• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

brüksel tüp bebek merkezi ve IMSI

sagol canım bugun 19. gunum.calısmalara devam:))) hazırana kadar normal yolla denıyoruz ıste.bır dahakı ay da catlatma ıgnesıyle takıp yaptrcam.onuda denemedım demıyım.bende sanırım brukselde yaptrcam kararım % 90 o yonde.evet IMSI cok ii bır yontem.memorıalda tedavı olan baska bır arkadası okudum.sprmlerı 100 bınmıs esının ve dna hasarıda ckmus.IMSI ile secmısler spermlerı ve 10. gun degerı 120 lerde cıkmıs .masallah.ya bunlar umut oluyor ıste bıze.bızde 1 mlde 20 mılyon sperm var ama hala bısı yok bu ay 13. denemem.bıze mıkro gerekıyor sanırım.bır an once gelse bebegım. bu her ay dayanılmaz hal almaya basladı.Rabbim bızlerıde gorsun.

Arkadaşlar özellikle erkek faktöründe yücel bey gerçekten çok iyi ayrıca lazer cerrahideki başarısı yönünden bayan faktöründede iyi IMCI tekniğini bildiğim kadarıyla sadece memorial ve brüksel kullanıyoo, memorialinde başarısı gayet iyi ilk denemem brükseldeydi dondurulmuşlarımıda orada deneyeceğim, ama sonrasında memorialde düşünülebilir.. Allahımm isteyen herkese sağlıklı hayırlı tontiş bebekler versin inşallah..

Son düzenleme:
sibelcim valla bende sehir dışından geldim hastaneye ist bende pek bilmiyorum hastanenin anlaşmalı oteli var 2kişik gecesi 130 tl ben eşimle 1hafta orda kaldım 1 hafta sonra kendi aracımızla 2sattlik yolu yavaş gelerek 3saatte evimde oldum ve trafik sorun olmasın die gece 3te çıktık yola araçta öne oturdum ve altımda silikon yastık vardı zaten eğer istte bai kaç gün kalacaksan gerisini sorun etme yücelbey enaz 3gün istirahat veriyor ondan sonra 15 saat yolda gitsen sıkıntı yapma zaten

sen tedavi süresince gidiş geliş yaptın heralde istanbula.tedavin toplam kaç gün sürdü.sanırım 20 gün falan kalmak gerekecek istanbulda.

sen tedavi süresince gidiş geliş yaptın heralde istanbula.tedavin toplam kaç gün sürdü.sanırım 20 gün falan kalmak gerekecek istanbulda.

evet ben tekirdağ istanbul gelip gittim sürekli toplamda 20 gün sürdü tedavim kısa protokoldü çünki 7günde otel kalış toplamda 27 gün sürdü benim yani uzaktan gelip transfer sonrasıda 1 hafta kalırım dersen yaklaşık 1ay oluyor ben kesinlikle hamile kalamam derken şuan 6 haftalık hamileyim ben bebeğimi almadan gelmek istemiyorum diyorsanız yeminle yücel hoca ve ekibi harika insanlar bu arada ben tedaviye başlamadan yaklaşık 1hafta önce ananas suyu kuru kayısı kuru incir kuru üzüm kabak çekirdeği badem ceviz yedim kuru yiyecekler küçük paketlerde kuru yemişler ise yarım kilo aldım 1ay gitti bana çünki avuç avuç yemedim hepsinden günde 2şer 3er yedim zaten hepsi koca bi avuç yapıyordu nekadar faydası oldu bilmem ama ilk denememde kullanmamaıştım ve sonuç negatifti transferden sonra hep yattım ben arada odanın içinde küçük küçük yürüdüm sebze meyve ve kepek ekmeğiyle beslendim her öğlende yemeğin yanında mutlaka salata yedim ve 1bardak ayran içtim kabız hiç olmadım böylece...ben bebeğime kavuştum darısı bekleyen isteyen herkesin başına inş dualarım bebek sahibi isteyen herkesle olucak ...:49::55:

