Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes ardı ardına ui yaptırıyoraynen siz durun yahu
ve diğer tanıdık arkadaşlar
kk yı sizinle özdeşleştirdim ben ne bileyim saçma sapan bir insan yüzünden boşaltacak mısınız siteyi...
Ben siyasete yazmam genelde kadesa ve nickime yetişemedim sen bari dur....Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3
Kazen üyelik iptali rica ediyorum..
kendinize iyi bakın hatunlar..
sen nereye ofiş sensiz bu sitenin bir keyfi olur mu şimdi sen ve diğer üyeliğini iptal eden arkadaşlar hepiniz çok değerlisinizHaydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3
Kazen üyelik iptali rica ediyorum..
kendinize iyi bakın hatunlar..
Bu ne sacma bir sey ya?
O gitti ben de gidiyorum, o yoksa ben de yokum olayına mı döndürdünüz işi? Çok ergence değil mi bu yaptığınız?
Gevrek gevrek sırıtarak izliyordur şimdi pis sapık. Bravo size.
Bu şahsa istediğini vermeyin arkadaşlar amacina ulaşti oturup izliyor şimdi.
Biraz agır olmus ama katılıyorum..
Kızdım sahsen uyelik iptali yaptıranlara.
banlanmadılar bu konu sahibi yüzünden üyelik iptali yaptırdılar maalesef
Ofiss kadis aaaa ben sok niyeki ben bastan sona dogru okiyim...banlanmadılar bu konu sahibi yüzünden üyelik iptali yaptırdılar maalesef
evet hepsi ofiş,kadesa,parkon,nickimOfiss kadis aaaa ben sok niyeki ben bastan sona dogru okiyim...
Evet büyük ihtimalle acik var. Başka aciklamasi yok bu isin...Kesinlikle atilmali siteden. Belliki bir ackvar ve ondan faydalaniyor. HHepimizin bilgileri var bunun elinde. Nasıl olur böyle bir şey ya. Sinirden elimayagim ttitriyor.