Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

hosgeldınn canımmm a.s.
en son gittinden bu zaman pinekliyorum burda :roflol: bi kaç işim vardı nette hallettım .. sonra kkya kesfe çıktım ölee iştee :)
sen nasılsın .. neler yaptın bakem..

hosgeldınn canımmm a.s.
en son gittinden bu zaman pinekliyorum burda :roflol: bi kaç işim vardı nette hallettım .. sonra kkya kesfe çıktım ölee iştee :)
sen nasılsın .. neler yaptın bakem..

iyi yapmışsın canım boşver bende ev işleri felan çorba yaptım kompostı kaynattım duş aldım şimdide kk deyimmmdelikafadulden

:)) ayy yarına ne gıysemkı.. karar veremıyomda ole hemen.. malum özel biri gelcek :asigim:
havalarda bi garip yaww iyi olsada yazlıklarımdan bişiler gıysem yerimseniben
aksam yemegınıde ayarladın desene ;-)

:)) ayy yarına ne gıysemkı.. karar veremıyomda ole hemen.. malum özel biri gelcek :asigim:
havalarda bi garip yaww iyi olsada yazlıklarımdan bişiler gıysem yerimseniben
aksam yemegınıde ayarladın desene ;-)

kıss aşkın geliyo haa demek ayyy ne güzel Allah kavuştursun bitanem bende yazlık giyme mevsimlik bişiler giy güzel bi uzun kollu badi kot felan spor karşıla aşkını içi açılsın daaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

slm.arkadaslar nasilsiniz.abbacim hadi 2 gün kaldi.Allah kavustursun.
evet canım yaaa kıss 1 gun kaldı :)
kıss aşkın geliyo haa demek ayyy ne güzel Allah kavuştursun bitanem bende yazlık giyme mevsimlik bişiler giy güzel bi uzun kollu badi kot felan spor karşıla aşkını içi açılsın daaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ayy valla canım yaa gecede uyuyamadım zaten heyecan yaptım ..bugece nası uyucam bılmıyorum :dance: :dance: içim kıpır kpır.. kaydirigubbakcemile2
telde konustuk aksam 10da istasyonda olcak ,esese gelcek :Saruboceq:
yaa actım gardorabımı dusunuyorum bi turlu secemıyorum ne gıycemı iicee aklım karıstı kaydirigubbakcemile3
himm evet spor giyinem yaff.. mevsımlık en ıyısı.. baktım hava durumuna en yuksek sıcaksık 17 dio :bbo: ona gore bişiler gıyınırım artık...

ayyyy çokkk heycann yaptım bee.. :teytey: :teytey: :lepi: çok mutluyummmmm...
Allahım canlarım sizlerde benım gibi mutlu olun ınsallah :Saruboceq: hihoyyyt

ayy valla canım yaa gecede uyuyamadım zaten heyecan yaptım ..bugece nası uyucam bılmıyorum :dance: :dance: içim kıpır kpır.. kaydirigubbakcemile2
yaa actım gardorabımı dusunuyorum bi turlu secemıyorum ne gıycemı iicee aklım karıstı kaydirigubbakcemile3
himm evet spor giyinem yaff.. mevsımlık en ıyısı.. baktım hava durumuna en yuksek sıcaksık 17 dio :bbo: ona gore bişiler gıyınırım artık...

Hade bakalım gözünaydın canım:1hug:
Bende aşkımı Pazar günü görücem ayy bende stress yaptım ne giysem diye havalar bi iyi bi kötüü pffffsss:icecream:

Bende aşkımı Pazar günü görücem ayy bende stress yaptım ne giysem diye havalar bi iyi bi kötüü pffffsss:icecream:

sağol tatlım ,senın içinde gozunaydın :1hug: a.s.
bu havalarda inan ne gıycegını bılemıyor yafff.. mirmirmirmir

sağol tatlım ,senın içinde gozunaydın :1hug: a.s.
bu havalarda inan ne gıycegını bılemıyor yafff.. mirmirmirmir

Ayyy ewt canım yaa bizim burda hava bi kapıyo bi açıyoo -tatlicadiarzu-
Pazar günü güneşli diyo ama bakalımmm:1rolleyes:

eveet kısslarrr benden size bi fıkra olsun..

dikenli tel..
ıki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!" .. :))

Ayyy ewt canım yaa bizim burda hava bi kapıyo bi açıyoo -tatlicadiarzu-
Pazar günü güneşli diyo ama bakalımmm:1rolleyes:

yaa bende bu bahar aylatını hiç sevmıyorum tansıyonum alt-ust oluyorr yani.. habıre basım donuyorr... :1no2: vucut daha alısamadı hava sıcaklıgına sanırım mirmirmirmir
guneslı olur yagmur yagar -tatlicadiarzu- amann sakın yagmasn canım..
burdada 22 diyor pazara bakalım .. nereye kar yagdıysa ..kar sogugu gelıyorr yaaa resmen.. ayazz ayazz.. :eek:klava:

ohhh ohhh buluşun görüşün aşklarınızla en güzel günlerinizzz bugün ne giysem diye düşünürsünüz ilerde ne yemek yapsam çocuklamı ilgilensem diyeee yaaaa içinizi karartmak gibi olmasındaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:eek:

ohhh ohhh buluşun görüşün aşklarınızla en güzel günlerinizzz bugün ne giysem diye düşünürsünüz ilerde ne yemek yapsam çocuklamı ilgilensem diyeee yaaaa içinizi karartmak gibi olmasındaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:eek:
hehehh bencede bilen nasıl biliyo dimii:roflol::roflol::roflol:

X