Gebeliğe Hazırlık Bta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek ilişki olduysa şunu diyebilirim ilişkiden yaklaşık 11-12 gün sonra idrarda beta hcg değeri görülür. Yani olsaydı testte silikte olsa çıkmalıydı bugün.
Bakın bu da yaptığım test

Eklentiler

• 6FFA29E2-B950-404F-9D91-619FB57E152E.jpeg
    181,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 8524B58D-BF7B-4EF5-8C0C-370315D86113.jpeg
    190,6 KB · Görüntüleme: 51
Yumurtlama dönemi üzerinden bakacak olursak ortalama yumurtlama 2-5 Ağustos arası oluyor fakat ilişki 14 ağustosta oldu
İliski yumurtlamadan cok gec olmus bitanem. Ama ovulasyon testi hakkinda net yardim edebilirim cunku bende onla kaldim tabi basta rabbim sayesinde

Geçen ay beta hcgm 0. 5 çıkmıştı benim vitamin değerlerim genel olarak düşük çıkar ve tedavi görüyordum doktor test isterken gebelik var mı dedi yumurtalanma dönemimden 5 gün geçmesine rağmen şüphem var dedim beta hcgm 0.31 olmuş sizce bir ihtimal hamile olabilir miyim biliyorum. Yaptığım pek mantıklı bir davranış değil ama çocuğum olsun çok istiyorum.. Bu ayın 15inde kadın doğuma tekrar gidicem mantar enfeksiyonumda çıktı sizce tekrar test istemeli miyim..

Strese girmeyin rahat olun varsa çıkar . Evde test yapın silik çizgi varsa kan verirsiniz

Strese girmeyin rahat olun varsa çıkar . Evde test yapın silik çizgi varsa kan verirsiniz
Daha adetime 11 gün var Eylül 17de adet olmam gerekiyor kaç gün bekleyip test yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…