sagol canım bugun 19. gunum.calısmalara devam:))) hazırana kadar normal yolla denıyoruz ıste.bır dahakı ay da catlatma ıgnesıyle takıp yaptrcam.onuda denemedım demıyım.bende sanırım brukselde yaptrcam kararım % 90 o yonde.evet IMSI cok ii bır yontem.memorıalda tedavı olan baska bır arkadası okudum.sprmlerı 100 bınmıs esının ve dna hasarıda ckmus.IMSI ile secmısler spermlerı ve 10. gun degerı 120 lerde cıkmıs .masallah.ya bunlar umut oluyor ıste bıze.bızde 1 mlde 20 mılyon sperm var ama hala bısı yok bu ay 13. denemem.bıze mıkro gerekıyor sanırım.bır an once gelse bebegım. bu her ay dayanılmaz hal almaya basladı.Rabbim bızlerıde gorsun.
benımde 15.gunum ama bız pek değerlendıremedık sadece 9 ve 12. gunler olsu 19 aydır artık sıkıldık sanırım yaa sankı kacıoruz bırbırımızden ıkı tup bebek olmadıda doğal yollamım olacak dıoruz halbukı esımın doktoru 12.gunden ıhtıbaren 18. gune kadar her hun ılşki demış:))))))
bı sureden sonra olmuo bakalım ovulasyon testı yapıorum her gun hala tam kıpkırmızı goremedım yaa
bıde ustune kustum kocama domuzluğum tuttu:))))
masal verdiğim bilgiler için çok teşekkürlerr..
duphalac şurup kullanmıştım 5.günden itibaren ama olan olmuştu artık :( pek bi faydasını görememiştim ..
canım tuvalet bı alışkanlıktır sen tedavıden once duzene sok ıyıce aynı saatlerde gıtmeye ozen goster erteleme sakın ozaman tarsnfer zamanındada sıkıntı olmaz allahın ıznıyle ayy ben cok cektımm tatlım bılıorumm:))))
evet ben tekirdağ istanbul gelip gittim sürekli toplamda 20 gün sürdü tedavim kısa protokoldü çünki 7günde otel kalış toplamda 27 gün sürdü benim yani uzaktan gelip transfer sonrasıda 1 hafta kalırım dersen yaklaşık 1ay oluyor ben kesinlikle hamile kalamam derken şuan 6 haftalık hamileyim ben bebeğimi almadan gelmek istemiyorum diyorsanız yeminle yücel hoca ve ekibi harika insanlar bu arada ben tedaviye başlamadan yaklaşık 1hafta önce ananas suyu kuru kayısı kuru incir kuru üzüm kabak çekirdeği badem ceviz yedim kuru yiyecekler küçük paketlerde kuru yemişler ise yarım kilo aldım 1ay gitti bana çünki avuç avuç yemedim hepsinden günde 2şer 3er yedim zaten hepsi koca bi avuç yapıyordu nekadar faydası oldu bilmem ama ilk denememde kullanmamaıştım ve sonuç negatifti transferden sonra hep yattım ben arada odanın içinde küçük küçük yürüdüm sebze meyve ve kepek ekmeğiyle beslendim her öğlende yemeğin yanında mutlaka salata yedim ve 1bardak ayran içtim kabız hiç olmadım böylece...ben bebeğime kavuştum darısı bekleyen isteyen herkesin başına inş dualarım bebek sahibi isteyen herkesle olucak ...:49::55:

ınsallh bızde goruruz o gunlerı hayrlısıylaa ben cok umutluyum bgun kanal d de kı programda bı çift vardı baska bıyerde ıkı kez denemısler sonra yucel karamanda 3.denemede IMSI yontemı kullanılarak hamıle kalmıs kadın..bende cok ıananıyorum hıstereskopı yaptırcam zaten rahımde bı sorun yoksa 5.gunede gıderse allahın ıznıyle olur cok umutluyum bu kes ikizim olur belkii.))ben cok ıstıyordum ikiz
ınsallah hepımızın olur hazıranda denk gelırsek tanısmak ısterım arkadaslar orda karsılasırız belki:)))

evet canım belkı karsılasırız zaten burdan haberlesırız ne zaman baslıycaz dıye.ona gore aynı gunler merkezde olursak gorusuruz inşallah.
tek dılegım hepmız en kısa zamanda hamıle oluruz .

