- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yaptınız böyle bişey bazıları kına bile yaktı arkanızdanüyelik iptali rica ediyorum..
Bu konuda son yorumum, asla yapılanı tasvip etmiyorum ama konunun ilk sayfasını okudunuz mu ? Yeniden tekrar ediyorum yapılanı asla tasvip etmiyorum ama bu dereceye gelene kadar karşıdakinin alnı kaşınmalımıydı ?
Tabii ki karşılığı böyle olmamalı ama eğri oturup doğru konuşmalıyız.
Herkes adaletten bahsediyor ama adaleti herkes için istemiyor. Bir bakın ilk sayfaya bir haber paylaşılmış ve dalga geçilmeye başlanmış, dalgaya geçene zarar verme ona tepki verene ceza ver. Bu mu adalet anlayışımız ?
Biraz yüreğiniz, biraz adalet duygunuz varsa kızın üstüne gidilmiş oda kontrolden çıkıp ayıp etmiş yazamadınız. Sakın o da geçmişte ama bana kaka demişti cümlesi ile gelmeyin.
kalın sağlıcakla
Bu konuda son yorumum, asla yapılanı tasvip etmiyorum ama konunun ilk sayfasını okudunuz mu ? Yeniden tekrar ediyorum yapılanı asla tasvip etmiyorum ama bu dereceye gelene kadar karşıdakinin alnı kaşınmalımıydı ?
Tabii ki karşılığı böyle olmamalı ama eğri oturup doğru konuşmalıyız.
Herkes adaletten bahsediyor ama adaleti herkes için istemiyor. Bir bakın ilk sayfaya bir haber paylaşılmış ve dalga geçilmeye başlanmış, dalgaya geçene zarar verme ona tepki verene ceza ver. Bu mu adalet anlayışımız ?
Biraz yüreğiniz, biraz adalet duygunuz varsa kızın üstüne gidilmiş oda kontrolden çıkıp ayıp etmiş yazamadınız. Sakın o da geçmişte ama bana kaka demişti cümlesi ile gelmeyin.
kalın sağlıcakla
Mesele bu işde.Mesele akp hdp falan değil.Herkes karşı tarafa girişiyorkazen beye katılıyorum. dünden bu yana üstüne gittiler beyaz grinin. haber paylaşıyor hemen bir dalga geçme. yazma size zorla mı yazdırıyorlar. iyi oldu gidenler içinde üzülmedim. nickinim( sen niye gittin ya ) hariç.
Beyazgri çete olmaları konusunda hak veriyorum girdiğim çoğu başlıkta geyik muhabbeti altında aslında kişiyi yada konu sahibini linç ettiklerini fark etmiyorlardı bu kısımda haklısın.Yemekteydim sayfalar uçmuş okuyamadım. Bu siteye neredeyse kurulduktan 1-2 sene sonra üye oldum, herkes gibi yazıp gırgırıma bakıyordum ki site çetesi ile tanıştım, bir konuda hemde saçma sapan bir konuda sırf bir tanesi fikrimi beğenmedi diye, hepsi toplandı ve alaylarla saldırmalarla küçümsemelerle bana saldırdılar. Bende siteden üyeliğimi iptal ettim ve sadece okuyucu olarak kaldım. Tabi beni hatırlamazlar:) o kadar çok kişiye yaptılarki bunu.. çünkü benden sonra takip ettiğim bu çete topluluğu bu sitede 76 kişiyi daha linç etti hatta biliyormusunuz bu linç edilenler içinde editörler bile vardıO 76 kişinin çoğu siteden gitti. evet bu 3-5 tanesi bir araya gelince adam olduğunu zanneden şahsiyetsizleri tek tek araştırdım tabi biraz profesyonel yardımla:) baya sürdü ama olsun, bakalım bu şahsiyetsizler sanalda 3-5 i bir araya gelince kendini birşey zannediyor ama reelde ne yapacaklar dedim
Çokta iyi yaptım, kendimi hiçte sapık gibi görmüyorum. kimsenin yaptığını yanına bırakmayacağım. Bakalım sanalda atmak tukmak kolaydı reelde nasılmış?
Mahkemeymiş pehhhh beni tanımıyorsunuzYaş tahtaya basmam:) evet kimse ulaşılmaz değil bende değilim küçük bir profesyonel yardımla herşeyine ulaşılır ama zaten ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum
Şimdi konunun muhattab olmayanları sizçekilin
Allah tan başka!Kimseden korkum yok.
Yazik sana ciddenKimseden korkum yok.
Lütfen karışmayın! Bilmiyorsunuz! Karışmayın. Onlar neler yaptıklarını iyi biliyorlar. Burada paylaşmayacaktım asla öyle bir niyetinde yoktu ki bu bilgilerin çoğu bende 3-4 yıldır var ama kendi istedi. Ben burda paylaşmak için değil reelde hesaplaşmak için araştırttım ama kendi istedi " suratına s.çsan anlamaz bu" dedi " deli bu fuat avnicilik oynuyor" dedi " hadi oaylaşda göreyim tanıdığını çakma fuat avni" dedi tani kendi istedi..Beyazgri çete olmaları konusunda hak veriyorum girdiğim çoğu başlıkta geyik muhabbeti altında aslında kişiyi yada konu sahibini linç ettiklerini fark etmiyorlardı bu kısımda haklısın.
Aynı linçi kakao yada yapıyorlar mesele kendi ciddiye alınacak hiçbir siyasi yorumu yok kadının ayol canım cicim demesini linç ediyor ya senin geyik adı altında linçlerin ne olacak!
Ama özel hayatı araştırıp buraya koymak asla onaylanacak birşey değil bunu yapmamalıydın.sende farkındasın umarım öyledir.
Ne bileyim en fazla kendi hallerine bırakırdın.