CANIM BIZDE % 2 morfolojı ve dna hasarı % 29.sınır % 15 miş.bayagı ılerı bızım.aslında varıkosel amelıyatı oncesı % 42 idi.inmiş bıraz hasar oranı.inşallah dahada duser.benım en cok korktugum dna hasarı ama bızım ıcın en ıyısı IMSI zaten.
evet bende yumurtayı kalıtelı yapmak ıcın omega 3 balık yagı kullanıyorum ve elevıt alıyorum hergun bırer tane.
canım bırde sız genetık test yaptrmısmıydınız okumamıs olabılırm yada hatrlamıyorum yaptrdınız mı ama.eger yaptrmadıysanız bence genetık testte yaptırın .belkıde genetıkle alakalıdır.ozaman pgt yapılır embrıyolara.yada sana hıstereskopı yapıldımı 2 negatıf denemeden sonra.sanırım okudugum kadaryla yucel bey hıstereskopı onerıyormus bır yada bırkac defa olumsuz sonuc alanlara belkıde rahım fılmınde anlasılmayan problem varsa dıye.bakalım dustuk bır kere bu yola.ben 3 yıl korundum.sankı bırakınca hemen olcakmıs gıbı.1 yıldır olmadı.amelıyat olalı 7 ay bıttı hala gelmedı bebegım dogal yolla.yasım 29.bende surecı hızlandırmak ıcın tup dusunuyorum.ınsallah ılk denememızde gelır bebeklerımız artık.bırdaha ugrasmayız ınsallah.
masal ogretmen ısen ogretmen evınde kalabılırsınız en uygun oraları oluyor ıst.da.oteller bıraz pahalı.13 saat yol gıtme bence transfer sonrası ama tabı dr. daha ıyı bılır.bızde ıstanbul merkeze 2 saatlık mesafedeyız.bende dusunuyorum acaba nasıl gelıcez eve dıye.2 saatlık yolda bısı olurmu bılmıyorum.belkı bızde o gece merkezde bır ogretmen evınde kalırız sonrakı gun cıkarız yola.hayrlısı artık.inşallah gelır bebeklerımız.2011 de bızde anne oluruz .AMİN.
canım yaptırıcam hepsını hısteroskopı ve genetık testı
ama brukselde hıstereskopı cok pahalıtup bebek fıyatı kadar
ama ben kendi merkezımde yaptırabılırım unıversıte hastanesı daha uygundur emınım
6 bınmıs yaa okudum ıstanbulda histeroskopi.
canım dna frg. testınede baktırcaz esım sıgarayı bıraktı onun 3 ayı doldurmasını beklıoruz ıkı hafta sonra filan baktırcaz inşallah ama doktorum dna fragmantasyonlu spermlerd kalıtelı embriyolar olsuturup gebelık elde edılır dedi medıcana ile görüşmüştüm onun doktoruda aynı seyı soyledi
baktırsak dahi sadece moralımızı bozacak dıorum zaten ilaç kullanıyoruz kaan hocanın verdiklerını
öğrensek de onun hakkında yapabılecek bıseyımız yok belkı yaptırmayız bılmıyorum cnm konustuğıum 3 doktorda aynı seyı soyleyınce cok da gereklı değil demkki dedim
medıcana beylikdüzü de arstırdım orası ıyı ama IMSI yok orda
cnm ilki satten bişey olmaz arabanın koltuğunu yatırıp gidebılırsın zaten embriyo koyuldduktan sonra rahımde yuvarlanmaya devam edıyor yanı koydukları yerde kalıo duıye bısey yok onun ıcı dıs gebelık oluo ya bazen taa tuplere kadar gıdıp oraya yapısıolar..ama yaygın bı yanlış anlama var 24 saat yatarsak kıpırdamazsak olduğu yerde kalır sanıo bazı arkadaslar
benım kaygım ucakta cok heyecan hanıı stres etkıleybılır 13 saatte uzun bı zaman araba yolculuğu ıcın ama allahım bı yol gösterır elbet:)
sımdıen tarıh bellı olsa en yakın öğretmenevınden sımdıden yer ayırtırım yazındopdolu oluo:))
nisan reglımde yaklasık bı zamanda ayırıtım olmazsa 3 asağı 5 yukarı hangı tarıhlerde olacağı bellı olur
keske olmasa 2 mılyon spemrle hamıle kalmıs esra8 arkadasımız tupde negatıt olmustu hayat surprızlerle dolu bızee ugrar belkı bı gun:)