evet canım belkı karsılasırız zaten burdan haberlesırız ne zaman baslıycaz dıye.ona gore aynı gunler merkezde olursak gorusuruz inşallah.
tek dılegım hepmız en kısa zamanda hamıle oluruz .

inşallah canımm bakalım ben tupbebekten sonraki ay geç yumurtluorum bugun 17.gun hala ateşim artmadı bakalım yaza ınsallah gusel haberleri alıcaz bırbırımızden

inşallah canımm bakalım ben tupbebekten sonraki ay geç yumurtluorum bugun 17.gun hala ateşim artmadı bakalım yaza ınsallah gusel haberleri alıcaz bırbırımızden

canım gec yumurtlama problem mı acaba.benım yumurtam erken olgunlasıyor ama gec catlıyor.mesela dr. a gıdıp usg ye gırdıgımde 12. gunde yumurtam 18 mm oluyor ama en erken 17. gun yada 19. gun catlıyor.bu yumurta kalıtesıne etkı edermı.belkıde bu yuzden olmuyor.bu yuzden bırdahakı ay klomen ve catlatma ıgnesı dusunuyorum.tupbebek oncesı onuda denemedım demem.inşallah ıse yarar.

canım gec yumurtlama problem mı acaba.benım yumurtam erken olgunlasıyor ama gec catlıyor.mesela dr. a gıdıp usg ye gırdıgımde 12. gunde yumurtam 18 mm oluyor ama en erken 17. gun yada 19. gun catlıyor.bu yumurta kalıtesıne etkı edermı.belkıde bu yuzden olmuyor.bu yuzden bırdahakı ay klomen ve catlatma ıgnesı dusunuyorum.tupbebek oncesı onuda denemedım demem.inşallah ıse yarar.

canımtup bbek tedavısınden sonrakı ay ben hep geç yumurtladım
ama normalde 13. 14. gun olur benımm
ama benım 11.gun gıttığımde dr 5 mm demişti gunde ıkı mm buyuo yumurtalar yaklasık işte bugunlerde çatlıodur yada catlamıstır benımm dun ovulasyoda pozıtıfti..
ama cnm eğer yumurtan cok olgunlasıosa 22 mm den buyukken catlıosa oda döllenme için uygun olmuyor benım 22 den buyuk çatlayan hmen hemen hiç bir yumurtam döllenemedi onun ıcınde negatıf oldu en gec ıkı gun ıcınde çatlamıs olmalı cnm 18 mm olduktan sonra lh pik yapar ve 36 saat sonra catlar senın demkki buyumeye devam edıyor bence dediğin gibi çatlatma iğnesı dene hatta yaza kadar her ay oyle dene preseedle bırlıkte bence tüpe gerek klamaz allahın ızıyle

alıntıdır mutlka okuyun....
KISIRLIK ve ALTERNATİF TIPBENİM MUCİZE HİKAYEM

BENİM MUCİZE HİKAYEM

Çok değil, 7 yıl kadar önceydi. İstanbul?da tanınmış bir jinekoloğun muayenehanesinde boynumu bükmüş oturuyordum. Doktor Bey beni üzmemeye çalışarak, kibar bir tavırla konuşuyordu.
?Seda Hanım, artık anne olmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun süredir tüp bebek tedavisi görüyorsunuz. Hem maddi hem de manevi olarak epey yoruldunuz. İsterseniz 1 yıl sonra, son bir kez daha deneme yapabiliriz. Ama sunu unutmayın lütfen. Hayatta anne olmaktan daha önemli şeyler de var. Başka amaçlar edinmeye çalışın. Kendinize hobi edinin. Lütfen artık hamile kalmaya çalışmaktan vazgeçin.?

