• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Bu ne sacma bir sey ya?
O gitti ben de gidiyorum, o yoksa ben de yokum olayına mı döndürdünüz işi? Çok ergence değil mi bu yaptığınız?
Gevrek gevrek sırıtarak izliyordur şimdi pis sapık. Bravo size.

Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3

Kazen Kazen üyelik iptali rica ediyorum..

kendinize iyi bakın hatunlar..
Ben siyasete yazmam genelde kadesa ve nickime yetişemedim sen bari dur....
Burda beni şoka uğratan tek kişi Kazen Kazen bence şu ban denilen şeyi asıl buraya getirmen gerekiyor..insanların siyasi fikirlerini banla demiyorum ama böyle bir sapığıda hala burda barındırıyorsan ben şoklarımı yaşarım...bu senin tekelinde bu siteyi kuran sensin kuralları belirleyen sensin....eski ve koklu üyelere yol verip bir sapığı alenen ortada ben buyum diyen bir sapığı barındırman benim de güvenimi zedeledi..hoş önemli değil gerçi..siyaseti oldum olası sevmem ama sapıklarıda daha da sevmem.bir an iğrendim şuradan.

Son düzenleme:
kızlar, kazenı az çok bılıyorsunuz. '' durmam, etmem, iptal edın'' dedıgınız anda uı yapar.
keşke gitmeseydınız
dediğim gibi kadesanın bazı seylerını goggle gorselden gormustur emınım buna. hele kı zamanında ıkız annelerı topıgındeyse, foto falan atmıs veya ısım falan vermısse imkansız bişi degıl bulmak. ya da zamanında ortak arkadas vardır. ama dedıgım gıbı ılk söyledıgım büyük ihtimal...

ama degmezdı yani
keşke uı istemeseydınız. yıllardır buradaydınız.

Haydin bakalım zengin kalkışı olsun.. Çok iyi arkadaşlıklar edindim, çok şey de yaşadık.. sizi sefiyom <3

Kazen Kazen üyelik iptali rica ediyorum..

kendinize iyi bakın hatunlar..
sen nereye ofiş sensiz bu sitenin bir keyfi olur mu şimdi sen ve diğer üyeliğini iptal eden arkadaşlar hepiniz çok değerlisiniz

yapmayın dönün

Kızlar saçmalamayın yaa...kendini bilmez biri için...hani nerde o dişli hatunlar...vallahi inanamıyorum...hep ben derdim 1 kişiye 10 kişi geliyorsunuz diye hani nerde şimdi...
Herkes gözardı etse konuşup konuşup giderdi...kızardım falan ama eğlenceli atışmalarınızı da severdim yahu...çok sıkıcı olur bu bölüm bundan sonra :KK12:

Bu ne sacma bir sey ya?
O gitti ben de gidiyorum, o yoksa ben de yokum olayına mı döndürdünüz işi? Çok ergence değil mi bu yaptığınız?
Gevrek gevrek sırıtarak izliyordur şimdi pis sapık. Bravo size.

Biraz agır olmus ama katılıyorum..

Kızdım sahsen uyelik iptali yaptıranlara.

Elbet uyeliginizi actiracaginizi biliyorum. Bu bugün olmaz 1 yil sonra olur artik neyse.

Ama beklemezdim yani onu söyleyim. Yarin beyazgri gelip böyle sindirdim sizi diyince aslında daha iyi anlarsınız.

Her neyse siz de kendinize iyi bakin.

Beyazgri sen gerçekten hasta ruhlu bir insansın. Çocuklarını buraya koymak ne demek ya vicdansız sapık !!

Bayan olduğu kesin mi bilmiyorum ama ben hiç inanmıyorum. Cocuklar, kadınların en hassas yanıdır. Bu edepsiz cocukları konuya dahil ediyorsa kesinlikle bayan olmadığını düşünüyorum.

Giden kişilere üzüldüm. Bu sapığa keşke bu sevinci yaşatmasalardı.

Neden üyelik iptali istediniz anlayamıyorum..
Doğru olan dava açıp o kişiyi sürüm sürüm süründürüp burada neticeyi bizle paylaşmanızdı...En azından İbret-i alem olurdu..Böyle kişilere taviz vermemek gerek..sanal ortamda ötmek kolay tabi. Yönetimin tepkisini de anlayamıyorum..Bu kadar tepki var ve kimse bir şey yapmıyor, ilginç...

Back
X