• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

sanal yada reel surunder ne olursa olsun eger kişinin krakteri sağlamsa nerde olursa olsun o kişilikle varolur.sanal diye klavye karşına geçip her lafı etme hakkı olmamalı insanlara iftira etmek küfürler etmek beddualar etmek kişiliğine laf söylemek olmamalı herkes aynı krakterde değil evet ama bazı insanalar hassas oluyor bazıları acımasız dünde yazdım herkes herkese herşeyi yazıyor da bu yazdıklarımızn bile bir hesabı olucak

kişiye haksızlık yapıp onu suçlamak onun hakkına girmektir.kul hakkıdır bununda hesab vardır ilahi adalet vardır.

sanalda içimdeki canavar çıksın ağzımın ayarı olmasın şunu hedef seçip her şekilde saldırayım deyip saldıran kişileri de beğenip ama reelde daha usturuplu daha terbiyeli olmak bence kişilik kaybıdır.insan olduğu gibi olmalı

kendine yapılmasını istemediğini karşısına yapmamalı bizler burda sadece nicklerimizden tanıyoruz belki tanısak birbirimizi ne kadar hoş iyi insanlar olduğumuzu görürüz yada aileler tanınmıyor.tanınsa kim olduğu tek kelime edilmez.

sende alıntıladım kusura bakma sadece demek istediğim düşünerek yazmak saygılı ve kırıcı olmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil doğru diyorsun ama her nerde olunursa olunsun fikirlere saygılı olmak durumunda heleki topluluğun olduğu yerde

ben bunu bir çok kez yazdım dalga geçildi.neyse tekrar kusura bakma
tabii ki sanal dıye de ıftıra hakaret vs etmesı dogu degıl. valla zamanında ben cok aldım o ıftıralardan nasibimi, kim kimi veya neyı ne şekilde bılırse bılsın, kımsede kendıne şuyum pek demez. ben onu dıyebılecek tipte bırıyım.
bir şeyi demiş veya yapmıssam arkasında dururum. dememıssem de savasımı verırım.
bunu en ıyı ben bılırım!
zaten burada kişi neyse bence reelde öyle, tek fark burada bıraz daha degısık gösterıyor
kendını, birebir muhabbete gırmedıgın surece onu yaptıgı yorumlarından biliyorsun sadece.hee burada farklı reel de çok çok farklı biriyse eger öyle kişilerin de tedavıye ıhtıyacı vardır. insan neyse o dur çünkü.

sevmek zorunda degılız, elbette saygı duymak zorundayız. kimsenın yaşamı kimseyı de asla alakadar etmez.

depresif, burada kımse kımsenın kul hakkını düşünmüyor kı, burada herkesın kendınce bı haklı olma cabası var, herkes cok dogru ınsan burada, kimsenın hatası yok...

kısacası, her tür karakter mevcut. kalabalık ortamlarda muhakak sorunlar cıkar burada oldugu gibi. sinirlerniyorsak burada kalmalı, buradan edındıgımız arkadasta kalmalı. ama asla yaşantıya etkı olmamalı.

Broşür deyince aklıma geldi.
Bu kollektif bana bir kere broşür vermişti. Sonra elimden çekti aldı.
Ben şaşkınım, bir iki adım attım. Sonra bastım kahkahayı.
Önce verip, sonra yüzüme bakıp, daha sonra elimden çekmesi çok komiğime gitmişti. :)

İnanamıyorum neler olmuş böyle:KK57: Kidemli üyeler teker gitmiş değer miydi bir densiz için. Çok yazık olmuş :KK43:

yaşananlara çok üzüldüm.kızlar neden bazılarını sevindirdiniz,zil takıp oynayacaklar neredeyse.:KK43:

sinir bozucu çete ise ben de dahildim oraya.demek ki bende çete üyesiyim.gruptan dışlandımı ki beyazgri de zoruna gitti.hiç de öyle olaylar hatırlamıyorum.ayrıca office yoktu o zamanlar.
sanalda bu kadar alıngan bir insanın reeldeki halini merak ediyorum:KK14:

Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.

mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.

Arkadaşlar bu sitede iyi kötü pekçok şey yaşadık,.
Kalbini kırdıklarım varsa hakkını helal etsin, ben kimseye kırgın değilim.
Kazen üyeliğimi iptal eder misiniz?

Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3

@Kazen üyelik iptali rica ediyorum..

kendinize iyi bakın hatunlar..

Yapmayın lütfen sizler bu sitenin olmazsa olması üyelerisiniz..
Umarım bir an önce geri dönersiniz,kendi adıma çok üzüldüm..
Sizleri seviyorum bir an önce gelin lütfen..

Back