Doktorun sözleri beynimde yankılanırken, bulunduğumuz odanın renkleri gitgide kararmaya başlamıştı. Sanki herşey kahverengi ve griden ibaretti. Ya da bana öyle gelmişti. Teşekkür ederek yanından ayrıldım. Dizlerim titriyor, güçlükle yürüyebiliyordum. Taksiye bindiğimde dayanamayarak hüngür hüngür ağlamaya başlamıştım. Anne olamayacağımı asla kabullenmek istemiyordum. Doktorumu suçluyordum. Muhakkak biryerlerde hata yapmış olmalıydı.

Oysa, neredeyse İstanbul?un tanınmış tüm hastanelerini ve tüp bebek uzmanlarını bir kez denemiştim. Bu uğurda tam 3 ameliyat geçirmiş, 3 kez inseminasyon yaptırmış, 6 kez de tüp bebek denemiştim. Artık, kısır bir döngünün içine hapsolmuş, çıkamıyordum.

Amerika?da pek çok kısırlık tedavisi yapan klinikte, alternatif yöntemlerle tıbbi yardıma destek veren bölümler kurulmuştu.

İşte tam o sırada hipnoz ve yönlendirmeli meditasyonun gücü ile tanıştım. Amerika?da pek çok kısırlık tedavisi yapan klinikte, sadece alternatif yöntemlerle tıbbi yardıma destek veren bölümler kurulmuştu. Bu bölümlerde, başta hipnoz ve meditasyon olmak üzere, akapunktür, masaj, aromaterapi gibi yöntemler uygulanıyordu. Artık bedenimizin sadece maddi olaylardan değil, maneviyattan, duygularımızdan, zihnimizden, hatta en önemlisi bilinçaltımızdan etkilendiği kabul görmeye başlamıştı. Tedavi holistik olmalı, bedeni kapsadığı gibi, ruhu, duyguları ve zihni de ele almalıydı.Pek çok çift, doğurganlıklarını artırmak, jinekolojik problemlerinin üstesinden gelmek, fiziksel ve duygusal streslerinden arınmak ve genel anlamda sağlıklarını pekiştirmek üzere hipnoz ve yönlendirmeli meditasyona başvurmaktaydı.

?Tanrım, yine mı bu çocuksuz hayata uyandim!?
Diyerek yeniden gözlerimi kapatıyor, saatlerce yataktan çıkmıyordum

Öyleyse bunu ben de yapabilirdim. Doktorların sözünü dinleyerek bir müddet tüp bebek denemelerine ara verdim. İçim içime sığmıyordu. Uzunca bir manevi yolculuğa çıkacağımı hissediyordum. Öylesine yorgundum ki?Bir kadın olarak kendime olan güvenim sıfıra inmişti. Sanki anne olamazsam, gerçek bir kadın olamazmışım gibi hissediyordum. Tarif edilemez bir gerginlik ve endise içinde yaşamaya başlamıştım. Sürekli uyumak istiyordum. Sabah uyandığımda büyük bir hayal kırıklığı içinde
?Tanrım, yine mı bu çocuksuz hayata uyandim!?
Diyerek yeniden gözlerimi kapatıyor, saatlerce yataktan çıkmıyordum.

Hipnoz ve yönlendirmeli meditasyon yöntemlerine başlamak, içimde yepyeni bir heyecan oluşturdu. Yaşama gücümü artırdı. Tam 1 yıl boyunca hem bu konuda eğitim aldım, hem de bir hoca eşliğinde uygulama yaptım.

Evren Mükemmel İşliyor

Bu muhteşem 1 yıl boyunca yaptığım tüm manevi çalışmalar, meditasyonlar ve hipnoz seansları sırasında, aslında deneyimlerimin bana müthiş bir yaşam dersi sunduğunu keşfettim. Kendimi olduğum gibi kabul edip sevebilmek?.Anne olamasam da, bir kadın ve insan olarak tam ve mükemmel olduğumu anlayabilmek. Mutluluğu, anne olmaya bağlamak yerine, her şartta ve her ortamda gülebilmek. Eylenebilmek.

