardı .haa baroness ve erol sivri de mekanlarım arasındaydı yani .neyse güseldi beee

evet canım eşimin işi nedeniyle orada bulunacagım.. şimdi annecimin miss kokulu evındeyım ayy nası ayrılcaam ben burdan yaff :nazar: nikahım onceden olduda :1rolleyes: bursada hava nası bakem ,sıcaktır orası sımdı sanırsam.. CADIARZU

:1no2: hayır soğuk bile hatta inş. çarşamba gunu ısıncakmış biras.. ayy ana evinden ayrılmak zor Alah yardımcın olsun :teselli: nikah öncedenmi oldu :jeyyar: sırnaşık şey

tabııkı.ben evlıyım 8 aylık ıste konyada oturuorum.aslen kutahyalıyım.19 yasındayım.yenı yenı kesfedıorum formu o yuzzden ne yapıcamı bılemedım.gıreyım bakalım aralarına arada kaynarım dedım. yerimseniben yok olmaz derlerse de ben ark bakıp cıkacagım dıyecektım :eek:

slm kızlar benide alın yanınızaa...

merhabalar herkese ben pınar :eek:

kıslarrr ben geldimm.. girebilir miyimm ??:eek:
canlaar hoşgeldiniz..a.s.keyifli vakit geçirmenizi dilerim..kaydirigubbakcemile2

canım geçen çarşamba kürtaj oldum boş gebelik oluşmuşdu üzülmüyorum ama içim buruk sadece iştesenağlama
canım geçmiş olsun..bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirir:CüvCüv: ve nur topu gibi bir bebiş alırsn kucağına:ecrin_bebek: inşallah..rabbim herşeyin hayırlsını versin:Saruboceq:

evt yeni arkadaşlar bile katıldı aranıza mesela ben.. biz iiz sen nasılsın ?? :1hug:

canlaar hoşgeldiniz..a.s.keyifli vakit geçirmenizi dilerim..kaydirigubbakcemile2

canım geçmiş olsun..bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirir:CüvCüv: ve nur topu gibi bir bebiş alırsn kucağına:ecrin_bebek: inşallah..rabbim herşeyin hayırlsını versin:Saruboceq:

hepinize günaydınlar aramıza yeni gelen arkadaşlarım hıoşgeldinizzzza.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım geçen çarşamba kürtaj oldum boş gebelik oluşmuşdu üzülmüyorum ama içim buruk sadece iştesenağlama

canim arkadasim çok geçmis olsun neler hissettigini inan çok iyi anliyorum çünkü bende ayni sebepten subat ayinda kürtaj oldum ama oda geçiyo canim inan 3 ay oldu korunma sürem dolmak üzere artik yeni denemelere baslamaya az kaldi bile:1hug:

AAA ben bozüyükten gelin geldim 15 sene önce önce geliş o geliş ama her fırsatta giderim bayramlarda düğünlerde hatta resmi tatillerde avantaj yakın olması bizim memleket ve çok seviyorum bilseydim selam söylerdim tabii,,, olsun sen nerde ikamet ediyon şimdik uzahmıki gidemiyon fisfisfis.ŞİMDİ KIZLAR BURDAN SORA HEPİNİZE HİTAP EDİYOM ya ben ayrı ayrı yazamıyom neyse sora öle yazarım he acık noştaljialkisalkisalkis........ ama eskişehir bi başka yaa genç kızken ne gezerdim bee ..tabi 16 17 sene önce şimdi çok değişmiş o zamanlar bi esnaf sarayını adaları gezerdik tabi hamamyolu ve doktorları sahi pino muydu bi kafe vardı doktorlarda...bi de benim meşhur şeref mazaları vardı .haa baroness ve erol sivri de mekanlarım arasındaydı yani .neyse güseldi beee
kıss amcamın eşi yane yengem bozuyuklu :):) 17yasında bi oğlu var az çok yasıt sayılırsınız balımm...
evet canım eşimin işi nedeniyle orada bulunacagım.. şimdi annecimin miss kokulu evındeyım ayy nası ayrılcaam ben burdan yaff :nazar: nikahım onceden olduda :1rolleyes: bursada hava nası bakem ,sıcaktır orası sımdı sanırsam.. CADIARZU

:1no2: hayır soğuk bile hatta inş. çarşamba gunu ısıncakmış biras.. ayy ana evinden ayrılmak zor Alah yardımcın olsun :teselli: nikah öncedenmi oldu :jeyyar: sırnaşık şey
burası soguk kıss.. bızım burda daha kaloriferler sonmedi yani..
ayy kıss sormaa dıoo benımkısı evden ayrılırken alamıcaksın dimi.. dedım söz veremem :KK43:( evet canım yaa ... smdı dusunmek bile içimi buruyooo :KK43:( eşimin işi nedeniyle önceden yaptık nikahı canım :asigim:
hoşgeldınnn canım a.s. :1hug:
hosgeldın hemsomm :1hug: a.s.
slm arkadaslar gercekten ne kadar ilerlemisiz böyle yeni katilan arkadaslar hosgelmisler a.s.

