muhahahaha kaç kuruşluk adamsında senden çekincem satlıkcım ahaha Avukatıma talimat veririm satın alıverir kişişiğini dava kapanır ahahsha dünyanın en çabuk kapanan davası olur ahahsha
o, ama mahkemede yüzünü de göreceğim.. dilerim yüzüme de söyler :)
İkinizide tanımıyorum ama rica ederim cevap yazmayın
Ahahaha acıdım hadi bugünlük bu kadar yeter ahsha birdaha kaşınırsan kaşağı ile kaşıycam okkısmet :)
oh nur topu gibi bir davan daha oldu beyazım grim hadi hayırlısı bakalım :)
Senin suratına çok etmişler belli alışmışsınOfis kazene msj at bu yaratık türkiyede ise lütfen dava aç. simdi buna aynı şekilde cevap versen hatta suratına etsen anlamaz çünkü alışık belli ki ama buna dava aç surunsun.
tiksindim artık ben bu insandan. böylesini görmedim.
öyle zekaya yoksunusun ki profil resmim ile vurmaya çalışıyorsun şaka gibi.yazik sana ya.Senin suratına çok etmişler belli alışmışsınonun içinmi o renk saçın elin yüzün
Satlik ne demek ki?Kameraya çekende yayınlayanda sizin fikirdaşlar @HayyaL mucux böyle yaparak kaynatamazsınız olmuyor performansınızı beğenmefim az daha çaliş
Aaa satlık kişilik sözde hoca! kızı satlık kişilikte buradaoffice ahahaha yokmu satın almak isteyen bu satlık kişiliği ama sizde haklısınız kim ne yapsın bunun gibi kişiliği fikri satlıkları ahahaha bedava versen nafile
Ahahaha zekasızzzzzzzz. Seni tanıyorummmöyle zekaya yoksunusun ki profil resmim ile vurmaya çalışıyorsun şaka gibi.yazik sana ya.
Senden öğrenmişim ahahahaBu kişi neden atılmıyor siteden anlamıyorum. Bu kadar çirkeflik olmaz siyaset topiğini yerlere düşürdü... Seviyesiz... Anca mahalle ağzıyla cak cak konuşsun...
e tabii tanırsın eşimi işini hatta benim işimi zaten yazdım kaç kez ve sen beni tanımıyorsun. tanısan zaten demin ki msjini yazmazdin hahaha :)Ahahaha zekasızzzzzzzz. Seni tanıyorummm
Profil resmine bakmadım bileeşini işini çok iyi biliyorum bekle anlıycan
Evet evet ahahaha sen avun öylee tabii tanırsın eşimi işini hatta benim işimi zaten yazdım kaç kez ve sen beni tanımıyorsun. tanısan zaten demin ki msjini yazmazdin hahaha :)
beyin gidik belli
Kafan güzelmiş güle güle kullan.Ahahaha acıdım hadi bugünlük bu kadar yeter ahsha birdaha kaşınırsan kaşağı ile kaşıycam okahahags
Kameraya çekende yayınlayanda sizin fikirdaşlar @HayyaL mucux böyle yaparak kaynatamazsınız olmuyor performansınızı beğenmefim az daha çaliş
Aaa satlık kişilik sözde hoca! kızı satlık kişilikte buradaoffice ahahaha yokmu satın almak isteyen bu satlık kişiliği ama sizde haklısınız kim ne yapsın bunun gibi kişiliği fikri satlıkları ahahaha bedava versen nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?