Hayat bir oyundu aslında. Benim seçtiğim, ve hatta senaryosunu ellerimle yazdığım bir oyun. Peki ben nasıl olur da kendimi mutsuz edecek bir senaryo yazabilirdim ki? Bu mükemmel paradoksun cevabı, bir hipnoz seansı sırasında, yine kendi bilinçaltımdan geldi.

Hayatımdaki tüm problemlerin, aslında bir de çözümü vardı. Fakat bu çözüme ulaşabilmek için önce sorunun ardında saklanmış yaşam dersini bulup öğrenmem gerekiyordu. Çoğu zaman bu ders, durumu olduğu gibi kabullenebilmekten ve kendimi sevmekten geçiyordu. Kendimi sevmek hiç te söylendiği kadar kolay değildi. Bu, tıpkı Aşık Veysel?in şiirindeki gibi ?uzun ince bir yol?du.

Kendimi sevmenin, başkalarını sevmekten daha güç olduğunu keşfettim. Çünkü öylesine çok gizlenmiş korkum vardı ki?Ya kimse beni beğenmezse?Ya kimse beni olduğum gibi kabul etmezse. Sanki hayattaki tüm problemler benim suçumdu. Tıpkı anne olamamanın da, kocama bir evlat, anne babalarımıza bir torun verememenin de bir suç olduğunu düşündüğüm zamanlarda olduğu gibi.

Oysa ben ne kadar değerliydim?Sevilmek için, toplumda kabul görebilmek için, iyi bir iş kadını, iyi bir ev kadını, iyi bir anne kimliklerine ihtiyacım yoktu ki?O yıllarda, bunları ruhuma ve bedenime kabul ettiremiyordum.

Ve Mucize

Sanırım, bu uzun ince yolda yürümeye başlamak, kendimi sevmek ve kabul etmek için yürümekte olduğum yola başlamış olmak bile, hayatımı değiştirmeye yetmişti. Meditasyon ve hipnoz tekniklerini kullanarak bilinçaltımı ve orada kayıtlı olan olumsuz inanç ve korkularımı bireer birer silip attım. Artık kendimi olduğum gibi kabul edebiliyordum. Bir sabah uyandığımda kendimi yeniden tüp bebek denemeye hazır hissetiğimi düşündüm. Ruhumun derinliklerinde anne olacağımdan emindim ama zihnim her zamanki analitik haliyle bana ya yine başaramazsan, ya vücuduna aldığın hormonlar sana zarar verirse, ya yeniden üzülürsen diye söylenip duruyordu.

Miraç Kandili gelip çatmıştı. Kandil münasebetiyle 2 rekat namaz kılmaya ve doktor randevumu almadan önce dua etmeye verdim. Namaz bittikten sonra
?Allah?im, şimdi bana çok net bir mesaj yolla. Vücudum hem maddi hem manevi olarak yoruldu. Gerçekten tüp bebek bu kez tutacaksa, bana bir arkadaşım aracılığıyla haber yolla. Öyle açık bir mesaj olsun ki, hiç tereddüt etmeyeyim. Eğer tutmayacaksa, yeniden vücuduma hormon vermek istemiyorum. Bu şekilde de mutlu yaşamayı öğreneceğim." dedim.

Ertesi sabah, bir arkadaşım ile Ortaköy?un meşhur kafelerinden birinde, birlikte kahvaltı etmek üzere buluştuk. Havadan sudan sohbet etmeye başladık. Bir gece önce sorduğum soru,Boğaz?in enfes manzarası karşısında otururken aklımdan uçup gidivermişti. Sohbetin en güzel anında arkadaşım birden sanki önemli bir şey söylemeyi unutmuş gibi duruverdi.

?Seda, sana bir şey anlatmam gerekiyor. Dün akşam çok tuhaf bir şey oldu.?
Merak etmiştim.
?Ne oldu, anlat haydi, meraktan çatlatma insani.?
?Uzun zamandır meditasyon yapmıyordum, biliyorsun, Dün akşam birdenbire canım yeniden meditasyona oturmak, huzur bulmak istedi.Biliyorsun bu aralar epey stresim vardı . Gözlerimi kapatıp transa girdiğimde, birdenbire önümde 7-8 yaşlarında bir oğlan çocuğu belirdi. Böyle yuvarlak yüzlü, kepçe kulaklı, hafif tombikçe, tıpkı kocana benzeyen bir erkek çocuğuydu. Kulağımda bir ses şöyle dedi. Bak iste bu Seda?nin oğlu, ve ismi de Burak!?

