• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

oh nur topu gibi bir davan daha oldu beyazım grim hadi hayırlısı bakalım :)

Ofisim bizi de haberdar et :D
Bi kaç konudur dikkatimi çekti muhabbetiniz.

Konuya gelicek olursak eğer; gerçekse yanlış birşey ama numaraysa daha yanlış birşey :KK53:

Ofis kazene msj at bu yaratık türkiyede ise lütfen dava aç. simdi buna aynı şekilde cevap versen hatta suratına etsen anlamaz çünkü alışık belli ki ama buna dava aç surunsun.

tiksindim artık ben bu insandan. böylesini görmedim.
Senin suratına çok etmişler belli alışmışsın ;) onun içinmi o renk saçın elin yüzün ;)

Her partide ve parti destekleyenlerde böyle dikenler çıkabiliyor..

Kameraya çekende yayınlayanda sizin fikirdaşlar @HayyaL mucux böyle yaparak kaynatamazsınız olmuyor performansınızı beğenmefim az daha çaliş:KK53:
Aaa satlık kişilik sözde hoca! kızı satlık kişilikte burada office office ahahaha yokmu satın almak isteyen bu satlık kişiliği ama sizde haklısınız kim ne yapsın bunun gibi kişiliği fikri satlıkları ahahaha bedava versen nafile :KK53:
Satlik ne demek ki?

öyle zekaya yoksunusun ki profil resmim ile vurmaya çalışıyorsun şaka gibi.yazik sana ya.
Ahahaha zekasızzzzzzzz. Seni tanıyorummm ;):KK53:
Profil resmine bakmadım bile ;) eşini işini çok iyi biliyorum bekle anlıycan;)

Ahahaha zekasızzzzzzzz. Seni tanıyorummm :KK66::KK53:
Profil resmine bakmadım bile :KK66: eşini işini çok iyi biliyorum bekle anlıycan:KK66:
e tabii tanırsın eşimi işini hatta benim işimi zaten yazdım kaç kez ve sen beni tanımıyorsun. tanısan zaten demin ki msjini yazmazdin hahaha :)

beyin gidik belli

Kameraya çekende yayınlayanda sizin fikirdaşlar @HayyaL mucux böyle yaparak kaynatamazsınız olmuyor performansınızı beğenmefim az daha çaliş:KK53:
Aaa satlık kişilik sözde hoca! kızı satlık kişilikte burada office office ahahaha yokmu satın almak isteyen bu satlık kişiliği ama sizde haklısınız kim ne yapsın bunun gibi kişiliği fikri satlıkları ahahaha bedava versen nafile :KK53:
Kazen Kazen
Tamam banlar kalktı ama bu kadar seviyesizliğede göz yummayacağınızı umuyorum .
Daha önce bu kadar edepsizleşen üyeleri atmıştınız siteden, bu arkadaş ta haketmiyor mu?

Kızlar cevap vermeyin şuna prim yaptiğini saniyor zavalli.

Back
X