Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen
Tamam banlar kalktı ama bu kadar seviyesizliğede göz yummayacağınızı umuyorum .
Daha önce bu kadar edepsizleşen üyeleri atmıştınız siteden, bu arkadaş ta haketmiyor mu?
..Hadi ver lütfen. yalnız esin de sen de öğretmensiniz memleketiniz sura adınız bu deme onu 10 kez yazdım kk da.Şimdi bir ipicu verirdimde neyse mucuxx![]()
Kazen şu yaratiga söyle lütfen yıllar önce oğlumun feysine koyduğum şeyi silsin.bu kadari fazla çocuğunun videosu bu pislik te var bu nedir ya!İkisi de Almanya'da birbirlerini orada dava edebilirler.
İkisi de Almanya'da birbirlerini orada dava edebilirler.
OhaKazen şu yaratiga söyle lütfen yıllar önce oğlumun feysine koyduğum şeyi silsin.bu kadari fazla çocuğunun videosu bu pislik te var bu nedir ya!
Pislik sensin sen saldırdın ben cevap verdim sen istedin yaniKazen şu yaratiga söyle lütfen yıllar önce oğlumun feysine koyduğum şeyi silsin.bu kadari fazla çocuğunun videosu bu pislik te var bu nedir ya!
Bu yaratık feyslerimze vs.bakip bizi takip ediyor gerçekte tanıdığı falan yok utanmaz. Manyak ta ruh hastası rezil.Oha
Nlöuyo be![]()
Ne oldu hani çakma fuat avniydim hani nolur ver ipucu bekliyorum diyodunköpek! sen feyslerimze bakıp bunları mi alıyorsun. rezil yaratık.
Kazen şu yaratiga söyle lütfen yıllar önce oğlumun feysine koyduğum şeyi silsin.bu kadari fazla çocuğunun videosu bu pislik te var bu nedir ya!
çocuğumu sil ruh hastası !Pislik sensin sen saldırdın ben cevap verdim sen istedin yaniyine diyorun hepinizi çok iyi tanıyorum
![]()
Yazık yaPislik sensin sen saldırdın ben cevap verdim sen istedin yaniyine diyorun hepinizi çok iyi tanıyorum
![]()
o zaman burada dava edin...
Benim çocuklarımin yillar önce feyste koyduğum videosunu bu konuya ekledi bu insan. Bu kadarı fazla.feyslerinize girip bunları kaybetmiş. çocuklarım ya yok böyle bir şey.anlamadım ?