Bir anda bütün tüylerim diken diken olmuş, vücudumdan sanki kuvvetli bir elektrik akımı geçmeye başlamıştı.

7. tüp bebek denemem başarılı oldu. Gerçekten de, bir oğlum oldu. Adını Burak koydum.

Sevgiyle kalın?

canımtup bbek tedavısınden sonrakı ay ben hep geç yumurtladım
ama normalde 13. 14. gun olur benımm
ama benım 11.gun gıttığımde dr 5 mm demişti gunde ıkı mm buyuo yumurtalar yaklasık işte bugunlerde çatlıodur yada catlamıstır benımm dun ovulasyoda pozıtıfti..
ama cnm eğer yumurtan cok olgunlasıosa 22 mm den buyukken catlıosa oda döllenme için uygun olmuyor benım 22 den buyuk çatlayan hmen hemen hiç bir yumurtam döllenemedi onun ıcınde negatıf oldu en gec ıkı gun ıcınde çatlamıs olmalı cnm 18 mm olduktan sonra lh pik yapar ve 36 saat sonra catlar senın demkki buyumeye devam edıyor bence dediğin gibi çatlatma iğnesı dene hatta yaza kadar her ay oyle dene preseedle bırlıkte bence tüpe gerek klamaz allahın ızıyle

canım haklısın galıba.ama hıcbır dr. bısı demedı.kac kadın dogumcu degstrdım bısı demedıler.ınsallah dedıgın gıbıdır de klomen catlatma ıgnesı ıse yarar.bakalım adet olduktan sonra baska bır dr. a gıdecegım. o ne dıycek ona gore tedavı olurum.sımdıye kadar benım herseyım normal cıktı.hep esıme tedavı uygulandı.ama bu gec catlama işi hep aklıma takıldı.bende tedavı goreyım belkı ıse yarar.

merhabalar kızlar kararınızda çok haklısınız brüksel harika biyer önce allah sonra sayelerinde oğluma kavuştum orda dondurulmuş embriyolarımla ilk denemem rezil bi uerdeydi ve düşük yaptım hiç ilgilenilmedi bile sonra tam umutta karar kılmışken halk toplantısında yücel hocayla tanıştık mükemmel bi elektiriği var ön görüşmede hiç düşünmeden başladık merkez yücel hoca hüsamettin bey bütün ekip çok iyiler hamileliğimin 6. haftasında kötü bi olayla karşılaştık ve bi hastane kürtaja alıcakken hüsamettin beye gecenin 4de ulaştık her zamanda böyle oldu istediğimiz gün istediğimiz saatte ulaşabildik onlara başka hastanenin düşmüş dediği oğlum kucağımda şuan yücel hocanın sayesinde ona nekadar teşekkür etsem az hamileleiğim 6. ayına kadar orda devam ettim şuan oğlum 38 günlük çok yeni anneyim ve erken doğum yaptım hesaplamalarda 40 haftaya gelen tarihte merkezden arandım durumum soruldu yani ben çok memnunum ordan inş hepiniz meleklerini alıp çıkarsınız ordan:49:

