• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Ne bekliyorsunuz ? aklınızda ufacık bize karşı şüphe varsa burada yazmak yerine üyelik iptal ettirmek çok daha akıllıca olur.
Bizi zan altında bırakıyor bu mesajlarınız bilmem farkındamısınız ? Ben Kadesa'nın bilgilerinden baktığım halde facebook profilini bulamamışken ! Bu sitenin değil sizlerin bilgi saklama konusunda zaafınızdır.

Burada güvensizlik yaratan site değil kimle ne konuştuğunuza dikkat etmemenizdir. Asla hiç bir üyenin bilgileri 2. bir şahısla paylaşılmamaktadır, bu sebeple cümleler kurarken biraz dikkatli kurun.
yok yahu bulsalar nolcak mitten değiliz ya
rahatsız edici olan burada insanlar özel hayatını paylaşıyor onda da demek ki daha dikkatli olmak lazım

kızlar, eger zamanında fotonuz falan varsa bulabılır
goggleye kullanıcı ısmı yazarsa sızle ılgılı kk da olan seyler cıkar. zamanında iism falan verdıysenız, fotolarla da eşleşirse zor degıl yani. yoksa nerden bılecek? ya da ortak bı arkadasınız varsa o söylemıs olabılır. ama büyük ihtimal kullanıcı adınız ve googgle görseller .

Son düzenleme:
kazen ebay kullanici veritabani bile hacklendi, belki de bilincli olmasa da sitede bir guvenlik acigi vardir?

tabii ki bu mümkün ama yukarıda da yazdım Kadesa'nın burada verdiği e-posta adresini arattığımda hiç bir şey çıkmıyor. Facebook profili filan hiç bir şey yok büyük ihtimalle eski arkadaşı siteden eski üye adı neydi kimbilir.

Ben Kadesaya baktım facete bulamadım.

Kadesa kaç yıllık üye.. üzüldüm yahu geri gelmesini umuyorum:(

NEden? Boyle pislikler daha da tureyip azsın diye mi?

Siyasi polemik serbest bırakılır bir tek olur biter. Bu kadar zor mu ya bu?

cevabınız bana destek olur gibi görünüyor ama karşıt da duruyor. anlayamadım.

böylelerinin daha da türeyip kötülüklerini saçmalarına sebep olduğunu düşündüğüm için bu yorumu yaptım, evet.
sadece siyasi polemiki serbest bırakmak gibi bir opsiyon da gördüğünüz üzere mümkün değil. bu kişi çıkıp siyasi polemik yaptığını iddia edebilir ve bu ince çizgiyi süistimal edebilir, çoktan ediyor zaten.

sadece fikir belirtmiştim. sitenin üzerinde söz sahibi olan ben değilim zaten.

Ruh hastasi biri yüzünden kadesanin gitmesine çok üzüldüm.
Umarim dava eder bu şahsı.

ooo burda ruh hastası çok,banlar kalkınca meydana çıktılar

beyazgri bambaşka bir şey dün ofisi doladı diline bugün kadesa yı ve yılların üyesi bilip bilmeden atıp tuttu..

@nickimikim7 ve kadesa kadesa çok üzüldüm böyle biri için gitmek yerine kalmak daha doğru olurdu.

tabii ki bu mümkün ama yukarıda da yazdım Kadesa'nın burada verdiği e-posta adresini arattığımda hiç bir şey çıkmıyor. Facebook profili filan hiç bir şey yok büyük ihtimalle eski arkadaşı siteden eski üye adı neydi kimbilir.

Ben Kadesaya baktım facete bulamadım.
bence de eski tanidiktir. ya da 2. el konularinda alisveris falan yapmistir ne bileyim. kulagimiza kupe olsun.
anne gruplari su bu derken facebooklar paylasilmasin.
iki canim gulum deyince samimi oluyoruz. kimin psikopat cikacagi belli olmuyor.

Yıllardır bunu umuyorum daha bir kişi de dava etmedi. O kadar kolay bulunur ki ! Almanya'da da olsa bulunur. Bir dilekçeye bakıyor herşey. Böyle bir dava olsun ki ibretlik şöyle sallandıralım sitede...

Ben gectigimiz salı ataturkle ilgili soylemleri icin dilekce verdim. Kisisel hakaretleri dava etmiyorum ama hafta ici onlar icin de vericem.

Umarım ofice ve kadesa da aynı seyi yapar.

Arkadaşlar bu sitede iyi kötü pekçok şey yaşadık,.
Kalbini kırdıklarım varsa hakkını helal etsin, ben kimseye kırgın değilim.
Kazen üyeliğimi iptal eder misiniz?
Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3

Kazen Kazen üyelik iptali rica ediyorum.

Inanamiyorum ya.

Back
X