- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
ascık yokum işim var .. gelırım yineee..optumm kocamannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalarr hepinizeeekaydirigubbakcemile5
hosgeldınn canımmm a.s.
en son gittinden bu zaman pinekliyorum burda :roflol: bi kaç işim vardı nette hallettım .. sonra kkya kesfe çıktım ölee iştee :)
sen nasılsın .. neler yaptın bakem..
:)) ayy yarına ne gıysemkı.. karar veremıyomda ole hemen.. malum özel biri gelcek :asigim:
havalarda bi garip yaww iyi olsada yazlıklarımdan bişiler gıysem yerimseniben
aksam yemegınıde ayarladın desene ;-)
evet canım yaaa kıss 1 gun kaldı :)slm.arkadaslar nasilsiniz.abbacim hadi 2 gün kaldi.Allah kavustursun.
kıss aşkın geliyo haa demek ayyy ne güzel Allah kavuştursun bitanem bende yazlık giyme mevsimlik bişiler giy güzel bi uzun kollu badi kot felan spor karşıla aşkını içi açılsın daaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
evet canım yaaa kıss 1 gun kaldı :)
ayy valla canım yaa gecede uyuyamadım zaten heyecan yaptım ..bugece nası uyucam bılmıyorum :dance: :dance: içim kıpır kpır.. kaydirigubbakcemile2
telde konustuk aksam 10da istasyonda olcak ,esese gelcek :Saruboceq:
yaa actım gardorabımı dusunuyorum bi turlu secemıyorum ne gıycemı iicee aklım karıstı kaydirigubbakcemile3
himm evet spor giyinem yaff.. mevsımlık en ıyısı.. baktım hava durumuna en yuksek sıcaksık 17 dio :bbo: ona gore bişiler gıyınırım artık...
ayyyy çokkk heycann yaptım bee.. :teytey: :teytey: :lepi: çok mutluyummmmm...
Allahım canlarım sizlerde benım gibi mutlu olun ınsallah :Saruboceq: hihoyyyt
Hade bakalım gözünaydın canım:1hug:
Bende aşkımı Pazar günü görücem ayy bende stress yaptım ne giysem diye havalar bi iyi bi kötüü pffffsss:icecream:
sağol tatlım ,senın içinde gozunaydın :1hug: a.s.
bu havalarda inan ne gıycegını bılemıyor yafff.. mirmirmirmir
Ayyy ewt canım yaa bizim burda hava bi kapıyo bi açıyoo -tatlicadiarzu-
Pazar günü güneşli diyo ama bakalımmm:1rolleyes:
Hade bakalım gözünaydın canım:1hug:
Bende aşkımı Pazar günü görücem ayy bende stress yaptım ne giysem diye havalar bi iyi bi kötüü pffffsss:icecream:
evet canım yaaa kıss 1 gun kaldı :)
ayy valla canım yaa gecede uyuyamadım zaten heyecan yaptım ..bugece nası uyucam bılmıyorum :dance: :dance: içim kıpır kpır.. kaydirigubbakcemile2
telde konustuk aksam 10da istasyonda olcak ,esese gelcek :Saruboceq:
yaa actım gardorabımı dusunuyorum bi turlu secemıyorum ne gıycemı iicee aklım karıstı kaydirigubbakcemile3
himm evet spor giyinem yaff.. mevsımlık en ıyısı.. baktım hava durumuna en yuksek sıcaksık 17 dio :bbo: ona gore bişiler gıyınırım artık...
ayyyy çokkk heycann yaptım bee.. :teytey: :teytey: :lepi: çok mutluyummmmm...
Allahım canlarım sizlerde benım gibi mutlu olun ınsallah :Saruboceq: hihoyyyt
heee oldu bide ona stres yap tam olsunnklava:klava:Hade bakalım gözünaydın canım:1hug:
hehehh bencede bilen nasıl biliyo dimii:roflol::roflol::roflol:ohhh ohhh buluşun görüşün aşklarınızla en güzel günlerinizzz bugün ne giysem diye düşünürsünüz ilerde ne yemek yapsam çocuklamı ilgilensem diyeee yaaaa içinizi karartmak gibi olmasındaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3