- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Evet büyük ihtimalle acik var. Başka aciklamasi yok bu isin...
Bunu bilmiyordum. Bilgi paylasiminda dikkat etmek gerek.kadesa her yere cocuklarinin ismini yazmis.
beyazgrinin kadesanin facebook unu falan buldugu yok bence.
cocuklarin adini yazinca bu youtube videosu cikiyor direk.
muhtemelen elindeki tek bilgiyle falcilik yapiyordu.
Aaaa okudum gitmelerine cok uzuldum nedense suan bende gitmek istiyorum...cok korktum..evet hepsi ofiş,kadesa,parkon,nickim
kadesanın çocuklarının 2 yıl önceki videosunu burada yayınlamış bu şahıs
öncelikle office, kadesa ve parkon'un gitmesine çok üzüldüm. üçü de çok değerli üyelerdi, dilerim geri gelirler, özellikle siyaset onlarsız eksik kalacak.BAnlar geri gelse nolcak onu anlamıyorum?
3 gun sonra gokten melek inip sag omzuna falan mı oturacak boyle tiplerin? Nolucak yani? Bu sahıs atılırsa da bunlar cozume ulasmıs olmayacak.
KAzeni haklı buluyorum o konuda, tek gecerli yol dava etmek.
Eyvahlar olsun gitmek isteyen anında gidiyo
Aynen öyle anında yolluyoKimse yanlışlıkla da olsa gitmek istiyorum yazmasın valla kazen pusuda bekliyor
KonuyuKimse yanlışlıkla da olsa gitmek istiyorum yazmasın valla kazen pusuda bekliyor
hakarete diyorsun da mesela salak demiyor da alttan alttan salak oldugunu dokunduruyor bunlar ne olacak?polemik dışında banlar geri gelmeli. şu siyasete yazamıyorum hakaretten küfürlerden.
hakarete bedduaya küfre ban olmaı. böyle özel hayatı ihlal eden mesajlarada..
ama karşılıklı tartışma,polemik siyasette olması gerekendir. fikirler tartışılmazsa siyaset olmaz zaten.
ben artık hakaret duymak istemiyorum.
ve savcılığa çadır kurmakta. neden biiyormusunuz. bunun sonu yok çünkü. hadi birrini verdin diğeeri geldi anaya babaya kadar girdi hadi onu yap. ertesi gün başkadı. bunun sonu yok. her forumun bir ceza sistemi vardır. cezanın olmadığı forum yıoktur zaten. olmaması esas kaostur.
baanlanır cezasını yer yine aynını yaparsa üyeliği gider. bdvde gitmiyormu..
ebiş mesela. gitti.bensibelimde öyle. gelirlerse yakalanırlar yine. ama ben o kişinin ceza aldığını görmek istiyorum bu sitedede. neyse kazen yazmış. olmazsa seçim sonrası oylama yapılır. hakarete ,bedduaya,küfre özel hayata saldırı şeklindeki bu tarz mesajlara ban gelsinmi diye. bben açarım yada başka biri. ama artık siyasete bir çekidüzen gelmeli. nacizane fikrim bu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?