- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Valla kazenin hiç şakası yok anında yolcu ediyo zaman pusuda bekliyo gidecekleri![]()
hayır çatlak gider se bizi de sürüklerse o da var
çatlaga uyup geyik yaptınız derse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kazenin hiç şakası yok anında yolcu ediyo zaman pusuda bekliyo gidecekleri![]()
etiketlememiş kazeni kolaysa etiketlesin
bak o zaman şakayı![]()
sözde çete dediklerinin çetelesini tutmuş demek ki![]()
tabii ki sanal dıye de ıftıra hakaret vs etmesı dogu degıl. valla zamanında ben cok aldım o ıftıralardan nasibimi, kim kimi veya neyı ne şekilde bılırse bılsın, kımsede kendıne şuyum pek demez. ben onu dıyebılecek tipte bırıyım.sanal yada reel surunder ne olursa olsun eger kişinin krakteri sağlamsa nerde olursa olsun o kişilikle varolur.sanal diye klavye karşına geçip her lafı etme hakkı olmamalı insanlara iftira etmek küfürler etmek beddualar etmek kişiliğine laf söylemek olmamalı herkes aynı krakterde değil evet ama bazı insanalar hassas oluyor bazıları acımasız dünde yazdım herkes herkese herşeyi yazıyor da bu yazdıklarımızn bile bir hesabı olucak
kişiye haksızlık yapıp onu suçlamak onun hakkına girmektir.kul hakkıdır bununda hesab vardır ilahi adalet vardır.
sanalda içimdeki canavar çıksın ağzımın ayarı olmasın şunu hedef seçip her şekilde saldırayım deyip saldıran kişileri de beğenip ama reelde daha usturuplu daha terbiyeli olmak bence kişilik kaybıdır.insan olduğu gibi olmalı
kendine yapılmasını istemediğini karşısına yapmamalı bizler burda sadece nicklerimizden tanıyoruz belki tanısak birbirimizi ne kadar hoş iyi insanlar olduğumuzu görürüz yada aileler tanınmıyor.tanınsa kim olduğu tek kelime edilmez.
sende alıntıladım kusura bakma sadece demek istediğim düşünerek yazmak saygılı ve kırıcı olmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil doğru diyorsun ama her nerde olunursa olunsun fikirlere saygılı olmak durumunda heleki topluluğun olduğu yerde
ben bunu bir çok kez yazdım dalga geçildi.neyse tekrar kusura bakma
hayır çatlak gider se bizi de sürüklerse o da var
çatlaga uyup geyik yaptınız derse![]()
![]()
CatlakB!ye üyelik iptali şoku!
![]()
CatlakB!ye üyelik iptali şoku!
en iyisi dağılalım biz top yekün iptale denk gelmiyelim![]()
ban yok ama iptal sadiselik tatlım valla bir tuşa tık demeye bakıyor.
ban anında gittiler valla
Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.
mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.
Arkadaşlar bu sitede iyi kötü pekçok şey yaşadık,.
Kalbini kırdıklarım varsa hakkını helal etsin, ben kimseye kırgın değilim.
Kazen üyeliğimi iptal eder misiniz?
Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3
@Kazen üyelik iptali rica ediyorum..
kendinize iyi bakın hatunlar..