merhabalar kızlar kararınızda çok haklısınız brüksel harika biyer önce allah sonra sayelerinde oğluma kavuştum orda dondurulmuş embriyolarımla ilk denemem rezil bi uerdeydi ve düşük yaptım hiç ilgilenilmedi bile sonra tam umutta karar kılmışken halk toplantısında yücel hocayla tanıştık mükemmel bi elektiriği var ön görüşmede hiç düşünmeden başladık merkez yücel hoca hüsamettin bey bütün ekip çok iyiler hamileliğimin 6. haftasında kötü bi olayla karşılaştık ve bi hastane kürtaja alıcakken hüsamettin beye gecenin 4de ulaştık her zamanda böyle oldu istediğimiz gün istediğimiz saatte ulaşabildik onlara başka hastanenin düşmüş dediği oğlum kucağımda şuan yücel hocanın sayesinde ona nekadar teşekkür etsem az hamileleiğim 6. ayına kadar orda devam ettim şuan oğlum 38 günlük çok yeni anneyim ve erken doğum yaptım hesaplamalarda 40 haftaya gelen tarihte merkezden arandım durumum soruldu yani ben çok memnunum ordan inş hepiniz meleklerini alıp çıkarsınız ordan:49:

canım ne guzel.Allah ogluna uzun ve saglıklı ömürler versın.darısıda bızlere olsun ınsallah

cANIM TEKİRDAĞ DAN GİDİŞ GELİŞ YAPTIM DEMİŞSİN YA ORTALAMA KAÇ GÜNDE BİR ÇAĞIRIYORDU DOKTOR.KAÇ GÜN ARAYLA GİDİP GELİYORDUN?

cANIM TEKİRDAĞ DAN GİDİŞ GELİŞ YAPTIM DEMİŞSİN YA ORTALAMA KAÇ GÜNDE BİR ÇAĞIRIYORDU DOKTOR.KAÇ GÜN ARAYLA GİDİP GELİYORDUN?

cnm ben ilk görüşmeye gittim bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi adetimin 2.günü iğnelere başladım ardından 4günsonra kontrole gittim ardından 3gün sonra kontrol ve ardından 2gün sonra kontrol son olarak çatlatma iğnem oldu ve 2gün sonra tekrar gittim yumurta toplama için yumurtalar toplandı 5gün sonrada transfere gittim toplamda 7 kere gittim ama tedaviye göre bu zaman uzayabilir benim kısa protokoldü

cnm ben ilk görüşmeye gittim bana adetin 2.günü gel tedaviye başlayalım dedi adetimin 2.günü iğnelere başladım ardından 4günsonra kontrole gittim ardından 3gün sonra kontrol ve ardından 2gün sonra kontrol son olarak çatlatma iğnem oldu ve 2gün sonra tekrar gittim yumurta toplama için yumurtalar toplandı 5gün sonrada transfere gittim toplamda 7 kere gittim ama tedaviye göre bu zaman uzayabilir benim kısa protokoldü

teşekkürler canım...

Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
umarım haftaya keseyide görürüz
Allahım isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
ben hiçbişey anlamadım daha şoktayım, bi tuhaf oldum
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah... :nazar:

Arkadaşlar tüp bebek negatifinden sonra doğal yolla hamileyimm kanda değerim 1259 çıktı
umarım haftaya keseyide görürüz
Allahım isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu
ben hiçbişey anlamadım daha şoktayım, bi tuhaf oldum
son zamanlarda artık normal hamile kalanlara bile inanmıyordum artık o kadar ümitsizdim yanii
tek şart kafanızı dağıtmanız başka şeyler düşünmeniz ben bu ay işyerimdeki sorunlarla uğraştım hep bi site kurduk onunla uğraştım 4-5 kere ilişki olmuştur ancak ve bi mucize oldu Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah... :nazar:

hayırlı olsun bebişiniz..:) sizde sorun neydi acaba?

sorunumuz morfolojiydi sayı ve hareket iyiydi..Allahım sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyuu inşallahh :49::49:

benım kısa protokol oldu ılk ıkısı bu kez uzun olsun ıstıyorum ama ıldısından da zor olacak uzun protokol kısa olursa hazıranda baslar semıner donemı ıcın rapor alırım hazelcim hayırlısı olsun hakkımızda

uzun Protokol ??? kısa Protokol ??? ne oluyor arkadaşlar tam olarak ?????

Galiba burada öğretmen çok arkadaşlar.Ben de öğretmenim konyadayım.Haziranda (seminer döneminde rapor alıp brükselde tüp bebeğe başlayacağız inşaallah.Herkese Allah kolaylık ve sabır versin.

Back