Gebelik testi ne zaman yapmalıyım yardımmm ?

Yumurtalama takibi yapmıyorum bıraktım o ay pcos hastasıyım umudum yoktu diyet yürüyüş ve havuc etkiledi 15 günde hamile kaldım ama maalesef yarım saatlik bı yola çıktım yol çok kötü etkiledi indiğimde rengim kireç gibiydi ertesi günü kanamam oldu
Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla inşallah tekrar nasip eder.
Havucu ne kadar yediniz?

Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?
Ama uygulama var oraya göre 18 ocak 28 ocak'ta silik çizgiyi gördüm ama incecikti yerlesme lekesi yaşadım adete 2 gün kala 3 gün sürdü o sürece de yaptım negatifti testlerim dijital gebelik testimde dahil 7 Şubat'ta pozitifi gördüm dijitalde net çizgiyi de adetin 2.gunu negatifti adetin 7.gunu pozitif oldu

Eklentiler

• 17384507952917759761682613237425.webp
    17384507952917759761682613237425.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 13
Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla inşallah tekrar nasip eder.
Havucu ne kadar yediniz?
Yumurta catlamiyordu onun çatlaması için her gün yedim burda okumuştum etkili oldu ama yürüyüş ve düşünmeyin ben bu ay hiç düşünmedim Ocak ayında Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim yurt dışında yaşıyorum müdahale etmediler belki Türkiye'de olsaydım iğne ve düşük önleyici ile düşmezdi belki de

Adetten 6 gün önce yapılan testte negatif gördüm yerleşirken düşük yaptım

Yumurta catlamiyordu onun çatlaması için her gün yedim burda okumuştum etkili oldu ama yürüyüş ve düşünmeyin ben bu ay hiç düşünmedim Ocak ayında Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim yurt dışında yaşıyorum müdahale etmediler belki Türkiye'de olsaydım iğne ve düşük önleyici ile düşmezdi belki de
Canım başın saolsun çok kötü birşey bebek kaybı yaşamak ama olsun allah tarafından herşey kabulümüzdür inşallah tekrar o güzel sonucları alırız sağlıcakla kucagımızada alırız bebişlerimizi💖🌸

Kızlar merhaba 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum. 23 Şubattan itibaren test yaptım sizce gebelik var mı yoksa iğne etkisi mi ? 5 Mart'ta regl tarihim.

Eklentiler

• 17406034230172019233831463793600.webp
    17406034230172019233831463793600.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 19
Canım başın saolsun çok kötü birşey bebek kaybı yaşamak ama olsun allah tarafından herşey kabulümüzdür inşallah tekrar o güzel sonucları alırız sağlıcakla kucagımızada alırız bebişlerimizi💖🌸
Nasipte yokmuş doktor bana kilo vermeden hamile kalamassin dedi kilo vermeden hamile kaldım o düşünce en azından aklımdan gitti

Kızlar merhaba 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum. 23 Şubattan itibaren test yaptım sizce gebelik var mı yoksa iğne etkisi mi ? 5 Mart'ta regl tarihim.
5 günde olması çok erken geldi ve adetinize baya var hangi marka test belkide iğnenin etkisi olabilir

Nasipte yokmuş doktor bana kilo vermeden hamile kalamassin dedi kilo vermeden hamile kaldım o düşünce en azından aklımdan gitti
Ya allah aşkına valla bu kilo meselesi fasa fiso ben 65 kiloyum uzun boyluyum bana bile kilo ver diyorlar yani

Çok teşekkür ederim inşallah siz hamilesinizdir artık uzunca bi süre ara verdim Türkiye'ye gelip gittikten sonra nasip olursa inşallah o zaman düşünüyorum
hayırlısı inşallah Allahu Teala gönlünüze göre versin
ben ümidimi kestim açıkçası
regl belirtileri başladı gibi bende nasip kısmet herşey

5 günde olması çok erken geldi ve adetinize baya var hangi marka test belkide iğnenin etkisi olabilir
Prodoctor marka evet erken başladım 12'li paket almıştım bir kerede olsa görmek istedim çift çizgiyi inşallah siliklesmez diye bekliyorum heyecanla

hayırlısı inşallah Allahu Teala gönlünüze göre versin
ben ümidimi kestim açıkçası
regl belirtileri başladı gibi bende nasip kısmet herşey
Ben sana belirtilerimi yazayım inşallah vardır ben bu ay hissettim hamile olduğumu goguslerim aşırı dolgunlasti ve uçları ağrıdı yumurtlama döneminde akıntım olmadı adete 5 gün kala çok aşırı derecede akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk bel ve sol kasık ağrısı çok şiddetliydi baş ağrım ne yaptıysam geçmedi sürekli uyumak istedim adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim kanama oldu akşamına zaten keseyi düşürdüm testlerim bunlardi

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 15
Ben sana belirtilerimi yazayım inşallah vardır ben bu ay hissettim hamile olduğumu goguslerim aşırı dolgunlasti ve uçları ağrıdı yumurtlama döneminde akıntım olmadı adete 5 gün kala çok aşırı derecede akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk bel ve sol kasık ağrısı çok şiddetliydi baş ağrım ne yaptıysam geçmedi sürekli uyumak istedim adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim kanama oldu akşamına zaten keseyi düşürdüm testlerim bunlardi
bende sıfır belirti hiç bir şey yok

Canım zaten boyun 170 kilon 52 gayet zayıfsın nasıl kilo vermeden hamile kalamıyormuşsun ne kadar saçmalamış doktor. 45 kilo falan mı olacakmışsın aşırı zayıflık da engel olur bence bir daha o doktora gitme

Canım zaten boyun 170 kilon 52 gayet zayıfsın nasıl kilo vermeden hamile kalamıyormuşsun ne kadar saçmalamış doktor. 45 kilo falan mı olacakmışsın aşırı zayıflık da engel olur bence bir daha o doktora gitme
Pcos var yumurtalık kalınlaşması var dedi bu da engel dedi ilk pcosu ogrendigin kilo kaçsa ona döneceksin dedi ve 45 kiloydum ogrendigimde

Back