hosgeldın enrikacımm.. naslsın ? evet ilerleme oldu topikte ahhaha :))
bu aksam canım ailem var bakan var mı ? guzel oluyoorr.. kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlaara.s.a.s. burası ne güzel oldu HERKESLER HOŞGELDİNİZa.s. benim hafızada isim pek kalmıyo-tatlicadiarzu- ama hepinize ayrı ayrı selamlar tekrar hoşgeldiniz ama muhabbeti yakalıyamıyom bi türlü .çok faailetteyim bu aralar bu gün oğluşumun gösterisi oldu :teytey:çok güsel oynadı kerata (oldukları yerde sadace ayaklar bi öne bi arkaya koptum ya müzik çalıyo gümbür halaylar malaylar bunlar sadece ayaklar bi öne bi arkaya lenn bu kadar para verdik bunun içinmi ben öretiydim bi bilecik çiftetelli de göreylerdi):sm_cool::roflol:neyse olsun insan yinede duygulanıyo tabi öyle yöresel kıyafetler falan yakışıyo yani küçükleregamyoncuiremsu

busem68 kullanıcısından alıntı
canım geçen çarşamba kürtaj oldum boş gebelik oluşmuşdu üzülmüyorum ama içim buruk sadece işte
cnm geçmiş olsun hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır Rabbim zamanını ayarlamıştır hiç merak etme tabi söylemesi kolay ama dedimya vardır bi hayır her şerde mutlak bi hayır vardır derler ALLAH gönlüne göre versin işaallah cnm

bütün arkadaslara mrh.yeni gelen arkadaslarimda hosgelmis.bir dün girmedim abbacim topicine maasaallahi var jet hiziyla ilerlemis yani.maasaallah,maasaallah.hepiciginizi öpt....................

merhaba ii gecelr .. giremedeim dun akşamdan beri.. nasılsınız kızlar... bu arada kimse varmı???

iyi akşamlaara.s.a.s. burası ne güzel oldu HERKESLER HOŞGELDİNİZa.s. benim hafızada isim pek kalmıyo-tatlicadiarzu- ama hepinize ayrı ayrı selamlar tekrar hoşgeldiniz ama muhabbeti yakalıyamıyom bi türlü .çok faailetteyim bu aralar bu gün oğluşumun gösterisi oldu :teytey:çok güsel oynadı kerata (oldukları yerde sadace ayaklar bi öne bi arkaya koptum ya müzik çalıyo gümbür halaylar malaylar bunlar sadece ayaklar bi öne bi arkaya lenn bu kadar para verdik bunun içinmi ben öretiydim bi bilecik çiftetelli de göreylerdi):sm_cool::roflol:neyse olsun insan yinede duygulanıyo tabi öyle yöresel kıyafetler falan yakışıyo yani küçükleregamyoncuiremsu
amandaaa oğluşun buyumuste gosterıde yaparmıss ayy ayy.. :) :1hug: ağladınmı kıss yoksa bebısını orda goruncee saklama saklama senıı senııı -tatlicadiarzu- yerimseniben
bütün arkadaslara mrh.yeni gelen arkadaslarimda hosgelmis.bir dün girmedim abbacim topicine maasaallahi var jet hiziyla ilerlemis yani.maasaallah,maasaallah.hepiciginizi öpt....................
hoşgeldın kanaryaaamm... ascıktaa olsa ilerledik yawss..ite kaka goturuyosss işte ;-) ;-)
bende bugun gırmeceydımm guyaa bızde gun vardaa..ben bana ait olan işlerimi bitirdim anneme seslendım yapılcak varsa yardım edem dedım..yok dedi..kendi bilirr :)) bende burda aldım solugu napem :)) baska gıtcek yerım yokkinee ;-)
merhaba ii gecelr .. giremedeim dun akşamdan beri.. nasılsınız kızlar... bu arada kimse varmı???
hoşgeldın canımm.. a.s.

tam 1100. msjımı atıorum :))) :p

wayy bee okadar olmusmu yoksa senın msjlarmı okadar olmus bakmamıstım en basta :)
neyse hayırlı ugurlu olsun diim a.s. a.s. :teytey:

günaydin abbacim.yine mi gün var.kolay gelsin canim.sizde herhalde.bende türkiye ye gidince annemle gidicem güne,ayy özledim valla.................

X